Skip to main content

VIDEO: Sebastian Ghiţă ar putea intra ca acţionar la Realitatea TV

 

Sebastian Ghiţă, care are un contract de management cu Realitatea TV, ar putea deveni acţionar al postului de ştiri. Posibilitatea a fost enunţată astăzi de Elan Schwartzenberg, în cadrul unei întâlniri cu presa.

Publicitate

Sebastian Ghiţă e de acord cu această reorganizare juridică. Discut cu Sebastian Ghiţă o variantă de parteneriat”, a declarat Elan Schwartzenberg.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=95YJAYqMuTc[/youtube]

Elan Schwartzenberg, despre relaţia cu Sebastian Ghiţă, dar şi mai multe filmări de la eveniment, în continuare:

• Eu cred că, în general, când orice afacere are un manager, proprietarul ar trebui să stea liniştit şi managerul să se ocupe de management. Domnul Ghiţă a zis că el nu poate continua în acest mod. Totodată, Sebastian Ghiţă e de acord cu această reorganizare juridică şi discutăm împreună o variantă de parteneriat.

Sebastian Ghiţă, care ar fi trebuit să contribuie cu nişte bani în această afacere, a făcut tot ce a putut, însă, la un moment dat, mi-a spus că el nu mai poate continua aşa. S-au acumulat foarte multe datorii. Am o relaţie personală excelentă cu Sebastian Ghiţă, iar în momentul de faţă discutăm variante de parteneriat.

• Eu nu cunosc starea financiară a domnului Ghiţă. Dar ştiu că s-ar putea ca eu să fiu cel mai mare creditor al Realităţii.

• Conturile Realităţii au fost blocate înainte ca eu să cumpăr Realitatea. Un bun prieten, dl. Ion Ţiriac, m-a învăţat să nu abuzez de relaţiile de prietenie. Drept pentru care mi s-a părut penibil să apelez la dl. Blejnar – cu care sunt prieten vechi, de familie, de vânătoare - să-mi deblocheze conturile. Nu m-am intâlnit cu dl. Blejnar pe acestă temă, am accesat pe căi legale.

Vor fi şi disponibilizări la Realitatea. În orice afacere, dacă vrei să te reorganizezi, nu poţi aduce bani de acasă la nesfârşit. Aşa că, din păcate, va trebui să renunţăm la unele persoane.

• Nu am luat în calcul varianta falimentului. Nu vreau să-i dezamăgesc pe cei care lucrează acolo. Îmi doresc ca acest trust, faţă de care am tot respectul, să meargă înainte. Nu doresc falimentul. Însă voi lua toate măsurile legale ca să fac lucrurile să meargă. Timp de 4 luni nu am intervenit, m-am ocupat de o analiză atentă şi am ajuns la această concluzie, de astăzi, insolvenţa. Vedem ce vom face mai departe.

Sunt cel mai mare creditor al Realitatea TV

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tze4nesuFsU[/youtube]

De ce e Elan cel mai mare creditor al postului?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kUlvhtBVme8[/youtube]

Ghiţă a venit la mine că nu mai poate în acest ritm

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yJPh-H-DEUI[/youtube]

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    Mare branza ...

Trimite un comentariu

sus