Skip to main content

Paula Rusu pleacă de la Antena 3 la TVR

 

Paula Rusu, realizatoarea Ediţiei de weekend, pleacă de la Antena 3.

Publicitate

Paula Rusu, într-o scrisoare către colegi: “Plec din Antena 3 cu o strângere de inima, aceea a jurnalistului care a fost martorul transformarii unui "breaking news" in "breaking the news".

Nu stiu ce s-a intamplat dar am evoluat de la stiri din ora in ora la analize despre Moni si Pepe”, scrie ea.

"Voi avea proiecte la TVR 1 şi la TVR Info", a declarat Paula Rusu, în exclusivitate pentru paginademedia.ro. "Plec pe un post de realizator TV, iar mâine este prima mea zi de lucru în orizontul TVR."

Paula Rusu a lucrat patru ani la Antena 3, ca editor-prezentator la ştiri şi realizator al emisiunii Ediţia de weekend. Anterior, a lucrat şapte ani la Pro TV Târgu Mureş. A terminat Facultatea de Jurnalism din Cluj.

Scrisoarea către colegi, în continuare:

A venint momentul sa imi iau la revedere.

Inainte insa trebuie sa multumesc catorva oameni.

Asadar, ii multumesc lui Petreanu, Vlad, fiindca a avut incredere in mine si m-a adus in echipa "specialistilor in stiri" (pentru cei care nu stiu, este sloganul sub care a fost lansata Antena3). Mi-aduc aminte ca atunci cand am venit la Bucuresti Vlad mi-a spus "in Antena 3 oamenii care apar pe sticla sunt Jurnalisti nu vedete". S-au mai schimbat lucrurile de atunci.

Multumesc Vlad pentru lectia "televiziunii de stiri".

Ii multumesc si Aurei Titiriga care mi-a dat branci intr-un proiect editorial care s-a dovedit pana la urma un pas urias pentru mine.

Multumesc si d-lui Oancea pentru toate promisiunile onorate.

Iar ultimii, dar nu cei din urma, le multumesc lui Catalin Condrut, producator si Teodorei Bancescu, regizor de emisie, fiindca datorita lor Editia de Weekend a stabilit recordul de audienta al Antenei3 (8 puncte).

Dupa parerea mea, cei doi ar fi meritat sa fie priemiati fiindca au realizat un spectacol tv.

Revenind, plec din Antena 3 cu o strangere de inima, aceea a jurnalistului care a fost martorul transformarii unui "breaking news" in "breaking the news". Imi aduc aminte ca era o mandrie a postului faptul ca aveam un public cultivat, amator de subiecte relevante. Nu stiu
ce s-a intamplat dar am evoluat de la stiri din ora in ora la analize despre Moni si Pepe.

Mai am si regretul salariilor mici din redactie, oameni care muncesc mult pe bani putini, fara carti de munca asta in conditiile in care postul s-a angajat intr-o apriga lupta de aparare a salariilor bugetarilor ori a Codului Muncii.

Dincolo de toate insa, pentru mine Antena 3 a fost un important pas inainte si pentru asta sunt recunoscatoare.

Va doresc tuturor vremuri mai bune.

Foto: Revista Felicia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Prietene antenist, daca intr-o familie cu 5 baieti carora a inceput sa le creasca tuleii si - de unde erau cuminti si invatau bine, s-au inhaitat cu tot felul de haimanale si au dat-o pe bautura, fugit de acasa, furt de bani de la parinti, ce e de facut ? Am uitat sa precizez, parintii au incercat toate caile de a-i pune la punct dar fara niciun rezultat. Nici politia nu a prea avut spor. Cand baietii au inceput sa organizeze chiolhanuri la domiciliu si impreuna cu prietenii au inceput sa produca dezastru, singura solutie a fost ''dictatura'' in cazul nostru, bataia ''la sange'' Incredibil dar au reusit ! Prietene, daca aplicarea legilor in mod conscvent si ''dur'' se interpreteaza, drept, atunci sunt de acord. Sunt de acord si cu DICTATURA BUNULUI SIMT si taxarea cat se poate de strict mizeria de divertisment din televiziunile care se lauda cu ratting-ul mare bazat pe pureziciune morala.
  • mihai mihai
    Astia de la antene aduc, din timp in timp, problema IQ-ului (vezi cu ''allleasa stoicescu'' gadea care se lauda:ce specialisti in stiri are trustu' - isi zic (sic !). Baga de seama, nu stii cu ce ''specialisti'' stai de vorba.
  • mihai mihai
    Te exprimi ca un pustan acneic, xpai, daca ai scoala din antene ! Stai mai departe de badea ca, tie, nu-ti iese.
  • mihai mihai
    Avea pareri personale deci, era stapana pe valoarea ei si a dovedit tarie de caracter. Cei ramasi in antene sunt slabi profesional, de asta n-au curajul sa comenteze iar ''combinatia cu un sef de stiri''- e o soparla, o inventie de ''fost'' antenist frustrat.
  • mihai mihai
    Sigur, ai dreptate, nu se uita ''selectul public'' la emisiunile PAULEI RUSU ci la ''divertismentul'' purulent al lui dan negru, capatos, s. gherghe, diminetile cu cei 2 maimutoi, si alte asemenea ''specialitati'' jurnalistice.Sau la cioclii ceilalti, (sic !) 'al de gidea, stan, bijbiricu-badea, jmeker,stoicescu ales,s,s,sandra (superioara)si alte ''elite'' ale dezimformarii scolite. Bravo PAULA RUSU !!!
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    prietene propagandist portocaliu:
    A3 si RTV (partial RTV) sunt isterice dar TVR se ocupa doar cu propaganda favorabila puterii, toate posturile TVR-ului, si nu ar fi o problema pentru ca si in SUA, Fox News il injura pa Obama dar sunt si posturi favorabile acestuia, problema e ca la noi in Romania voi, propagandisti portocalii si televiziunile din trustul "Base Media" sustineti un regim cu accente DICTATORIALE. Sper ca Paula Rusu sa isi pastreze felul ei de a face emisiuni, fie ele si la TVR le voi urmarii cu placere.
    Sper sa apuc ziua in care in presa din Romania sa exsiste CONCURENTA nu balacareala si injuraturi ca acum.

