Skip to main content

Cât a făcut X Factor la debut? Start modest pentru emisiunea de forţă a Antenei 1. Ediţia a doua, depăşită de Pro TV

 

ACTUALIZARE: Ediţia a doua a X Factor, de duminică, a scos audienţe sub prima ediţie: aproape 560.000 de telespectatori medie. Antena 1 s-a plasat după Pro TV, care a difuzat filmul Curierul, cu Jason Statham. Care a fost diferenţa de audienţă, în articol.

Publicitate

X Factor, emisiunea de forţă a Antenei 1 a luat startul aseară. Audienţele sunt mai bune decât media pe care o scotea postul pe acel interval fără emisiunea de talent show, dar sunt modeste, dată fiind aşteptarea pe care a creat-o programul.

Ratingurile au pus Antena 1 pe primul loc, la mică distanţă de Pro TV, care a difuzat un film cu John Travolta.

Cifrele de audienţă ale primei ediţii X Factor, în continuare:

  • X Factor a fost urmărit, în medie, de 652.000 de telespectatori din mediul urban, adică un rating de 5,6.
  • Pro TV, cu un film cu John Travolta, a scos aproape 580.000 de telespectatori, adică 5 rating.
  • Vârful de audienţă a fost înregistrat la 21.30, când 1,053 milioane de telespectatori se uitau la show (9 rating). De altfel, ultima parte a emisiunii a avut ratingul cel mai bun (o medie de 800.000-900.000 de telespectatori în intervalul 21.15-21.35).
  • Faţă de primele săptămâni din septembrie, ratingul Antena 1 este dublu cu X Factor. Media pe interval, sâmbătă seara era, pe Antena 1, de 315.000 de telespectatori (2,7 rating).
  • Audienţa emisiunii X Factor a fost la nivelul primei ediţii din acest sezon din Plasa de stele, cu Dan Negru (difuzată miercuri de Antena 1)

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii X Factor, în mediul URBAN:

1. Antena 1: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
2. Pro TV: 579.000 (5)
3. Acasă TV: 334.000 (2,9)
4. TVR 1: 251.000 (2,2)
5. Prima TV: 233.000 (2)

Emisiunea care a dat startul modei talent-show-urilor, Românii au talent (Pro TV) a avut la prima ediţie o medie de 18 puncte de rating, adică peste două milioane de telespectatori din mediul urban au urmărit atunci emisiunea, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Curierul Jason Statham a avut Factorul X la rating

Ediţia a doua X Factor, de duminică seara, a scos un rating mai mic decât emisiunea de debut de sâmbătă: 559.000 de telespectatori medie, adică 4,8 rating. Antena 1 a fost depăşită de Pro TV, care a dufuzat Curierul, cu Jason Statham.

Ratingul Pro TV a fost de peste 800.000 de telespectatori în mediul urban (6,9), cu aproximativ 250.000 de persoane mai mult decât Antena 1.

  • Vârful de audienţă X Factor duminică: 912.000 de telespectatori (7,9 rating), la ora 21.04.

Audienţa posturilor la nivel NAŢIONAL, duminică, 17 septembrie, pe intervalul X Factor:

