Skip to main content

FabuloJurnalism marca Agerpres: Interviu cu tine însuţi!

 

Dacă anul trecut redactorul-şef Agerpres inventa un ultim interviu cu Mădălina Manole, anul acesta o jurnalistă a agenţiei de presă atinge o altă performanţă: şi-a luat o declaraţie într-o ştire despre ea însăşi!

Publicitate

Care era ştirea? O “jurnalistă emoţionată”, dar “pasionată a sportului alb” a “răspuns provocării” de a juca tenis cu primarul sectorului 2 Neculai Onţanu, aflat într-o "condiţie fizică grozavă".

Ştirea, de o scriitură remarcabilă, punctată de propriile declaraţii, în continuare:

O mică dovadă de modestie: semnatara ştirii, Mihaela Tudorache (acreditată la primăria sectorului 2, condusă de Neculai Onţanu) a ales să vorbească, în ştire, despre “jurnalista M.T.”, fără a-şi da numele întreg…

Iată ştirea:

Neculai Onţanu a învins la tenis un jurnalist venit să scrie despre acţiunea sa sportivă

Bucureşti, 16 iun /Agerpres/ - Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a avut joi o prestaţie sportivă de invidiat la un meci amical de tenis de câmp pe care l-a susţinut cu o jurnalistă venită să mediatizeze lansarea proiectului său de descoperire a unor copii talentaţi la Clubul de tenis Dinu Pescariu.

După mai multe ore de joc liber, sub un soare torid, alături de grupul de copii veniţi să fie selecţionaţi pentru a urma un program gratuit de antrenament pe perioada verii, edilul a invitat-o la o partidă pe colega sa de dialog, care întâmplător îi lua un interviu despre ce intenţionează cu acest proiect.

Aceasta, fiind o pasionată a sportului alb şi care a practicat mulţi ani în copilărie tenisul de câmp, a răspuns imediat provocării şi s-a schimbat în echipamentul sportiv pentru a intra alături de primar pe teren.

Neculai Onţanu a făcut o demonstraţie demnă de reţinut, cu o calitate impecabilă a loviturilor, o mare precizie a jocului şi o condiţie fizică grozavă, reuşind în numai câteva minute să îi spulbere partenerei sale un set cu scorul de 6-0.

În al doilea set, jurnalista emoţionată abia că a reuşit să câştige în faţa edilului cu experienţă un singur ghem, iar la 2-1 pentru Onţanu aceasta şi-a recunoscut înfrângerea cu fairplay.

"Se vede că nu am mai jucat în teren de peste 10 ani, nu mai am loviturile pe care le aveam în copilărie, dar mi-a făcut mare plăcere să văd cum un om politic are şi asemenea calităţi. Îl felicit sincer pe domnul Neculai Onţanu, a jucat frumos. Oricum, o să îi cer revanşa că am de gând să revin pe terenurile de tenis mai des", a spus jurnalista M.T.

Primarul Neculai Onţanu cu modestie a mulţumit partenerei sale de joc şi a rugat-o zâmbind un singur lucru "să se gândească de două ori atunci când mai scrie câte ceva despre el". AGERPRES/(AS,Mihaela Tudorache)

