Skip to main content

Amendă: OTV se întrerupe zece minute. Prea mult Partidul Poporului

 

Excesul de propagandă pentru propriul partid îl costă pe Dan Diaconescu ...zece minute de emisie.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a votat întreruperea emisiei postului OTV timp de zece minute, între orele 19.00 şi 19.10. Motivul este difuzarea publicităţii politice pentru Partidul Poporului, înfiinţat de Dan Diaconescu, în afara campaniei electorale.

Dan Diaconescu şi-a promovat propriul partid timp de mai multe luni, în perioada mai-septembrie.

OTV a mai fost amendată, anterior, din aceleaşi motive, cu sume de 50 000 şi 100 000 de lei. De această dată, postul e obligat să întrerupă emisia timp de zece minute, timp în care trebuie să prezinte decizia CNA.

Foto: Mediafax

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • cd cd
    si politia Romana este criticata din 1989 si ridiculizata inainte.
    Asta nu inseamna ca ar trebui desfintata politia si instituite brigazi cetatenesti.

    In general orice organism care are posibilitati si responsabilitati de control si masura este criticat:google, facebook, politia, comisia de la Bac,trafic.ro, sati, radarele politie.

    Nu lucrez la CNA insa cred ca puteti sa adresati aceste intrebari(daca chiar va intereseaza raspunsul) la contactele de aici: http://www.cna.ro/Contact.html

    Am avut o placuta surpriza sa aflu de curand ca institutiile publice chiar raspund la o gramada de solicitari pertinente si articulate.
  • ileana ileana
    La cate ineptii se spun la acest post tv. , eu cred ca se pune problema de SIGURANTA NATIONALA iar pt. DD. controale riguroase la un spital renumit ! Pt. colaboratori , merge si in tara !
  • popo popo
    Activitatea CNA şi chiar existenţa organizaţiei a fost criticată pentru instituirea cenzurii şi incălcarea libertăţii de exprimare.De asemenea, organizaţia a fost acuzată de favoritism politic, de faptul că, datorită modului în care sunt numiţi membri CNA, deciziile tind să fie preponderent de partea intereselor puterii.
    Oprirea postului de televiziune OTV în 2002 ca urmare a invitarii lui Corneliu Vadim Tudor şi a neintervenţiei moderatorului Dan Diaconescu pentru a "balansa" discursul lui C.V. Tudor critic la adresa guvernului, nu este o dovada clara de abuz din partea CNA?
    De ce trebuia in 2010 majorat bugetul acestei institutii cu un milion de lei pentru cheltuielile cu personalul,care ajung la suma de cca.9,984 milioane de lei?Ce fac acesti oameni pentru tara?
    Oare ajungem candva ca in aceasta tara sa guverneze si normalitatea si sa dispara toate organismele care nu-si au rostul si sunt platite "gras" din bani de la buget?
    Este un simplu exemplu din cauza caruia nu sunt bani acolo unde trebuie!
  • zuzu zuzu
    mai bine ar emite 10 minute/zi :)
  • Max Max
    Din ciclul: "nu ascult manele decat beat si la petreceri", nimeni nu se uita la OTV dar toata lumea a auzit de Diaconescu si stie ce se intampla acolo. Come on...
  • Max Max
    Cu exceptia statiilor de documentar (Discovery, NG, etc.), de sport europene (fara cele nationale) si a celor de muzica (partial!), toate sunt implicate politic. Sa propunem CNA sa le inchida, zic :).
  • silviu silviu
    ba da comunisti mai sunteti daca tot vreti sa inchida otv sa anuleze licenta si antenei 3
  • tyo tyo
    Pana sa se ajunga acolo, vor trece alegerile si nu va mai fi cazul. :)
  • geo geo
    problema nu e de 10 minute, din cite am inteles, dupa ce se aduna mai multe suspendari de emisie se poate ajunge la o suspendare pe o perioada mai lunga...si sa nu va mirati daca CNA va solicita operatorilor de cablu sa scoata 0TV si DD TV din grila de programe, pina dupa alegerile prezidentiale viitoare.
  • Adrian Adrian
    Nu era mai usor ca 'amenda' intreruperea definitiva?
  • 123otv 123otv
    4 luni de publicitate politica = 10 minute fara emisie. Eu zic ca merita. :))) De ras, nu alta ....
  • Constantin Constantin
    Ar trebui intrerupt definitiv!!!
  • Zaby Zaby
    merita intreruperea drepturilor de difuzare din partea CNA cum s-a intamplat acum cativa ani.
    otv de cand s-au mutat in militari a scazut rau detot poate pentru ca iau pierdut pe lazarius si alti oameni ai postului ca jurnalisti nu-s
    am observat ca il critica rau de tot pe oprescu aproape in fiecare seara il face ciocoi si il jigneste cu diverse lucruri pe care nu le-a facut, de ce nu sanctioneaza si pentru acest lucru?

Trimite un comentariu

sus