    PS.
    poate imi explici si mie de ce trebuie taxata stupidittaea, oricine are dreptul de a fi stupid (cum consideri tu) asa cum si tu ai dreptu de a fi ticalos.
  • TV-MANIACUL TV-MANIACUL
    @gogu
    1-Aberezi in legatura cu banii,dar asta-i,probabil,obsesia la Intact-sa parvenim,oricum!
    2-Care-i chestia cu racolarea-e o schimbare,normala,a locului de munca-majoritatea angajatilor ,din orice tara,se duc la alte firme,din varii motive,de la salariu,conditii,libertate de miscare,etc.-si este firesc,sau tu ai ramine ca prostul,chiar nemultumit,in acelasi loc,daca ai avea lata posibilitate?
    3-Tu numesti tv concurente ale TVR acele posturi isterice,unde informatia corecta e inexistenta si manipularea agresiva e la mare pret-sa fim seriosi,daca poti fi obiectiv,urmareste posturile de harmalaie(a3 si real.tv)si TVR-info,iar daca nu esti cu totul indoctrinat de primele doua,s-ar putea sa ai o surpriza-chiar placuta si o zi mai linistita,dar fiind informat despre ce se-ntimpla in tara,insa pe alt ton!
    4-Cu distrugerea libertatii presei m-ai darimat-nici nu vreau sa-ti spun mai mult,ca te-as jigni si nu prea vreau,cu toate ca asemenea stupiditate ar trebui taxata!
    5-Ptr, corecta ta informare-toate tv-urile publice din UE au datorii,tocmai ca ele difuzeaza si programe care nu aduc o mare audienta,cum ar fi cele culturale,sau niste segmente inguste de privitori,nu can-can-uri,emisiuni cu fufe,trogloditi analfabeti,scandaluri de tot felul,etc.,precum cele comerciale/private!Si,in plus,nu difuzeaza nici atita reclama-nu ca n-ar fi solicitate,dar legea ii constringe!
    6-Chiar nu ai cablu,ca poti sa vezi sport toata ziua-si noaptea,ca mine,la ESPN america/live,iar ce poti sa vezi,de competitii nationale,mai bine lipsa,ca-i o jale in toate sporturile-iar transmisii in direct ar fi chiar o paguba inutila!
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    din fericire Badea e la stiri doar pe 26 iunie, in ceea ce priveste plecarile din Antena 3 cred ca ar putea fi puse pe seama schimbari (proaste) a lui Sorin Oancea cu Gadea
  • sfx sfx
    Cam ciudat cum au plecat asa de multi de la A3 dupa venirea la "putere" a lui Gadea! Si daca a ajuns Badea la stiri ..hmmm..e ceva naspa ...
  • vlad vlad
    Fuge lumea de la antene mai ceva ca soarecii de pe corabia care se scufunda ... Bineinteles raman "deontologii", vesnicele slugi ale securistului, limbistii de serviciu :)
  • podul de piatra podul de piatra
    si va avea dreptate. in meseria asta - si nu doar in Romania - esti condamnat sa lucrezi intr-o cloaca, oriunde te-ai muta...
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    DA, DA sunt tonomuatu' lu' Felix, imi cer scuze ca nu-l iubesc pe Base, acest far calauzitor al natiuni.
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    TVR a fost intotdeauna pro putere fie ea PD-L sau PSD, pentru ce de acolo vin mare parte din bani
  • cornel cornel
    mai bine zi ca esti un tonomat al lui Felix Voiculescu

    bine, la 20 de ani nu ai prea multi neuroni asa ca e de inteles
  • cornel cornel
    in 2008-2009 cand PSD controla TVR prin Sassu iti placea, este?

Trimite un comentariu

sus