Skip to main content

CNA a prelungit licenţa B1 TV pe 9 ani. "Fără Naşul, nu mai e o ameninţare pentru public"

 

CNA a reînnoit licenţa B1 TV pentru 9 ani. Forul a votat în unanimitate după mai puţin de o oră de discuţii amicale cu noul management de la B1 Tv.

Publicitate

“Fără Naşul Radu Moraru, B1 nu mai este o ameninţare pentru public”, a spus în glumă Cristina Trepcea, membru CNA.

La şedinţa de astăzi, în faţa Consiliului au fost prezenţi: Sorin Oancea (Director General şi acţionar) , Bobby Păunescu (acţionar) şi Vlad Pufu (Director de dezvoltare). Licenţa B1 TV ar fi urmat să expire la 30 mai.

Din discuţiile de la CNA:

Sorin Oancea:

"Vom încerca să oferim informaţii în direct, pentru weekend ne vom axa pe filme de colecţie. În fiecare vineri vom difuza filme româneşti, un brand al B1, iar sâmbătă şi duminică vor fi filme de colecţie. Vom încerca să abordăm partea de umor clasic, precum Charlie Chaplin , filme de acţiune s.a."

Deocamdată nu se poate să intrăm pe partea de blockbuster, sunt foarte scumpe, dar usor, usor le facem loc."

Bobby Păunescu:

"Avem o emisiune prin care încercăm să pregătim publicul pentru filmul de calitate, să explicăm de ce în afară au fost foarte apreciate la momentul lor şi de ce nu au cunoscut acelaşi success în România."

Cât priveşte divertismentul de la B1 TV, Răsvan Popescu a întrebat dacă vor fi probleme cu emisiunea Cancan TV?

Sorin Oancea:

"Sper să nu, sunt deja două luni de când am pornit această emisiune, nu cred că până acum am creat probleme. În rest, încercăm să păstrăm emisiunea în zona absolut informativă şi obligatoriu se ascultă ambele părţi.

B1 TV a avut perioadele lui de glorie şi de sclipire care din păcate n-au durat mult. Noi vrem să-l ducem în zona de televiziune echilibrată cu ştiri de bună calitate, cu o capacitate de reacţie pe eveniment comparabilă cu cea a televiziunii de ştiri.

Pe langa niste filme de calitate, vrem din toamnă să lansăm nişte concursuri, divertismentul va fi în zona de echilibru între ce vrei să faci şi ce poţi. Vom încerca să mergem într-o zonă a concursurilor de cultură generală, reality show-uri, cam asta ar fi.

Prezenţa talk-show-ului (Evenimentul Zilei - n.r.)  în prime-time se justifică economic, e mai ieftin aşa. Cu timpul, lucrurile se vor normaliza. În zona posturilor generaliste e nevoie de o prezenţă puternică pe ştiri.

Noi, pentru că nu suntem în vârful piramidei după audienţă, am vrea să intrăm în mijlocul plutonului şi să ne permitem o abordare şi pe divertisment şi pe ştiri, responsabilă, asumată.

Emisiunea Evenimentul zilei nu are nicio legătură administrativă şi nici de altă natură cu ziarul. Titlul a fost dat pe ideea de Ion Crstoiu, inventatorul ziarului."

Narcisa Iorga:

"Cred că o dată la 9 ani se întâmplă aşa ceva, să vă aveam aici. În contextul în care CAN este o instituţie foarte blamată de celălalt copil al dumneavoastră - Antena3, aş vrea să-mi promiteţi ca în noua postură de acţionar veţi avea o atititunde diferită faţă de CNA, faţă de momentul în care conduceaţi Antena3."

Sorin Oancea:

"Promit că ori de câte ori CNA mă va solicita să vin aici o s-o fac cu plăcere."

Narcisa Iorga:

"În documentul depus recent de Antenă apareţi ca fiind preşedintele Consiliului de Administraţie la Antena3."

Sorin Oancea:

"În privinţa Antenei 3 eu mi-am dat demisia oficial începând cu mijlocul lunii noiembrie, am trimis aceste înştiinţări la Antena3."

Narcisa Iorga:

"Iată că documentele depuse de Antena3 sunt iar pe dinafară."

Sursa foto: Evenimentul zilei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VaDin VaDin
    Cornel, ai fi putut sa urmaresti un pic programul B1 si daca nu ai vre-un handicap psihic,observai ca motivul pentru care B1 nu se mai numeste Labe1, este cu totul altul motivul.Chiar am vazut si eu o echidistanta politico-sociala.Nu mai pare televiziune portocalie!!!
  • cornel cornel
    de cand un angajat al lui Voiculescu a preluat B1TV Mircea Badea nu mai are nimic de comantat despre ei, nu mai auzi "labe1tv"
  • sibiu sibiu
    normal ca documentele depuse de Antena 3 nu sunt in regula, oricum amenzile care se dau Antenei 3 sunt foarte mici pentru marile greseli ce le fac ei
  • borsec borsec
    aaaaa, da, si ileana are dreptate: cei doi radu sunt foarte buni. astia cine mai sunt?
  • borsec borsec
    si eu cred la fel ca eugen. o singura intrebare am: cine e oprisan cel superb? iar tvr info este redutabil. fremat sa-l vad pe mircea marean.
  • Oreste Oreste
    @Horea
    Si ce-a realizat Radu Moraru cu acesste "amenintari"?
  • Eugen Eugen
    B1TV e pe calea cea buna! Stiri de calitate,Oprisan e de-adreptul superb, irezistibil si profesionist, talk-show-uri de calitate, cu multa voie buna si fara zbieretele altor televiziuni de stiri.
    Mult succes in continuare, eu ma uit doar la voi si la TVR Info cand vreau o emisiune de stiri de calitate!
  • ileana ileana
    Sunt bucuroasa ca B1 se ,, poarta ,, asa !. Pana acum are echilibru iar Turcescu si Cristoiu , cei 2 Radu sunt chiar foarte buni ! LE DORESC SA NU DEVINA ANTENE SAU REALITATI !
  • Horea Horea
    “Fără Naşul Radu Moraru, B1 nu mai este o ameninţare pentru public"- a spus in gluma ...
    Nu mai este o AMENINTARE pentru AFACERISTI (fara Radu Moraru)!
    Publicul, saracul, s-a obisnuit (din pacate) cu nelegiuirile acestui stat.
  • touretul touretul
    lamentabila e Cristina Trepcea, cu comentariul ei slugarnic. altfel, pro sau anti-marinărească, orice televiziune are dreptul să emita, atata timp cat respecta normele deontologice.
  • oscar oscar
    Normal doar aduce osanale lui base si pedelebistilor.
    Sunt lamentabili,demni de mila

Trimite un comentariu

sus