Skip to main content

Redactori-şefi noi la Adevărul.ro şi Click.ro

 

Mălin Bot, ex Adevărul de Seară Timişoara, este noul redactor-şef al Adevărul.ro. Totodată, Vincenţiu Mihaiu (ex Libertatea.ro), este noul şef al site-ului Click.ro.

Publicitate

Cei doi îi înlocuiesc Vlad Epurescu şi pe Daniel Nazare, care au plecat recent din Adevărul Holding, după discuţii aprinse cu managementul.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • milotzea al doilea milotzea al doilea
    bahhhhh... le zice bine dorin chiotea pe aici... e stilul lui.
  • el orfanata el orfanata
    Vince si Tzoca ..super baieti..bravo lor....vor face treaba buna de tot...sunt competenti...si poate au norocul sa nu mia fie executati
  • Vlad Vlad
    Le furau le inghiteau si le cacau la ceilalti. Corect
  • Vlad Vlad
    Se explica ce? Daca ai avea curaj ai recunoaste pe langa faptul ca esti prost ca numirea unui redactor sef adjunct nu are nicio legatura cu pasii in fata a unei grupari. Ce stie un redactor? Cel mai adesea franturi de informatii care ajung la el pe diverse cai. Crezi ca asta ar fi fost atuul lui Chelemen si Amuraritei? Daca asta crezi inseamna ca esti un retard care isi pierde vremea pe la tigara spunand barfe de 2 lei.

    In privinta medieocritatii unora si a altora poate ar trebui sa treci intai de statiu de scris stiri si apoi sa ai pareri. Doar nu imi place si nu e bun ... nu cred ca e suficient ca sa fii considerat competent si fatuca aia a convins pe mai multi ca isi merita locul
  • eu eu
    Vestea demisiei cuplului Nazare-Epurescu a zguduit din temelii Adevarul Holding. Aflat pe vasul sau de croaziera din Caraibe, Dinu Patriciu a primit la prima ora cumplita stire. Se indrepta catre o intalnire cu Roman Abramovici, Donald Trump si un miliardar pakistanez, caruia vroia sa-i vanda un milion de reviste Rahan, ca material educativ pentru tinerii recruti in razboiul contra Indiei, basca niste sute de mii de DVD uri Scooby Doo, pentru copiii ramasi acasa. Nervos ca isi vede afacerea pusa in pericol si posibilitatea de a mai scoate din cheltuieli, Patriciu a racnit direct din asternuturi: “Opriti motoarele! Capitane, ancoreaza nava! Nu mai mergem un metru inainte!” Apoi a pus mina pe telefon si a sunat la sediu: “Petere, e 12 jumate, te ai trezit? Ne pleaca copiii Petere si tu dormi? Ne pleaca geniile Petere, varfurile, viitorul tehnologiei, pruncii nascuti cu IQ peste 140, Petere, Petere, fa ceva!”. Nenea Imre, abia ridicat dintr-un asternut strain nu intelege nimic. “Dinule, ai vrut sa suni la fundatie? Acolo sunt geniile. Noi ne chinuim cu Cartianu, Stancu, Borcan, sărăcii d-astea. Din toti nu faci unul, Dinule. N-ai vazut ce mecle au? Sunt facuti din juma de erectie, cu tot cu Red Bull si vin rosu. Cat am eu cand intru in sediu”, a raspuns Ludovicel. Mogulul n-a fost deloc multumit. Isi vedea viitorul pus in pericol, miliardele furate de la stat, de la gura copiilor si varstnicilor, de la babe si mosi ramasi fara pensii, de la fiice si fiice de romani care nu mai au lapte. Totul parea sortit pieirii. Fara Nazare si Epurescu viitorul suna sumbru. Dar cum? Ei, chiar ei, sa tradeze? Sa nu mai accepte sa nu faca nimic, sa nu mai stea weekendurile acasa, sa nu mai plece zilnic la ora 17.59, sa nu mai barfeasca ore in sir, sa renunte la cate 60 de milioane pe luna, incredibil, de necrezut! “Petere, trebuie sa facem ceva! Opreste timpul in loc. Epurescu si Nazare sunt de neinlocuit. Dupa Corneteanu nu-mi pare rau, chiar daca tu mi-ai dus afacerea in cap in timp record, dar baietii astia doi sunt niste vizionari. Pai tu stii de cand a prevazut Nazare ca vara se intuneca mai tarziu ca iarna? Sau Epurescu ca ploaia e uda? Habar nu ai Petere. Fa ceva! Ne pleaca pruncii super dotati, Petere.

