Skip to main content

Laura Chiriac Deschide lumea în locul Andreei Creţulescu

 

Mutări la Realitatea TV. Laura Chiriac, realizatoarea emisiunii “Deschide lumea”, o va înlocui pe Andreea Creţulescu pe tronsonul orar 18.00 – 20.00, după cum anunţă promourile postului.

Publicitate

Emisiunea Andreei Creţulescu, "Realitatea te priveşte", a fost mutată ca urmare a unei strategii editoriale, după cum a explicat Sorin Enache pentru paginademedia.ro.

“Concurenţa are pe acel interval un program mai “gălăgios” (cu Dana Grecu n. red). Noi vrem să venim cu o altă propunere, mai temperată, să nu fie confuzii, să să ne distanţăm de tipul acela de emisiune. Mutarea nu ţine de audienţe. Audienţele au fost bune, suntem mulţumiţi de ce a făcut Andreea Creţulescu", a declarat Sorin Enache, în urmă cu o săptămână pentru paginademedia.ro.

Andreea Creţulescu, a cărei emisiune era în fiecare zi, în timpul săptămânii, va avea o emisiune săptămânală, vinerea, de la ora 21.00.

Schimbarea Andreei Creţulescu cu Laura Chiriac (foto) a fost semnalată şi de Adelin Petrişor pe blogul său.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mijahi Mijahi
    in loc de clanul Soprano propun sa se faca o emisiune "Clanul Tzoapelor". Oriunde. La RTV, la A1,2,3, such details are of no importance .... sa o mute, sa o faca prin rotatie. La final, concurs: cine scuipa o flegma mai mare pe fatza invitatilor, ia un bonus: are voie sa pupe mai mult dosul sefului iubit. Totul transmis in direct, desigur
  • cornel cornel
    are "argumente" pt ca vorbeste singura
  • cornel cornel
    nu e nici diferenta intre astea doua...ambele sunt acolo pt ca au o misiune din partea policitienilor care detin televiziunea nu pt a face emisiuni interesante pt publicul telespectator
  • Mirela Mirela
    Este clar ca rolul unui moderator nu este sa spuna "verde-n fata" ceea ce gandeste el. Dimpotriva, trebuie sa scoata de la invitati tot ceea ce gandesc ei. Pentru asta trebuie sa-i lase sa vorbeasca. O doza mai mare de decenta ar putea fi benefica unei societati care s-a invatat sa emita verdicte si pareri neargumentate, si care este mai satisfacuta de puterea injuraturilor decat de cea a logicii.
  • Demostene Demostene
    privind lucrurile obiectiv trebuie sa recunosc ca dana grecu este mult peste laura chiriac....desi criticata pt stilul sau direct sau pt cuvintele dure pe care le adreseaza adesea invitatilor sai, dana grecu este una dintre putinii jurnalisti care mai au curajul de a spune "verde'n fata" tot ceea ce gandesc
  • Mirela Mirela
    Chiar, pe bune, tu crezi ca Dana Grecu modereaza? Doar isterizeaza pe toata lumea, nu este o moderatoare. Tocmai de moderatie duce lipsa...
  • anerxes anerxes
    Faptul ca este transanta chiar este un mare plus. Intotdeauna are argumente.
  • Horea Horea
    E INCREDIBIL cat timp trece pana cand un comentariu trimis ajunge pe acest forum!!!
    La nici o publicatie online NU se intampla asa ceva. Afisati, domnilor responsabili, postarea si apoi daca-s incalcate "REGULILE INTERNE", anulati-l!
  • anerxes anerxes
    N-are sanse Laura Chiriac. Emisiunea Danei Grecu este mult mai interesanta. Mai dinamica. Si modereaza mult mai bine Grecu decat Laura Chiriac. Astia de la Realiatea mai au de invatat.
  • Horea Horea
    @Mirela
    Diferente desigur ca exista. Si fizice si comportamentale dar - inca o data o spun - naravul se pastreaza.
    Nu vreau sa detaliez. Daca as face-o m-as referi la modul cum a vorbit telefonic, ieri, cu cel care a castigat mandatul de deputat in Neamt.
  • Mirela Mirela
    Nu este adevarat. Intre cele doua este o mare, mare diferenta. Laura Chiriac chiar este o profesionista, poate singura care a mai ramas in Realitatea TV. Nu este tzatza, nu tipa la invitati, ii lasa sa raspunda si are intrebari de bunsimt.
  • Horea Horea
    S-au schimbat doar numele realizatoarelor.
    Naravurile (manierele de "moderare")au ramas aceleasi.

Trimite un comentariu

sus