Foto: Primăria Sectorului 2

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    Jurnalista M.T care "întâmplător îi lua (primarului) un interviu despre ce intenţionează cu acest proiect", dar care "a răspuns imediat provocării şi s-a schimbat în echipamentul sportiv pentru a intra alături de primar pe teren". Asa facem toti cand ne ducem sa luam interviuri, in rucsac purtam cu noi ba un costum de scafandru (nu se stie niciodata ce esti pus sa faci), ba indesam o racheta (telescopica?), ba caram cu noi cate o luneta (in caz ca mergem la vanatoare de mistreti cu Tiriac).
  • vetanase vetanase
    Cel mai deranjant in aceasta situatie este lipsa de reactie din partea agentiei : da'domnule , am gresit, ne cerem scuze fata de aboanti , am luat masurile X, Y, Z bla, bla, bla!
    De fapt, pt ei problema de baza este "oare cum a aflat Obae ?" si nu cum de a scapat aceasta gafa...
    Cine stie ce "polite" interne se platesc acolo !
  • gina gina
    nu vezi fileul pt ca ontanu trecuse "peste" el in jumatatea de teren a "jurnalistei":)).Eu asta vad,mai urmaresc si eu partide de tenis si mi-a ramas in minte cum arata terenul.
  • ofzarecord ofzarecord
    Ce ingrata meserie ai si tu mai Petrisor....Hingher de presa... Macar te platesc baietii bine pentru prestatie?
  • vasile vasile
    hai s-o lasam mai moale cu "agerpress - agentie serioasa" :)). orice om care a lucrat vreodata in presa stie ca nimeni, de fapt, nu are abonament la agerpress :)). si nu, n-au toti o "problema personala" cu voi: pur si simplu scrieti prost si scrieti tarziu.
    iar chestia asta din articol nu-i o "greseala cat de mica", e o limba penibila pentru care autorul ar trebui sa fie dat afara instantaneu. daca tot vorbim de institutii de presa "serioase".
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Totusi, foalfa saptaminii in materie de sport a dat-o Mediafax, care a semnat in locul lui Hagi contractul cu Mircea Sandu pentru echipa nationala. Evident, intre o gainarie gen tenis cu primarul si faptul ca se da in fals total instalarea unui antrenor la echipa nationala, un ziarist serios, ca domnul obae, alege dezinteresat. Vigilent, oricum! Bravo, felicitari, nu-i lasati sa-si faca de cap!
  • urbanreality urbanreality
    si astfel de specimene primesc salariu ??? e incredibil.
    dar ce sa facem, asta e tara noastra. interviu cu tine insuti.
  • cristianV cristianV
    dau click pe poza si nu vad fileul de tenis!Si la sfarsit de meci Ontanu nu i-a zis parinteste:"Mihaela,dragostea mea!"?
  • gogu gogu
    si ca sa nu uit, sunt convins ca dupa doua ghemuri, primarul jeneral de 2 stelute a transpirat ca porcul si i s-a inmuiat "racheta" iar jurnalizda Mihaela Tudorache a ramas profund "emotionata". Un sfat draga Mihaela: pentru o "prestaţie sportivă de invidiat la un meci amical de (p)tenis" chiar si "sub un soare torid", "fiind o pasionată a sportului alb" sau chiar de negrii, sa-ti gasesti pe altcineva mai tanar ca "sa îi spulbere partenerei sale un set cu scorul de 6-0".
  • gogu gogu
    iata pe ce se duc banii nostrii din impozite, ca una sa produca interviuri inventate si interesate. cat ai luat pentru prestatie, draga? macar ti-"a făcut o demonstraţie demnă de reţinut, cu o calitate impecabilă a loviturilor"?
  • antiana antiana
    Andrada, tu esti MIhaela Tudorache? Sau Neculai Ontanu? Ca e putin fum si nu se vede pe sub masa.
  • Florin Florin
    Mai "Andrada", din ce grota ai iesit, manca-ti-as? :))
    pe deasupra si bal-bal-baita.... "in, in loc"... :)
  • Ben Dover Ben Dover
    @andrada: Ar trebui sa-ti fie rusine. Ca lucrezi la Agerpres si scrii in halul acesta. Nota 2, penibil.
  • andrada andrada
    GiacomO, intr-adevar Agerpres ESTE o agentie serioasa, nummai ca super-jurnalisti precum shefu blogului, de care sincer n-a auzit nimeni, un frustrat de obiceiul lui, are o problema cu Agerpresu, cred ca personala si, in, in loc sa faca si el ceva bun pt tzara, a stat de anu trecut ikntr-una si a pandit O greseala cat de mica la Agerpres... ce sa mai mai fac! Si ce ai demonstrat cu asta monsenior Obae? Esti un ziarist de care NU A AUZIT NIMENI, DAR NIMENI!!!
  • Cristina Cristina
    Mie mi se pare trist ca: fata asta e certata cu limba romana, cineva care lucreaza intr-o agentie de presa e in stare sa debiteze ineptiile astea, agentia de presa e de stat si ca atare functioneaza pe banii romanilor, editorul a permis ca tampenia asta sa ajunga pe flux, fata va lucra in continuare la agerpres si va produce aceleasi ineptii...

Trimite un comentariu

sus