Skip to main content

Lucian Mândruţă, fără emisiune în noul sezon

 

Emisiunea Nimic important, realizată şi prezentată de Lucian Mândruţă la Antena 2, nu se mai regăseşte în grila de toamnă a postului.

Publicitate

Zvonuri despre eliminarea emisiunii din programul Antenei 2, ca urmare a audienţelor slabe, au apărut încă din vara acestui an.

Din ce cauză nu mai vedem Nimic important, în continuare:

Nimic important a debutat în septembrie 2010 la Antena 2, talk-show-ul fiind difuzat, iniţial, de luni până joi, de la 21.30, ulterior emisiunea fiind programată la ora 23.30.

După vacanţa de vară, show-ul nu a fost reintrodus în grila de toamnă a postului. Şi nici nu vom vedea un alt proiect al realizatorului, Lucian Mândruţă, care, în urmă cu două săptămâni, a suferit şi un accident (în timpul unei plimbări cu iahtul pe mare, din cauza valurilor prea mari, acesta a căzut şi a suferit un traumatism destul de puternic).

Oficiali ai Antenei 2 au declarat, pentru paginademedia.ro:

“Singurul motiv pentru care Nimic important nu mai apare în grilă este faptul că s-a terminat contractul cu Antena 2. Am căzut de comun acord să nu-l mai prelungim, mai ales că momentul s-a suprapus cu accidentul lui Lucian. Dar Lucian rămâne în Trust - de altfel, va preda la Intact Media Academy - şi îl aşteptăm oricând cu noi proiecte de emisiuni", a spus Oana Gala, PR Coordinator Antena 2.

Contactat de paginademedia.ro, Lucian Mândruţă a spus:

Cristiana Constantinescu: Unde o să te vedem în toamna aceasta, la televizor?

Lucian Mândruţă: Nu ştiu, depinde unde o să fiu invitat… Ca emisiune de televiziune, nu am niciun plan. Nimic important s-a încheiat, pentru că s-a terminat contractul, am decis împreună cu cei de la Antena 2 să nu îl mai prelungim şi am rămas în relaţii bune cu trustul.

De ce nu se mai face emisiunea?
Nu mă plângeţi, pur şi simplu vine un moment în viaţa unui om când îşi reconstruieşte priorităţile. Asta e tot. Şi nu e un slogan, sau un loc comun, ci chiar aşa este, în momentul acesta mă gândesc la ce am de făcut mai departe.

Ce alte proiecte mai ai?
În primul rând, sunt foarte ocupat cu compania mea de relaţii publice. Am multă treabă, îmi ia foarte mult timp, acesta e principalul meu proiect. În momentul de faţă nu am un proiect concret pentru televiziune. Şi nici nu am de gând să fac.

De ce?
Pentru că orizonturile mele sunt oarecum în altă parte acum. Sunt foarte ocupat cu compania mea de PR, care a început să meargă foarte bine şi mă concentrez pe asta.

Dacă, de exemplu, ţi s-ar propune să prezinţi o emisiune de genul Acces direct, ai accepta?
Nu m-am gândit la aşa ceva, nu mi s-a propus aşa ceva şi nu pot să dau un răspuns de genul “what if”. Aştept pe “if” înainte să mă gândesc la ceva. Şi aşa, am prea multă treabă ca să fac chestia asta.

La ştiri te-ai mai întoarce?
Iarăşi, nu m-am gândit nici la asta. Dar opţiunile mele din acest moment nu includ ştiri sau alte emsiuni.

Ştiu că ai avut un accident pe mare, acum două săptămâni, cum te mai simţi?
Da, am căzut, am avut un traumatism puternic. Am făcut acum o săptămână nişte investigaţii mai serioase şi nu se vede nicio fisură, e doar o durere foarte puternică, acum sunt mai bine.

