Skip to main content

TVR Info se relansează pe 2 mai. Adriana Muraru, Mihai Rădulescu, Ioana Lupea şi Mircea Marian, printre moderatori

 

TVR relansează canalul TVR Info la 2 mai, când postul intră cu o nouă grilă. TVR Info va avea ştiri din oră în oră, dar şi emisiuni de dezbatere, care vor fi programate în general seara.

Publicitate

Bugetul lunar al TVR Info este „de doar câteva zeci de mii de euro”, spune Alexandru Lăzescu, preşedintele TVR.

Mai multe detalii, în continuare:

  • Printre moderatorii TVR Info: Mihai Rădulescu (care va avea un talk-show politic), Adriana Muraru şi Raluca Belciu.
  • Jurnalele din timpul zilei vor fi prezentate de Alina Badea şi Alina Sencovici.
  • Ioana Lupea şi Mircea Marian, de la Evenimentul zilei, vor prezenta emisiunea Foc încrucişat.
  • Din 2 mai, TVR Info va avea şi o nouă grafică de post
  • Evenimentul care va marca relansarea TVR Info va fi nunta prinţului William al Marii Britanii cu logodnica sa, Catherine Middleton. Proiectul include ediţii speciale moderate de Cristian Tabără şi transmisia integrală a nunţii, pe 29 aprilie.
  • Duminică, 1 mai, TVR Info va transmite Beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    Cred ca este un lucru bun.In afara de istericale,instigare la revolta publica si la nesupunere,vom afla si stiri.Sunt sigur ca daca,Doamne fereste cistiga USL alegerile,ne intoarcem in anii 90.
  • Horea Horea
    Da, mai edgar
    - se "relabnseaza"!
    - iar despre "Tani"..., ce sa mai spun.
    - nu "iesiseiseise", inca la...
    Deci, DORMI in pace!
  • suzana marc suzana marc
    O noua parghie de dezinformare pentru madam colonel rodiCA CUlcer. din nenorocire pentru ea si din fericire pentru oamenii care s-au saturat de banditismul portocaliu, TVR Info este o fantoma
  • edgar edgar
    TVR Info se relabnseaza? In ce ? In postul partidului de guvernamant? Tani Lupea nu iesise la pensie anul trecut? E obosita rau mamaitza !!!
  • eu ( al doilea) eu ( al doilea)
    Petrişor, dar tu ne vorbeşti despre posturi-fantomă! Auzi, TVR Info! Ce-i aia?
    P.S. Glumesc, sigur că ştiu, doar că nu ştiu unde se află în grilă şi nici nu mă interesează. Însă e şi pe banii mei, asta-i mai rău...
  • Alex Alex
    La RCS Oradea nu am avut TVR Info nici macar o secunda de cand a aparut si am inteles ca la fel se intampla si in alte orase, cu toate ca e un post must-carry si e platit si din banii mei. Poate se sesizeaza cineva de la CNA.
  • sorrento sorrento
    Total eronat! Eu nu am vorbit de promovare ci de PR. Acest comunicat anunta in premiera, cu trei zile inainte, ca TVR Info urmeaza sa se relanseze. El trebuia sa fie un reminder ca sa nu uitam sa privim cum se relanseaza nu o informatie de ultim moment.
    Concluzia: relansarea e facuta la misto, intr-un context aglomerat, respectiv nunta regala. In lipsa unei promovari asidue, nu se va uita nimeni la TVR Info cat timp si ceilalti concurenti se lauda cu acoperirea exhaustiva a evenimentului. Momentul e prost ales. Ei ar fi trebuit sa se relanseze cand ceilalti dorm, nu cand sunt ageri.
    PS. O macheta, doua de presa puteau baga si ei, oricum... O prietenie, ceva...
  • provincialul provincialul
    Iar ma fura furaciosii. Hotilor!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (TVR-ul, fireste)
  • sorrento2 sorrento2
    incredibil, sorento!!! daca ar fi dat tvr bani pt. promovare, ar fi sarit unii in sus ca de unde bani? daca nu are buget pt asta, sar altii: de ce nu are? ce campanii de imagine isi facea realitatea pe vremuri si, la ce folos? stai sa se puna pe picioare mai intai, dupa aia promovarea...
  • Andrei Andrei
    Ma bucur ca apare concurenta pt Retarditatea-tv si FelixA3. Sa avem de unde alege. Eu m-am saturat pana la voma de muci in freza Suzana Gadea si de mistocareala ieftina de Salajan a lui Badea. Ce-i mult strica !
  • Dilimandi Lăzescu Dilimandi Lăzescu
    Puke. Repeatedly. O şuşanea sinistră, croită ca instrument de propagandă politică unde s-au aciuat pilele pilelor. Sinecuri pentru vedete la final de carieră, gen Muraru (altminteri o persoană cu bun simţ, poate singura cu bun simţ din şleahta aia). O pâine albă de halit pentru foşti ziarişti, actuali politruci gen Lupea şi MM (Mircea Marian, nu Marilyn Monroe). Calcul simplu: Lăzescu zice de efort financiar de zeci d emii de euro/lună. Zeci de mii de euro înseamnă orice sumă mai mare de 10 mii de euro. Să presupunem, pt comoditate, că ar fi vorba de 20 de mii de euro deşi în realitate probabil că suma e cel puţin dublă. Infrastructura tehnică există deja, producţia e 100% internalizată (news, talkshowuri etc) deci banii merg în plata drepturilor băneşti pentru noile "achiziţii". Ar fi vorba de vreo 10-15 hai, 20 de persoane (pentru unele va fi "organizat" un simulacru de concurs în vederea angajării cu carte de muncă, altele vor fi plătite pe alt tip de contract şi vor avea statut de colaborator, cedent de DDA-uri etc). Presupunând că rezultatul fracţiei "20 de mii de euroi împărţiţi la 15 pile" reprezintă brutul, ajungem la o medie între 3200 şi 3600 de lei netto per angajat tvrinfo, fără sporuri şi alte inginerii tvriste. O sumă frumuşică. Evident că unii, recte vedetele, vor lua suta de milioane şi pălmaşii, 20-25 de milioane dar aşa e-n viaţă. De departe, Lăzescu se arată un bandit mai mare decât Sassu: pledează cauza unui angajament de plată anual, suplimentar, de un sfert de milion de euro (asta inseamnă "câteva zeci de mii de euro pe lună"!) şi în acelaşi timp lăcrimează pe umerii uriaşului deficit bugetar al TVR, 38,5 milioane de euro, sugerând pervers majorarea taxei radio-tv. Io cred că Lăzescu-şi merită deja statuia în curtea aia mare din Dorobanţi.
  • edi din iasi edi din iasi
    din pacate, la iasi, tvr info nu se prinde pe cablu, desi directoarea postului este ieseanca. face-ti ceva in acest sens!
  • mda mda
    Nu vor mai bine sa imi dea mie „doar câteva zeci de mii de euro”? As gasi o solutie mai desteapta de a investi :)))
  • sorrento sorrento
    Incredibil!!! Se relanseaza peste 3 zile? Asa s-au gandit ei sa promoveze relansarea, cu un comunicat dat cu 3 zile inainte??? Cu riscul sa ma repet: e incredibil!!!

Trimite un comentariu

sus