Skip to main content

Adevărul renunţă la săptămânalul Adevărul de seară

 

Adevărul renunţă la săptămânalul Adevărul de seară, anunţ făcut ieri, pe intranetul companiei. Contactat de paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, director editorial Adevărul Holding, a declarat că “ultimul număr al publicaţiei a apărut săptămâna trecută”.

Publicitate

Mutarea vine la doar câteva luni după ce cotidianul gratuit Adevărul de seară a fost transformat într-un săptămânal plătit şi redenumit ADS, după cum paginagemedia.ro a scris aici.

Adevărul rămâne cu prezenţă editorială la nivel local, spune Răzvan Ionescu, director editorial Adevărul Holding.

Redacţiile locale vor lucra în continuare pentru “cele opt ediţii metropolitane ale Adevărul şi cele cinci regionale”, care apar inserate în ziarul Adevărul.

Rămân şi “cele 39 de ediţii locale pe internet.”

Vor fi disponibilizări?

Va fi şi o restrângere a organigramei, a spus Răzvan Ionescu.

Anunţul de la Adevărul:

Conducerea Adevărul Holding a anunţat marţi, 18 octombrie, că în perioada următoare se va concentra pe dezvoltarea proiectelor de succes, menite să-i consolideze poziţia de lider. Astfel, având în vedere că de la jumătatea acestui an ziarul Adevărul are un conţinut mai bogat în ştiri locale şi regionale, Adevărul Holding a decis să înceteze publicarea săptămânalului ads.

Echipele locale vor avea în continuare un rol esenţial, realizând de luni până vineri cele 13 ediţii metropolitane şi regionale ale ziarului Adevărul.

De asemenea, ziariştii din redacţiile locale contribuie cu ştiri, reportaje şi anchete la site-ul media numărul 1 din România, www.adevarul.ro, precum şi la cele 39 de secţiuni locale ale acestuia.

Ediţia tipărită a ziarului Adevărul este astăzi prima alegere pentru mai mult de jumătate de milion de cititori zilnic, iar adevarul.ro este cel mai vizitat site media din România. De asemenea, Adevărul are, de la mijlocul anului 2011, cea mai atractivă ediţie de weekend, tipărită în 128 de pagini, cu informaţii diverse, pentru toate gusturile.

Nu în ultimul rând, Adevărul Holding îşi orientează resursele pentru dezvoltarea dimensiunii sale multimedia, completându-şi recent canalele de comunicare ale trustului o dată cu lansarea postului de radio Click FM.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daca daca
    daca tot nu mai exista ADS de ce mai exista borcan ursu ori marincea. astia nu mai au ce conduce, deci nu mai au ce cauta in holding. daca pana acum aveam dubii, acum sint sigur ca sunt mai multi sefi decat salahori. am tot citit pe aici ca pleaca nu stiu cati reporteri, dar nu am auzit de niciun sef sa fie dat afara. la mai mare
  • Ocular Ocular
    Adevarat! Pe adjuncta lui a salvat-o de mai multe ori. ;) De obicei seara, dupa program.
  • sclavpplantatie sclavpplantatie
    By the way: nu mai credeti aburelile urmatoare:
    1. Echipele locale vor avea în continuare un rol esenţial, realizând de luni până vineri cele 13 ediţii metropolitane şi regionale ale ziarului Adevărul.
    - nu mai exista echipe locale. au fost pulverizate. Nu vor mai fi nici sedii de redactii locale.
    2. Conducerea Adevărul Holding a anunţat marţi, 18 octombrie, că în perioada următoare se va concentra pe dezvoltarea proiectelor de succes, menite să-i consolideze poziţia de lider.
    - Care's ba alea? Teveul cumva?
  • sclavpplantatie sclavpplantatie
    Shrek, draga, cum ai putut sa fii atat de mincinos? Tu, care te bateai cu pumnul in falci ca nu au loc restructurari in acest an? Si tu draga borcan, cu puseurile tale, cand scriai tu ca "domne, saptamanalele e viitoriul".
  • c. Obuz c. Obuz
    Sabin Orcan este un jurnalist cu mare experienta in presa locala si centrala, un adevarat profesionist de care vom auzi in viitor. Ma uit la comentarii si e usor de ghicit cine sunt frustratii plini de venin: fosti scribalai fara capatii dati afara, invidiosi care in viata lor n-au ajuns in astfel de functii (desi si-ar vinde si sufletele pentru asta), habarnisti de pripas...O fauna de lepre care indiferent de ce s-ar intampla la Adevarul, bine sau rau, vor chirai pe aceiasi tema. Jegoasa si lugubra specie....
  • Gugutza Gugutza
    Pai de-aia îmi dau și eu cu părerea! Sau aici au voie numai cei care porcăie?! Iar la câtă ură se citește în porcăielile voastre nu m-ar mira să aflu că în spatele pseudonimelor de doi lei pe care vi le-ați luat se află vreunul dintre looserii concediați pentru incompetență de la Adevărul. Gen Evelin Ceciu, ca sa dau doar un singur exemplu, care nu știa nici la ce întrebări trebuie să răspundă o știre!
  • Gregoar Gregoar
    ushor tu fata, ce sari asa pe borcanel? isi da si el cu parerea, ca doar asta e loc de dat cu parerea. pastreaza-ti nervii si hormonii pentru borcanul cel adevarat.
  • concret concret
    Las-o balta, Orcan e singurul sef care s-a batut pentru oamenii lui si a incercat sa salveze cat mai multi in conditiile date. E adevarat, pe cei care merita, nu toate putorile si incapabilii care-l injura acum pe-aici!
  • concret concret
    Daca esti asa curioasa, eu zic sa-i suni si sa-i intrebi!
  • concret concret
    Giovanel, insinuarile tale sunt cam de porc. Nu te ridici nici la degetul mic al lui Orcan, as pune pariu ca esti unul din ratatii dati afara cu suturi in fund. Somaj placut!
  • ei na ei na
    Se pare că ești doar un mincinos care n-a citit in viața lui cele două publicații, dar își dă cu părerea cu gura plină. Pune mâna și mai studiază, poate-ți găsești și tu ceva de muncă. La corectură măcar, că la documentare ești vraiște!
  • reporter reporter
    și pe față, și pe spate :))
  • curioasa curioasa
    bine-bine, da' ce se intampla cu orcan acum? cu sexiscandalramona si cu ovidiu, recte sefii ads de la bucuresti...
  • Giovanni Giovanni
    Era si timpul ca saptamanlulu ADS sa fie tras pe dreapta. Odata cu el si pinguinii care lucrau la el, in frunte cu Sabin Orcan. Ramona Ursu poate ramane, e foarte buna! Daca am zis, am zis!
  • euss euss
    mai putini copaci taiati...tot e bine :))

    Presa tiparita nu are nici un viitor. Mi se pare oarecum normal pentru anul 2011. Probabil vor mai ramane cateva reviste si rahaturile gen Cancan,Click, Libertatea.

Trimite un comentariu

sus