Skip to main content

CA Realitatea Media va recomanda adunării generale a acţionarilor să rezilieze contractul cu Asesoft

 

Consiliul de Administraţie al Realitatea Media s-a întâlnit ieri şi a votat să ceară adunării generale a acţionarilor Realitatea Media rezilierea contractului cu Asesoft.

Publicitate

"Am decis să cerem adunării generale a acţionarilor rezilierea contractului cu Asesoft", a declarat Sorin Freciu pentru Mediafax.

De cealaltă parte, Sebastian Ghiţă a declarat că Asesoft a făcut o recomandare către adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media, ca în cazul în care decide să nu rezilieze contractul cu Asesoft, să schimbe CA al Realitatea.

"S-a votat o recomandare către adunarea generală a acţionarilor de reziliere a contractului cu Asesoft. Şi noi am făcut o recomandare adunării generale a acţionarilor (AGA) ca, în cazul în care nu se reziliază contractul, să schimbe Consiliul de Administraţie al Realitatea Media. Dacă nu, o să întreprindem noi demersuri să schimbăm Consiliul de Administraţie al Realitatea Media", a declarat pentru Sebastian Ghiţă pentru Mediafax.

Sebastian Ghiţă a mai spus că doar în instanţă poate fi desfăcut contractul dintre Asesoft şi Realitatea Media.

"Noi vom păstra acest contract. Dânşii, dacă doresc, trebuie să acţioneze în instanţă", a spus Sebastian Ghiţă. El a precizat că "situaţia s-a mai detensionat".

Sorin Freciu:

"Consiliul de Administraţie s-a întrunit legal. Au participat toţi membrii Consiliului de Administraţie şi am decis să cerem adunării generale a acţionarilor rezilierea contractului cu Asesoft"

Decizia de a cere AGA să rezilieze contractul a fost luată de Consiliul de Administraţie al Realitatea Media cu două voturi "pentru" (Sorin Freciu şi Dragoş Nedelcu - reprezentanţii Realitatea Media) şi o abţinere (Alexandru Iacobescu-reprezentantul Asesoft).

Foto: Răzvan Vălcăneanţu

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dady dady
    IMAGINE ... Imagine ... imagine !!!
    ... cei doi tatici de la Realitatea s-au inteles deja ... nu va mai faceti griji, dragii mosului!
    Va pupa tata!
  • touretul touretul
    si consiliu de administratie din trei oameni ;)
  • petrica si vulpea petrica si vulpea
    Nu e mult mai simplu sa scrieti in loc de "adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media", scurt: "Vantu"? Sau sa scrieti "Vantu" in loc de "Consiliul de Administraţie al Realitatea Media"??
    Uite cate cuvinte lungi si pompoase care nu inseamna nimic altceva decat Vantu.

Trimite un comentariu

sus