Skip to main content

Conducerea Asesoft: Compania nu s-a implicat in politica editoriala a postului Realitatea TV

 

Asesoft nu s-a implicat în politica editorială. Deciziiile asupra continutului editorial le iau jurnaliştii Realitatea Media”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului de Administraţie Asesoft, remis paginademedia.ro.

Publicitate

Această informare a fost emisă în urma unei şedinţe a conducerii Asesoft, care a avut drept scop analizarea situaţiei privind contractul de management cu Realitatea Media.

Consiliul de Administraţie al Asesoft s-a întrunit după ce ieri a apărut pe site-ul Realitatea.net un comunicat de presă în care Sebastian Ghiţă era acuzat că a intervenit în politica editorială a postului de ştiri.

Comunicatul CA Realitatea Media poate aduce prejudicii firmei”, se spune în informarea trimisă, astăzi, de Asesoft.

În continuare, comunicatul Asesoft International:

"Consiliul de Administratie al Asesoft International SA a avut o discutie privind situatia Contractului de Management incheiat cu Realitatea Media.

Asesoft a investit deja peste 10 milioane de euro în Realitatea Media.

Persoanele desemnate de Asesoft au respectat in totalitate contractul de management si au actionat cu deplin profesionalism atat in interesul Asesoft cat si in interesul Realitatea Media.
Asesoft nu s-a implicat in litigiile penale si comerciale dintre Realitatea Media si institutiile statului.

Conflictul dintre compania de stat Coresi si Realitatea Media dureaza de mult timp si a ajuns in faza de litigiu pe rolul instantei.

Asesoft a actionat in interesul Realitatea Media, incercand sa protejeze totodata investitia facuta.

Evacuarea Realitatea Media din spatiu nu era o solutie.

Asesoft a adus in Realitatea Media peste 1,5 milioane euro care au fost platiti exclusiv statului. Vechile datorii au fost cuprinse intr un angajament de plata acceptat de ANAF. Situatia financiara Realitatea Media s-a imbunatatit considerabil.

Nu sunt in pericol unitati de business ale Realitatea Media.

Strategiile de afaceri puse la punct impreuna cu Sorin Enache, directorul postului, sunt astazi in implementare si nu pot fi explicate public.

Comunicatul CA Realitatea Media poate aduce prejudicii firmei.

Asesoft nu s-a implicat in politica editoriala. Deciziiile asupra continutului editorial le iau jurnalistii Realitatea Media. Decizia de a nu mai colabora cu Adrian Ursu si Oana Stancu a avut legatura cu relatia lor directa cu Sorin Ovidiu Vantu.

Asesoft si persoanele desemnate in relatia cu Realitatea Media nu au legatura cu noile emisiuni introduse in post.

Asesoft respinge orice implicare a Consiliului de Administratie al Realitatea Media in redactie, cu sau fara agenti de paza plasati langa jurnalisti.
Orice litigiu intre Asesoft si Realitatea Media trebuie rezolvat in instanta.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    BREAKING NEWS pt Sebastian Ghita, "sef" Realitatea TV:

    BAAAA POLITICA EDITORIALA LA REALITATEA TV E FACUTA DE VANTU!!!

Trimite un comentariu

sus