    Acum imi dau seama ca de fapt fara Nazare si Epurescu, vine Apocalipsa! Stai ca ma suna pakistanezul! Ce zici sa i dau la pachet si “Moartea lui Ceausescu” sau sa bag aia cu cutremurul din Japonia, cum se cheama cartea aia, pe care am tiparit-o degeaba?” Liniste. In timp ce Patriciu tuna si fulgera, Peter L. Imre isi consuma si jumatatea cealalta de erectie. Nazare si Epurescu erau pentru el niste nimicuri. Doar ca nu se astepta ca prietenul mogul sa faca atita caz pentru doi maimutoi. “Niste labari injectati cu urina de capra raioasa si sperma de magar ametit etnobotanic, pe ritm de tehno si tequila”, vorba lui George Stanca. Neavand ce sa raspunda miliardarului din Atlantic, Peterus a incercat o eschiva. “Sefule, stiu ca tii la oamenii napastuiti.

    Au plecat pentru ca vor mai mult, boss! Vor sa faca netul sixdimesonal, vor sa aduca ploaie in desert, sa opreasca incalzirea globala, sa impace SUA cu Al Qaida, sa duca stripteuze in Coreea de Nord, sa-i faca pe musulmani sa manance porc. Ce sa fac sefule? Nu i mai puteam opri. Sunt prea mari pentru noi. Sunt unici, mareti, grandiosi, luminosi, eterni, impresionanti, niste eroi ai planetei, patroane, oameni de mare caracter, sunt minunati, vor ajunge departe, intr o alta era. O sa incercam sa facem ceva in amintirea lor. Sa intrebam lumea ce parere are despre ei, ce au lasat in urma lor si voia multimii o vom respecta”, raspunse Shrek. Sondajul in ADH a fost emotionant. Ca semn de respect pentru plecarea celor doi din trust s-a decis in unanimitate ca doua grupuri sanitare sa poarte numele celor doi. “WC urile Nazare” apartin de Click, iar “Closetele Epurescu” de Adevarul, iar de cind au fost numite asa s-a consemnat o crestere a vizitatorilor la toaleta greu de stapinit. Aproape ca nu exista angajat care sa nu vrea sa-si exprime zilnic adeziunea fata de aceste genii, ajungindu-se chiar la cozi, programari si tratamente cu Colon Help, pentru ca sentimentele fata de Nazare si Epurescu sa fie cit mai reale.

    Si totusi, plecarea perechii Nazare-Epurescu a schimbat ceva in Adevarul Holding, fie doar si pentru ca furia mogulului a depasit limitelele asteptate de angajati. De aceea, de azi Peter Imre nu va mai intarzia niciodata salariile, Grigore Cartianu il va lasa balta pe Ceausescu, urmand a deslusi misterul disparitiei ultimului porc de Bazna, Cristian Stancu va renunta la pupincurism si va incepe cursuri intensive de gramatica si logica, Sabin Borcan va fi trimis la reeducare, Ovidiu Nahoi nu va mai cheltuii mii de euro lunar, ca sa si eliberezele vinturile de mare politolog tocmai la Bruxelles. Multumim Nazare, multumim Epurescu! Fara voi nimic n-ar fi fost posibil.
  • strutocamila strutocamila
    Sa clarificam ceva, totusi: sa compari cuplul Toca/Mihaiu cu Nazare/Epurescu e ca si cum ai vorbi in muzica de azi de razboiul total dintre U2 si Ovidiu Komornik/Fuego, cuplul sudat in caminul cultural din Gaesti. Deci comparatia nu exista, asa cum Nazare si Epurescu nu exista pe nici o piata media. Punct. Si nici un de la capat, va asigur.
  • Parazitu' Parazitu'
    Lui nazare i-a mers bine la adevarul. E tot roshu la fatza, dar burta si gusha i-au crescut de vreo trei ori. sa vedem cine-l mai primeshte. Poate adi artene, poate prietenul vilvoiu pe la prosport.
    epurescu in schimb va ajunge undeva doar daca va fi luat de nazare ca sclav. altfel, nici de shantzuri nu e bun.
  • Criss1209 Criss1209
    Oricat de incompetenti ar fi fost Epurescu si Nazare, cei doi erau aplaudati si apreciati in sedinte iar ulterior executati in stil barbar. O fi bine, o fi rau, ramane de vazut. Partea interesanta este ca in redactii au ramas o gramada de oameni fideli celor doi. Culmea, dupa plecarea lui Nazare a fost numit un nou redactor-sef adjunct la click.ro, o fatuca mediocra adusa de pe la Timisoara si care - atentie! era foarte buna prietena cu Nazare, ba chiar ieseau in gasca la bere, etc.

