Skip to main content

Denis Dinulescu, redactor-şef la Academia Caţavencu

 

Denis Dinulescu este noul redactor-şef al revistei Academia Caţavencu, potrivit Mediafax. Acesta a declarat, astăzi, pentru agenţia de presă că revista în noua formulă - care apare pe piaţă miercuri - va păstra spiritul Caţavencu, însă va fi "mai veselă şi întinerită".

Publicitate

Potrivit scriitorului şi dramaturgului Theodor Denis Dinulescu, Academia Caţavencu în noua formulă are în prezent o echipă formată din circa zece persoane, din care face parte şi poetul Paul Vinicius, redactor-şef adjunct.

Dinulescu nu a menţionat alte nume din noua echipă Academia Caţavencu, precizând însă că în aceasta nu se regăsesc foşti angajaţi ai revistei. "Avem o echipă întinerită", a precizat Dinulescu.

Şi preţul revistei Academia Caţavencu va fi acelaşi ca până în prezent, respectiv 2,5 lei.

La o săptămână de la licitaţia în urma căreia  Dan Grigore Adamescu (patronul România libera) a cumpărat Academia Caţavencu prin reprezentantul său, Claudiu Pădurean, Medien Holding anunţă printr-un comunicat de presă că revista face parte din portofoliul grupului de presă.

În comunicat, Medien Holding precizează că va asigura "suportul financiar şi logistic necesar sporirii calităţii revistei, asigurându-i totala independenţă editorială" şi că următorul număr al publicaţiei va apărea miercuri.

În acelaşi comunicat se mai spune că Medien Holding apreciază "tradiţia şi excelenţa Academiei Caţavencu, precum şi fidelitatea cititorilor".

"Academia Caţavencu este un produs unic. Suntem foarte bucuroşi că vom edita acest săptămânal de prestigiu şi avem convingerea că publicaţia va avea un viitor de succes în cadrul grupului nostru. Promitem tuturor cititorilor că revista va fi şi mai bună decât este acum şi vom păstra spiritul unic ce caracterizează Academia Caţavencu", spune Adrian Rus, director general al Medien Holding.

El confirmă că data de apariţie a următorului număr al revistei Academia Caţavencu va fi miercuri, 29 iunie.

Sursa foto: einformatii.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laura Laura
    las' c-o dati pe poante erotico-scatologice. La asta vaz ca se pricepe
  • cos cos
    ai uitat sa-l mentionezi pe marele alecu racoviceanu(cel putin asa zice inpolitics) calaul deja defunctelor ziua si gardianul. potrivit dan badea et. all. alecu a lucrat mult timp pentru vantu, dar nu imi au seama cand a sarit in barca RL care sustin PDL-ul. Petrisor eu cred ca ar trebui sa-ti declari o stanza politica, ca sa poti analiza si si din punctul asta de vedere stirile
  • sorin sorin
    Bani aruncati! Publicul nu e fidel unui nume!
  • Surse Surse
    hai, ma, ce dracu? n-are nimeni nici o parere?
  • cornel cornel
    cum adica “mai veselă şi întinerită” daca e cu aceeasi oameni?
    aia nu stiu sa scrie altceva in afara de JOS BASESCU!

Trimite un comentariu

sus