Skip to main content

Dorin Chioţea pleacă de la Adevărul

 

Şeful sportului de la Adevărul Holding, Dorin Chioţea, pleacă de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ieri după-amiază el şi-a anunţat colegii de decizia pe care a luat-o.

Dorin Chioţea a venit la Adevărul în urmă cu doi ani, la conducerea Diviziei Sport, departament care se ocupa de acest domeniu pentru toate produsele media din grup. Până anul trecut a coordonat şi echipele de paparazzi.

Contactat de paginademedia.ro, Dorin Chioţea a confirmat informaţia, dar nu a detaliat motivele plecării.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    Nea Ziare, e bine si in somaj. Cu echipa asta a ta nu poti face ca lumea nici GAZETA DE PERETE :-)) :-))
  • Noe Noe
    din cate se aude nazare i-a convins pe cei din echipa lui sa accepte salarii de 15 milioane pe luna. e criza fratilor, mai ales la adevarul!
  • radu radu
    daca taceai, filzof te numeai Goe! ce treaba are nazare cu toata povestea de la adevarul? si ce treaba are el cu fotbalul de-l si vezi antrenor la niste looseri? cat despre gavan, omul e sclipitor la subiecte, dar rupe tastatura cand pune virgule iar la titluri e pilaf.

    btw. l-ai vazut vreodata pe Anton jucand fotbal? omul ala are emotii si cand se urca in tramvai, daramite sa mai dea si cu piciorul in minge.