1. Pro TV: 807.000 telespectatori (6,9 rating)
2. Antena 1: 559.000 (4,8)
3. Kanal D: 365.000 (3,1)
4. Acasă TV: 344.000 (3)
5. Prima TV: 306.000 (2,6)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mary mary
    Rautati gratuite ... :(
  • f1 f1
    morar si sina jenant,slab ,de fapt in nota celor de la antene
  • f1 f1
    nu sint eu mare muzicia dar....
  • DS DS
    Nu iti e putin rusine?? A1 are emisiuni pentru inculti, emisiuni precum Acces Direct, Un Show Pacatos, Observator, emisiunile lui Dan Negru s.a.m.d. si ai tupeul sa insinuezi ca cei care se uita la ProTV nu stiu scrie romaneste?!
  • Octavian Octavian
    Postul Antena 1 este un post cu oameni neprofesionisti, incapabili sa monteze si sa promoveze deopotriva un show cu un potential urias. Si nu este neaparat vina juriului, desi Morar se comporta precum un imbecil, vrea sa epateze si joaca dupa un model. Este vina postului in sine, oamenilor care fac toata treaba aia din butoane si a unui PR incredibil de ineficient.
  • p.alex p.alex
    tot vad pareri cum ca cei din juriul x-factor sunt aiurea pusi acolo.... bai oamenilor voi o contestati pe paula seling? voi stiti ce nume are fata asta in lume prin vocea ei? voi stiti de sana de cate ori ne-a reprezentat tara prin voce si cata lume buna a incantat? voi stiti cata cultura muzicala are mihai morar? va place sa va vedeti comentariul absurd scris pe tot felul de subiecte... este adevarat ca si la protv brenciu si moga sunt plini de muzica, dar totusi nu mai contestati oameni care stiu si fac muzica de-o viata...!!!!
  • che guevara che guevara
    antena mereu aproape niciodata inautru
  • niste penibili antena1 niste penibili antena1
    Daca XFactor facea audiente record, este ca sa lauda Gadea toata saptamana? Ce penibili sunt astia...
  • Mimi Mimi
    Calin, in principiu ai dreptate, dar vezi ca "iti spun" si "imi pare rau" se scriu fara cratima. Nu de alta, dar o sa dai motive opozantilor sa interpreteze aprecierile tale in mod eronat :)
  • Dan Sorin Dan Sorin
    E cert ca Antena nu stie sa gindeasca formate. Nu mai spun despre cum se fac. Fiecare format adus de afara te obliga la niste lucruri, iti da o biblie si iti lasa si o libertate de miscare. Daca dai banii si nu esti in stare sa faci nimic cu acel format...e problema ta. E la fel de clar ca nimeni nu se pricepe in Antena la ceea ce inseamna, cu adevarat, la entertainment. Au o viziune deformata, proasta, lipsita de repere si de un casting bun. Ei au impresia ca toti papagalii din click sau Ciao inseamna ceva. Audientele stau prost pt toata lumea. Antena merge din eroare in eroare. Unul dintre motive este ca ei imita si nu inventeaza. Altul este ca nu au oameni pregatiti, cu adevarat pregatiti-cu experienta si repere. Al treilea este ca acei oameni care isi dau cu parerea sunt in afara unui sistem!!! Ei se cred la restaurant! La bilci! Si cei de sub ei sunt umili si incapabili sa faca un ppt coerent, cu o strategie reala, cu directii si tot tacimul...BAni aruncati pe fereastra
  • meme meme
    pai ba nebunilor cand o sa fie antena 1 peste PROTV?
    NICIODATA...pai daca ei depasesc doar cu 50.000 de telespectatori un film cu john travolta....ce sa mai zic de romanii au talent....antenele sucks...v-am pupat
  • yarina yarina
    Xfactor de A1 este o emisiune slaba, poate chiar execrabila, vina o are in mare parte indivizi alesi in juriu, nu stiu de ce dar mie mi se pare ca Paula Seling este invidioasa pe toate tinerele frumoase si talentate, uitati-va printre cei care s-au calificat dupa ea citire,sunt cele mai anoste persoane, n-au personalitate, sunt urate lipsite de farmec si inteligenta. Eu as fi preferat sa vad un film cu Colin Farrell, cred ca majoritatea avem nostalgia unor filme bune, de aceea filmul Pro-Curierul a avut trecere, eu as fi vrut sa vad ONDINE este cu Farrell, dar eroina principala OANA-ONDINE este o prostituata traficanta de droguri din Romania, care-n Irlanda,ajunge pt un pescar [interpretat OK de Colin Farrell] un fel de zana a marii, poate este singurul film despre romani, unde se vede si-o latura frumoasa a lor,cel putin nu pierd astia de la A1 bani pe formate care nu stiu sa le puna-n practica. In rest voi aia care vedeti un motiv in orice, si-n acest subiect de conversatie sa-l amintiti pe Basescu, a carui nume scris sau rostit oriunde imi face greata, ii rog sa mearga la psihiatru, eu o fac.
  • ionel torac ionel torac
    O cunosti cumva personal pe Paula Seling incat sa o cataloghezi ca nesuferita?
  • ionel torac ionel torac
    Auzi, stii ceva, cu piesa aia jenanta de care spui tu a luat locul III la Eurovision asa ca taci dracu din gura.
  • alex alex
    Ce legatura are viata personala a omului cu prezenta lui pe scena? Daca e sa te iei de ceva, ia-te de felul cum prezinta sau cum se manifesta, nu de ce face el dupa ce se sting camerele, nu asa e normal? Cum ar fi ca seful tau sa-ti spuna ca nu esti bun pentru pozitia pe care o ocupi doar pt ca prietena ta e bruneta si lui ii plac blondele ?

Trimite un comentariu

sus