Înainte de emisiunea Nimic important, Lucian Mândruţă a mai prezentat, la Antena 1, timp de patru luni, show-ul Pâine şi circ. Până să treacă la divertisment, acesta a fost, alături de Alessandra Stoicescu, la pupitrul Observatorului Antenei 1.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • io io
    hai pa!
  • redactora sefa adjuncta redactora sefa adjuncta
    Cei din management, atunci cand sunt dati afara, spun ca "intra in consultanta". Cei din media, cand sunt dati afara, spun ca "intra in PR". E trist si in consultanta si in PR. De Mandruta asta stiam ca e expert in politica, in IT, in auto, in tehnologie, in aviatie, in navigatie, in deonto-jurnalism, in business, in divertisment, in televiziune, etc, etc, etc. Acum aflu ca e expert si in PR. Eu cred in specializare, si cred ca unul care e asa bun la toate, de fapt nu e bun la nimic. Prevad ca, in scurt timp, firma de PR va invita paparazii la un shooting unde Mandruta se va saruta pe ascuns cu una. Ca sa mai apara in tabloide si sa nu-l uite contemporanii.
  • ana ana
    Pacat. El pe stiri mergea foarte bine. Asta a stiut cel mai bine sa faca. Dupa gafa monumentala din Observator, a intrat in deriva. Efectiv nu si-a mai gasit locul si nu i s-a mai gasit locul in alt format. Decat penibilisme gen discutii in jacuzzi (cum spunea si cineva mai sus), mai bn firma de PR.
  • Delia27 Delia27
    Mandruta este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Ca sa ai succes, este necesar sa-ti stabilesti prioritatile in functie de asteptarile pe care le ai de la fiecare lucru marunt din viata de zi cu zi. Il apreciez pe Mandruta! Un adevarat om de media!
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Cred ca putem incepe sa-i spunem "tataie" lui LM. Idem pentru Petreanu. La Stoiceasca adaptam nitel si folosim "mamaie". Sic transit...
  • catalin catalin
    Finul lui este Zoso asta spune totul despre capacitatea omului de a distinge anumite aspecte. Tipul are aerul unui corporatist cu nasul pe sus care face glumite proaste si este un nesuferit, omul nu are nicio treba, vrea sa-si duca viata printre chestii spuerficiale, nu mai este Lucian Mandruta din Pro, gata s-a dus. In emisiunea aia, deloc importanta as spune eu, am vazut in Lucian Mandruta altfel care mi-a deschis ochii asupra personajului, credeam ca este cu totul altfel, mai inteligent, mai profi chiar. Sper sa se descurce cu firma lui si sa nu-l mai vedem pe sticla in ipostazele din ultimele 2 emisiuni ale lui, omu' nu stie sa faca divertisment nu-l prinde. Se mai duce inca un "titan" al televiziunii romanesti din perioada '95 - '05 alaturi de Andreea Marin si Teo, astea sunt "vedete perisabile", a caror identitate reala nu are nimic in comun cu identitatea TV. Minciuna are picioare scurte. Gheorghe barem era nesuferit si pe ecran si in viata de zi cu zi, dar astia care se prefac "draguti" "mor" repede din media, o sa avem cu siguranta si alte "surprize".
  • nogender nogender
    @atacator: pana sa-ti dai cu parerea, mai trebuie sa inveti sa nu pui virgula intre subiect si predicat.
  • Gigi Nicolau Gigi Nicolau
    Deci, domnul acesta are firma de PR? LOL then: http://on.fb.me/oLI2oV
  • me me
    nu-i plangem de mila.. dar de ce se face de ras un om de calbrul lui cu emisiuni din astea?? sincer in postura de la Nimic important a fost penibil, glumite de doi lei, prezentare etc.... astept ceva mai bun de la tine sau retrage-te cu afacerile tale.
  • atacator atacator
    unul dintre cele mai jalnice personaje pe care le-am vazut in viata mea pe ecran. chestia cu cerutul scuzelor la observator sau aia cu nico, spun totul despre personajul asta. nicio treaba
  • vali vali
    mandruta e om de sute de mii de euro pe luna cu firma lui de productie si pr, nu ii plangeti de mila! pe de alta parte emisiunea aia nimic importanta la fel ca si cea de dinainte pe care nu mai stiu cum o chema erau niste prostii. si cu ele in grila si fara ele nu stiu daca antenele au castigat sau au pierdut ceva... "marele" om de televiziune a stralucit cit a fost stirist: sarmant, cu prezenta de spirit, inteligent si cam atat. dupa aia a fost dezastru: sa stam de vorba in jacuzzi... ce sa zic, mare scofala... repet, omul face bani din firma de productie, nu din emisiuni cu audienta mai mica decit numarul de cameramani din studio...

Trimite un comentariu

sus