Skip to main content

Nadine, realizatoare la Click FM

 

Click FM, postul de radio deţinut de Dinu Patriciu, o va avea în echipă şi pe Nadine. Ea se va ocupa de emisiunea Clickoteli (de lui până vineri, de la 10.00 la 13.00) şi de programul de weekend Copilul fericit.

Publicitate

Segementul de amiază de luni până joi va fi ţinut de Mihai Cioceanu, ex TVR. Cioceanu a prezentat matinalul TVR pe vremea când postul public era condus de Alexandru Sassu, acum director executiv radio TV din Adevărul Holding.

Mai multe detalii despre postul de radio, în continuare:

  • Radioul, construit pe fosta platformă City FM, urmează să fie lansat după ce obţine de la CNA toate avizele necesare.
  • Planul de lansare a postului a fost anunţat astăzi, după ce, săptămâna trecută, Dinu Patriciu a spus într-o conferinţă de presă că va da drumul Click FM săptămâna viitoare, luni.
  • Click FM va emite în Bucureşti, Sibiu şi Roman. Pe online va exista şi City FM.
  • Matinalul va fi prezentat de Oana Şerban şi Ciprian Dinu.
  • Segmentul de prânz – intitulat Relaţii cu publicul, va fi al lui Cătălin Fartaeş.
  • Baghera (Bogdan Calu) va face, de luni până joi, de la 22.00 programul Vocile nopţii, iar duminica Never ending stories.
  • Formatul muzical este Adult Contemporary Hit Radio, un mix de hituri din toate timpurile.
  • Managerul postului este Dan Roşu. „Publicul ţintă sunt cei între 20 şi 45 de ani, cu studii medii şi superioare”, spune Roşu.
  • Postul nu va avea buletine de ştiri: „vor fi informaţi inserate în program de către prezentatori”, spune Dan Roşu.

Despre colaborarea Click FM – tabloidul Click?

Informaţiile vor veni de la redacţia Click. O să încercăm să adaptăm zona mondenă la un format quality”, a precizat Dan Roşu pentru paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dar si tu esti cult rau dar si tu esti cult rau
    Ce legatura are Noica cu Patapievici?
    Unul e filosof, altul este un frustrat sinecurist basist.
    Daca iti citeste comentariul o sa i se faca si mai scarba de acest popor roman infect si se va sugruma cu fundita, isi va da palme, se va trage de par, apoi isi va exprima aceste sentimente in scris.
    Si vor fi publicate la Humanitas!
    Urmariti in librarii!
  • Iron Maiden Iron Maiden
    Dqn Rosu e fin de mogul cu calitati de incompetent, Click FM e un copil nascut mort. CityFM era singurul post de rockFM de pe la noi, iar astia si-au batut joc. Pacat!
  • nimeni nimeni
    Pentru radio: Patriciu a cumparat licenta celor de la City FM, cei de la CNA au aprobat deja solicitarea cedarii licentie. Asa ca timp de 9 ani, sau cat au mai ramas pana la expirarea licentei, ca sa le inchida postul, neaparut inca, CNA-ul trebuie sa aiba argumente solide, nu ca e Patriciu patron.
  • obraznicu' obraznicu'
    mie mi-a placut asta : "Postul nu va avea buletine de stiri,vor fi informați inserate în program de către prezentatori”.urmatoarea contureaza imaginea : "O să încercăm să adaptăm zona mondenă la un format quality".
    deja observ ca e treaba serioasa marca dinu patriciu, cel strans la punga, cu idei multe si proaste. fie-i tarana usoara la city fm. doamnelor si domnilor : click dreapta->format#
  • radio radio
    ahaha, ce m-am mai distrat. dam stiri despre nimic. si daca cna zice ca nu le da licenta city fm ca sa lanseze clik fm? sau daca se hotareste sa le-o dea in ianuarie 2012 sa zicem? City FM a castigat licentele alea de radio in urma unor concursuri destul de stranse organizate de CNA. Narcisa Iorga, sper ca esti pe receptie ca Patriciu s-a antepronuntat cu lansarea postului desi nu are licenta aprobata de CNA :))))
  • Horea Horea
    Nadine, nu stiu ce-o sa "produci" concret la Click FM!
    N-ai aflat poate ca o multime de jurnalisti - din trustul lui Patriciu - nu si-au primit salariile de vreo trei saptamani.
  • Cristian Cristian
    Un semn aparte de bun ramas pentru CityFM:

    http://www.efinance.ro/articol.php?id_revista=201104&id_sectiune=eeditorial&ordine_sectiune=1
  • Cristi Cristi
    Petrisor, completeaza te rog lista: Bianca Dragusanu va avea emisiunea "Lumea cartilor", Jean de la Craiova va prezenta seara "Universuri enesciene" si Marian Vanghelie ne va delecta in fiecare duminica cu show-ul "De la Noica la Patapievici".
    Pacat de City FM. Mare pacat.
  • pintenogu pintenogu
    Vai de capul nostru! Astia nu dau nici salariile la Adevarulholding si le arde sa faca click Fm si alte cele! Chelului tichia de mărgăritar ii lipseste!

Trimite un comentariu

sus