    Hai, Craciun Fericit!
  • Goe Goe
    Cu exceptia lui Gavan, ai insirat numai looseri pe aici, Ziaristule. Sau poate isi face Nazare echipa de fotbal si ii ia pe astia, care nu joaca rau...
  • Ziaristul Ziaristul
    s-a luat legatura cu rmatorii oameni: Anton, Marculescu, Gavan, Sebi Stan, Nejneru, Marius Mihalcea, posibil Predan. Ei vor fi cooptati in echipa lui Nazare. Nici Pitaru sau Kiaras niu vor ramene, doar Constantinecu, Dragu si Mugurel Dumitru.
  • Goe Goe
    @liviu - mai baiatule ne-a soptit o pasarica ca tu esti Daniel Nazare deghizat in postac cu pseudonim. Relaxeaza-te, ca nu esti in carti! Nici tu, nici ailalti de care scrii pe aici.
  • liviu liviu
    Din nou eu! Hai sa nu va mai tin pe jar si sa va dau chiar ultima informatie! Tot la Adevarul, se va preagteste o lovitura puternica pentru Divizia Sport. Se doreste ca tripleta, Marius Mitran - Alin Buzarin- Daniel Nazaresa conduca lucrurile pe tot ce inseamna Sport la ADH. Se asteapta raspunsul lui Marius Mitran, iar ca intr-o luna se va putea da drumul la acest proiect.In rest, toate sedintele care vor urma in aceste trei saptamni sunt doar formale.Va trebui totusi, pina cind proiectul respectiv sa prinda contur, sa fie si niste fraieri sa mai ea cu sapa, ca sa iasa ziarul pe piata. Lui Imre nu i-a cazut de loc bine ca Romania Libera a depasit Adevarul. Dupa o sedinta de doua ore, a ajuns la concluzia ca Divizia Sport de la ADH,cu actualul sau proiect, necesita o gramada de bani pentru salarii foarte mari care in opinia lui nu renteaza.
  • liviu liviu
    PS. TOT EU! Sa va dau amanunte si despre singurul redactor care va mai ramine din sectia Sport, e vorba doar de Marius Pitaru, in rest, Savin, Perju si Epure, out! Va fi reprimit Gavan. Totul mai doreaza cam trei saptamini pina se va intimpla aceste lucruri.
  • liviu liviu
    PS. ULTIMA ORA! Nazare a fost contactat in urma cu o zi, dar a pus conditie, ca din echipa actuala sa ramina doar Amir, Fane si Mugurel Dumitru.A cerut indepartarea expresa a lui Dragut si Anghel. Au mai fost contactati niste omanei pentru departamentul Steaua plus Sebi Stan si Nejneru.Or sa fie surprize mari de tot.
  • Insider Insider
    @Omul negru - Nu vin nici Tolontan, nici Filoti in locul lui Chiotea. Stai linistit. La asa dezastru creat fara salarii ce crezi ca ar mai putea face?
  • liviu liviu
    Bravo Dorine! Esti cel mai tare.Azi cu curs siroaie de lacrimi in redactia Adevarul pentru tine. Amir a facut cheta in redactie.Stii ce spunea? Hai leii mei, cotizati si voi sa-icumparam lui Dorin un cadou, asa ii aratam devotamentul nostru fata de el. Nu uitati ca el ne-a dat o paine de mincat la Adevarul, in special neagra mie,o am si acum in gheozdn, cred ca e graham.PS O parere personala. Senzational comentariul lui Dorin, cit au muncit leii lui la Adevarul! E cea mai buna echipa de jurnalisti.Am auzit ca pe Dragut l-a ofertat deja Tolontan. i-a oferit postul de redactor adjunct. Dorine, vezi ca Anghel acum pregateste o deplasare la Ploiesti, ce zici , i se aproba?
  • Gigi Pericol Gigi Pericol
    Bravo Leule. Vezi ce audienta online face un material despre plecarea ta. Mai bine ca ai plecat, ca era cam nasol cu pontarea pentru tine!! Te salut LEULE!
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Prea multi "curajosi" arunca laturi in munca unor oameni cu care am avut onoarea sa lucrez, de aceea simt nevoia sa intervin. Fac asta pentru ca blogul acesta e important si ma surprinde audienta mare pe care o are.
    O spun cu mana pe inima: toti fostii mei colegi de la Sport/ Adevarul Holding sunt niste profesionisti redutabili, care ar avea loc in orice redactie buna din Romania. Calomniile aruncate in carca unora nu le iau in seama, iar faptul ca jumatati de adevar sunt folosite pentru a fabrica distorsionat fapte inexistente este jenant pentru cei care le insira. Redactia Sport, in forma dinainte de plecarea mea, producea cel putin 20 de pagini zilnic pentru trei ziare, circa 120 stiri web si doua numere pe saptamana de revista de pariuri a cate 32-64 pagini fiecare. Este, credeti-ma, o munca istovitoare care necesita de regula o prezenta permanenta la birouri intre 07:00 dimineata si 01.00 noaptea, cu programari riguroase. Mai adaugati la asta interventii pentru Adevarul TV, proiecte speciale de tot felul, colaborari cu revistele trustului. Nu a fost deloc simplu sa ne adaptam din mers unor cerinte si abordari diferite, in functie de publicatie. Da, unii dintre colegi (printre care ma includ) scriu mai rar! Asa este, insa a-i judeca dupa acest aspect este nedrept, pentru ca aveau foarte multe de facut, iar asa ceva e valabil in orice redactie din lume. Cei restructurati nu sunt cel mai slab pregatiti; la noile nevoi ale firmei , de a se lucra cu mai putini oameni, trebuia ca unii sa plece. Sigur ca e nedrept, dar asta e viata: cei ramasi trebuie sa arate ca sunt capabili sa faca fata unor noi provocari.
  • liviu liviu
    Jenica Ganea, pari sa fi chiar tu Dorin Chiotea,Banditule,te stim noi! Vezi, ca nu merge cu vrajelile astea. Lasa-l pe Anghel, ca te-a abandonat la primul cutremur. Cu ce bani a facut el ma deplasarile, cu banii lui? Mai bine taci, ca ride lumea de tine.Anghel asta a fost in stare sa fure din vestiarul arbitrilor la meciul Romania -Insulele Faroe.Dorine, ai idee cit a ris de tine cind s-a intors in tara, cind te-a vazut pe acolo prn Faroe? aveai o problema la git si ridea de tien de numai putea. Amir? Asta traieste in lumea lui,a uitat de unde a plecat , iar acum face pe seful. Dragut? Nu are rost sa vb de asta,Toata lumea a ris de el de materilaul care l-a dat in Adevarul. Imi aduc aminte ca se spunea prin el " Uitati, aici vine miine Gigi si sparge banii in acest Cazinou" Consecinta? Evident , Gigi a ramas in Romania la el la palat, doar in capul lui Dragut venea Gighi in acel cazinou. A, pardon , a mai dat un material tare cu Crocodili, ala e tare de tot. Cm asta e valoarea marelui Dragut. Pai asta isi perimite sa-l dea afara pe Gavan? Vai de capul lui ce o sa-l astepte pentru decizia asta! Fane?Nu conteaza in presa din Romania, insa ca baiat e sezational! Este unul dintre cei mai de viata sefi si baieti pe care i-am cunoscut. Fanica, materialul "Bara gol" iti mai spune ceva? Te salut frate, pacat ca te-ai inhaitat cu lichelile alea!
  • dinu dinu
    @ Jenica Ganea
    Subscriu.Cu exceptia lui Dragut – pe care l-ai umflat cu pompa.Fara sa-l lucreze pe Nazare – cu largul concurs al lui Filoti – nu ajungea niciodata sef.Dupa ce l-a tradat pe Filoti s-a gudurat pe langa Angel,care l-a tarat dupa el la Adevarul.Drgut nu se compara nici cu Fane – pe care-l faci varza tu - e mult sub el si ca om si ca ziarist.

Trimite un comentariu

sus