Skip to main content

DERAPAJ: Turcescu, făcut albie de porci în Jurnalul Naţional

 

Războiul Turcescu – Mircea Badea – Intact aduce un nou actor combatant – Jurnalul Naţional, cu un articol departe de jurnalism.

Publicitate

După ce Robert Turcescu a publicat o postare pe Facebook legată de datoriile către fisc ale lui Mircea Badea şi Mihai Gâdea, Jurnalul naţional a publicat un articol extrem de dur la adresa lui Turcescu.

Materialul, care nu are nicio legătură cu jurnalismul, şterge pe jos cu Turcescu. Titlul: Viaţă de cârpă, destin de slugă.

Din articol:

  • "Omul suferă că n-a fost niciodată ziarist, vrea să se legitimeze formal într-o profesie care l-a respins întotdeauna şi, în plus, nu se poate abţine prea multă vreme."
  • "Sau la el în unitate ordinul se execută fără discuţii, sau tentaţia de a ieşi în faţă ca găina pe grămadă e mai puternică decât teama de ridicol. Aşa că omul prestează cu sârg seară de seară."
  • "E neînfricat şi demn când trebuie să calce în picioare politicienii de opoziţie puşi la index de regimul portocaliu şi slugarnic ca un vierme când mărimile zilei îi trec pragul locantei. Sare cu picioarele pe Ponta şi se pune capră în faţa lui Blejnar."
  • "Spumegă la adresa ziariştilor cu păreri antiregim şi-i preamăreşte organizat pe cei aflaţi pe statele de plată ale oranjadei de partid şi de stat."
  • "Problema caracterului oricum nu se pune în discuţie. Când îi iei lui Vântu un milion de euro ca să-i fii argat cu acte şi după aia îl acuzi (fără să-ţi roşească bucile pingelei obrazului) că a furat banii de la FNI, noţiunea de caracter iese din discuţie. Dar la ce Dumnezeu ţi-ar putea folosi caracterul când te numeşti Turcescu?"

Foto: EVZ

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • udi alan udi alan
    e greu cu caracterul asta, dle!
    aratati mi pe cineva din media VIA JURNALISM cu CARACTER?!
    poate meseria e incompatibila cu caracterul sau caracterul e incompatibil cu specia de dambovitza!
  • cornel cornel
    poate afla isi dau seama romanii cui ii spunea Haissam "dom profesor"
  • cristi cristi
    esti varza! aia din Intact nu au spus niciodata ca Voiculescu, Ponta & co sunt buni sau mai buni dacat Basescu & co, au spus doar ca idolul tau basescu e un jegos si fura! retardule!
  • Alin Alin
    De acord!
  • antiana antiana
    http://www.jurnalul.ro/cultura/media/lichele-fiinte-extraordinare-jagardele-obae-582325.html

    Na, ca s-au laut si de tine, Petrisor. Curajos e Ciutacu asta, dom'ne! Combate agresiv, ce sa mai :)
  • floryan floryan
    INCEP SA CRED TOT MAI MULT , CA SI R.TURCESCU ARE MARI LEGATURI CU SECURITATEA LUI BASESCU...ESTE CURIOS TOTUSI CA LA MAGARIILE SI HOTIILE PE CARE LE FACE , ARE ATATIA SUSTINATORI ,DUPA CUM VAD...OR FI TOTI ORBI SI PROSTI , SAU DE FAPT E VORBA DE IMENSUL APARAT DE SECURITATE BASESCIAN...?
  • popa popa
    stirea corecta este asa: jurnalul national reactioneaza intr-un mod suburban, printr-un derapaj grav, la un atac ordinar, bazat pe cifre obtinute incalcand legea si bunul simt, fara nicio legatura cu deontologia si meseria de jurnalist realizat de turcescu robert.
  • radu radu
    Nu urmaresc JN, nu sunt la curent cu prostiile lor. Dpmdv sunt doua ziare in Romania care merita citite, restul sunt pentru cei care nu au ce face la serviciu.
  • kool mogul kool mogul
    Un razboi din care nimeni nu castiga nimic dar de pierdut pierde presa in general care nu a facut altceva in ultimii ani decat partizanat de o parte sau de alta a baricadei politice.
  • atent atent
    Esti ironic? Nu-mi dau seama, dar sa-l compari pe Turcescu cu gangavul de Cristoiu e jignitor. Nu degeaba il cauta ANAF la banii incasati pe articolele scrise. Dupa cum se exprima, fara niciun pic de logica, ai impresia ca omul asta nu a scris un rand la viata lui. Or, Turcescu a scris si vorbeste foarte bine. Se vede ca a parcurs toate etapele jurnalistice. Eu il stiu de cand era copil la Radio Total.
  • Rindeaua vesela Rindeaua vesela
    Te-ai vandut, Obae???
  • Ioly Ioly
    Felix si haita sa de slugi,acesti indivizi,inspira mila;(Mircea Badea,Ciutacu,Stan, Radu Tudor,Danuta Grecu) Pierdeti timpul,uitindu-va la ei,nu au casa...nu au masa,au numai venin...pacat de familiile lor,nu putem sa-i numim JURNALISTI!... sunt executantii lui Felix!
  • Horea Horea
    @Danny
    E adevarat domnule Danny. Recunosc. Desi speram ca dupa '89 sa fim ... altfel (nu slugile sau carpele cuiva).

    P.S. Se scrie: "măi" si nu "bai". Horea, si nu ... horea.
  • Laura Laura
    Asta se numeste presa? Astia sunt jurnalisti?

    :)) Niste tzoape si niste mahalagioi care-si arunca plini de manie si mandrie ravase scrise peste gard? Dupa aceea se mira: "vaaai! Lumea (!) nu mai citeste! Ce ne facem?" Haida-de!
  • edward edward
    Nu este nici un derapaj nea Obae,sau esti si tu pe statele de plata portocalii,tot ce s-a scris in articolul din Jurnalul este adevarat,Turcescu a fost este si va fi o sluga fara nici un scrupul

Trimite un comentariu

sus