    Merge vorba prin trust ca abia acum s-ar explica de ce mereu gruparea Amuraritei-Chelemen-Toca a fost intotdeauna cu un pas in fata gastii Nazare-Epurescu-Onica, mai ales de cand au inceput sa se ascuta certurile (vezi trimtierea lui Onica sef in Ucraina si scandalul cu Coca Cola si Think outside the box).
  • reporter reporter
    ...păi dacă ăia care au plecat erau mediocri, sefii lor, aka murăriței și chelemen, nu au văzut asta atâta timp? De ce i-au acoperit și i-au păstrat pe funcții?...
  • sile sile
    onica, huidu-hu/
    ia-ti nevasta si te du!
    ... haide, fane, plural de femeie suporter, pune-ti baietii sa-mi ia ip-ul la tranta!...
    tot acolo stau, pe langa bordei...
  • anton anton
    Nu spuneti nimic despre schimbarile din redactia de la Puterea?
  • insider de la hr insider de la hr
    Pentru toti idiotii care scriu aici: nazare si epurescu le-au marit salariile la toti adjunctii si, in plus, la cate 3 oameni de la fiecare site in parte chiar acum cateva zile. inainte sa aruncati cu noroi, intrebati oamenii care au lucrat cu ei daca sunt profesionisti... nu va mai luati dupa toti tilicarii care spun de mailuri... borcan e number one la mailuri la imre, le scrie si cand doarme:) apoi vine chelemen chiar i-a dat mail chiar joi lui patriciu ca demisioneaza daca nu pleaca epurescu... ia, literatule, poti scrie de basescu acum... adica, antibasescu!
  • Cristian Cristian
    Felicitari! Sa fie fericiti ca au job amandoi, mai ales cand vor vedea intarzierile sa salarii...ahh sau Rahanele dat gratuit drept compensare.
    Cat despre demisionari? Ei bine...doar de bine. Au facut ce au putut, si daca nu au facut nimic inseamna ca nu au putut mai mult.
    Creste lista si cu departamentele de la etajul 1 sau pe acolo inca nu a ajuns demisia?
  • motanu motanu
    Malin Bot e si ziarist printre altele. Si e un lucru evident ca era mereu pe primul loc la afisari cu echipa lui. Vlad Epurescu a crezut ca daca a zacut intr-o redactie tinut in carca de niste baieti, a devenit automat si ziarist.Sa nu vorbim despre comportamentul sau care i se trage de la lipsa de evidenta de femei. Iar Nazare a scris mai mult mailuri catre Cornete si Imre ceea ce il descalifica si ca om si ca meserias. Imbecilii astia doi n-o sa-si mai gaseasca multa vreme de acum inainte ceva de lucru. Eu ma intreb doar cat de prosti au fost si Cornete si Imre sa-i tina atata timp pe o gramada de bani.
  • MalinBot MalinBot
    Malin Bot o fi ziarist bun dar nu are treaba cu webul, nici experienta n-are si-n plus e la fel de prost de gura ca si Epurila-mare-in-parcare. In parcare unde si-a scris demisia, adica.
    In redactie la Adevarul Bot era birfit nevoie mare ca are gura mare si ca scrie numai prostii pe blogul de companie si trimite tot felul de mesaje revolutionare. Pacat de entuziasmul lui ca o sa fie repede si el mancat de dos. La Adevarul e ciolanul intii si pe urma.
    Cit despre Vicentiu e interesant cum s-a dus o pereche (Nazare-Epurescu) si a venit o alta (Toca-Mihaiu). TOata lumea stie ca in spatele lui Mihaiu manevreaza Toca de fapt, care e pus de amuraritei ca web project manager dar de fapt el l-a adus pe Mihaiu si el conduce joaca de acum la click.ro. CIca Nazare a acuzat socul numirii lui TOca peste el. Fata de mancatorii aia care au fost dati afara macr astia doi stiu meserie si si fa ctreaba bine.

Trimite un comentariu

sus