Skip to main content

Pro Motor se mută din weekend, luni noaptea

 

Emisiunea Pro Motor, de la Pro Tv, va fi difuzată pe Sport.ro, iar la Pro TV nu va mai fi sâmbăta, de la ora 12.00, ci se va transmite în reluare, lunea noaptea.

Publicitate

Prezentatoarea emisiunii, Roxana Ciuhulescu, va fi reporter special pentru Happy Hour (Pro Tv), PoveŞtiri Adevărate (Acasă Tv) şi Pro Motor.

Îmi doream să încep şi alt proiect în televiziune şi iată că dorinţa mi s-a îndeplinit. Vorba aceea, "ai grijă ce-ţi doreşti", a spus Roxana Ciuhulescu.

Primul material realizat de Roxana Ciuhulescu în calitate de reporter special va fi difuzat la PoveŞtiri Adevarate, la Acasă, miercuri, 14 septembrie (astăzi), de la ora 16.30. Personajul central al materialului este controversatul Tolea Ciumac, care va apărea în ipostaza de familist.

Emisiunea Pro Motor împlineşte, în luna noiembrie, 14 ani de la prima difuzare. Roxana Ciuhulescu a prezentat-o din 2000 încoace, înaintea sa fiind, în ordine cronologică, Florin Chiriac, Dan Bitman, Eugenia Şerban şi Alexandra Dinu.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Il va intervieva si pe Copilu Minune ? Cum ? :-)))
  • geo geo
    ptiu drace, Tolea lu' Ciumaca familist...pe viitor, probabil, Simona Senzual o va face pe bucatareasa iar Andra ne va arata cum spala ea rufe in familie...rau ai mai ajuns, Roxanico...
  • touretul touretul
    well, Pro Motor e un fel de emisiune publicitara,prezentată de o duduie arătoasă, nu o emisiune în care să găsești o critică reală a modelelor prezentate. ne-am putea lipsi de ea.

Trimite un comentariu

sus