Skip to main content

AUDIENŢE: Dansez pentru tine şi X Factor, rezultatele ultimelor ediţii

 

Pro TV şi Antena 1 şi-au împărţit zilele de vineri şi sâmbătă. Vineri, la a doua ediţiţie Dansez pentru tine din acest sezon, Pro TV a fost urmărit de aproapte 850.000 de telespectatori.

Publicitate

Sâmbătă, la prima gală Live a emisiunii X Factor, la Antena 1 s-au uitat 760.000 de persoane.

Clasamentele de audienţă de vineri şi de sâmbătă, în continuare:

Dansez pentru 850.000 de telespectatori

  • Dansez pentru tine a fost urmărită, la a doua ediţie, de 845.000 de telespectatori (7,3 rating). Emisiunea a fost difuzată între orele 20.30 şi 1.17.
  • Audienţa medie Dansez pentru tine a fost dublă faţă de următorul clasat, Antena 1.
    • Vârf de audienţă: 1,395.000 de telespectatori la minutul 21.18 (rating 12).
  • Segmentul comercial: 348.000 de telespectatori de la Dansez pentru tine au fost între 18 şi 49 de ani (6,7 rating pe acest segment). Pe intervalul emisiunii, Antena 1 a avut pe targetul comercial 173.000 de telespectatori (3,4 rating).

Clasamentul posturilor TV în mediul urban pe intervalul emisiunii Dansez pentru tine, vineri, 28 octombrie:

1. Pro TV: 845.000 de telespectatori (7,3 rating)
2. Antena 1: 404.000 (3,5)
3. Kanal D: 267.000 (2,3)
4. TVR 1: 264.000 (2,2)
5. Acasă TV: 182.000 (1,6)

X Factor, live pentru 760.000 de oameni

  • Sâmbătă, X Factor a trasnmis prima gală în direct. Media de audienţă pe cele aproximativ două ore şi jumătate: 761.000 de telespectatori (6,5 rating).
  • Pe intervalul X Factor, Pro TV a contraatacat cu producţia 300 – Eroii de la Termopile. Audienţa: 558.000 de telespectatori.
    • Vârful de audienţă X Factor: 1,12 milioane de telespectatori la 20.48 (9,6 rating).
  • Segmentul comercial: din publicul X Factor, 380.000 de telespectatori au venit din segmentul 18-49 de ani (7,4 rating pe acest target). Pro TV a avut 283.000 de persoane din această categorie (5,5 rating).

Clasamentul posturilor TV în mediul urban pe intervalul X Factor, sâmbătă, 29 octombrie:

1. Antena 1: 761.000 de telespectatori (6,5 rating)
2. Pro TV: 558.000 (4,8)
3. TVR 1: 309.000 (2,7)
4. Acasă TV: 308.000 (2,6)
5. Prima TV: 299.000 (2,6)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mireluske mireluske
    bravo Cristi, m-ai uns pe suflet!!
  • elena elena
    Nu numai Mogly e o exceptie...si Alin Vaduva...tipul a participat la festivalul mamaia ani la rand...il recomanda faptul ca reuseste sa atinga doar 3 note muzicale...ceea ce e rusinos...anyway..fiecare cu gusturile lui!
  • Catalin Catalin
    S-au vazut cat de apreciati au fost "oamenii obisnuiti" duminica seara, sincer mie mi-ar fi rusine sa ma bata un film cu actorul din "George,trasnitul junglei". Frate degeaba incerci sa-mi explici mie ca una-i una, alta-i alta, cred ca tu nu intelegi "mica" diferenta intre unii care stiu sa-si aleaga concurentii si altii care nu stiu sa sii aleaga, sau intre un juriu adevarat si alt juriu mai putin "adevarat", cred ca cei de la A1 "nu se felicita si nu sunt mandrii de ei ca i-au ales".
  • dan dan
    Catalin, te-ai pierdut in amanunte care din pacate sunt prea ridicate pentru nivelul tau de intelegere. Ce tu nu intelegi, e ca, Voice of are intr-o proportie majoritara concurenti care deja au avut legaturi cu lumea muzicala. Sunt concurenti care au fost chemati de "profesionistii" Pro-ului sa concureze la emisiunea lor. Ceea ce fac ei in emisiunea asta nu mai tine de show, tine de regie, la fel ca la un film. X-Factor, pe de alta parte, are un cu totul si cu totul alt format. Ei incerca sa gaseasca cateva voci din randul oamenilor normali, care nu au in spate o cariera muzicala. Desigur, sunt si mici exceptii, baiatul acela Mowgli, sau cum ii spune, dar el a venit acolo in dorinta de a reusi si de a demonstra ca merita sa faca parte din lumea muzicala, nu a fost chemat de organizatori. Intelegi tu "mica" diferenta?
  • robert robert
    Consideri ca Alin Vaduva "ragaie" ? Atunci ori ai probleme cu urechile ori ai probleme de alta natura. Una e sa nu iti placa anumiti concurenti sau cum au fost puse in aplicare anumite idei, si alta e sa condamni un show, doar pentru ca tu ai mici carente in a intelege sau a percepe lucrurile.
  • Andrei Andrei
    Calitatea nu este data de numarul privitorilor. Aici se face o mare confuzie. Doar pentru ca multimea se uita la Voice of nu face din ea cea mai buna emisiune a toamnei. In primul rand formatul X-Factor este total diferit de cel al Voice of, si asta s-a vazut din prima editie. La X-Factor se cauta un talent, se cauta o persoana, care din diverse motive nu a cochetat cu adevarat cu aceasta lume muzicala. La Voice of s-a vazut ca 90 la suta din concurenti nu sunt simpli oameni, ei avand in spate o cariera, mai mica sau mai mare, muzicala. Iar marea diferenta, din punctul meu de vedere, e ca, X-Factor este un show, un show asa cum trebuie sa fie, sa te tina in fata TV-ului nu doar pentru vocile prezente ci pentru tot. In alea 2 ore de emisie mai vreau si ceva sa ma destinda, sa zambesc, sa ma scoata din rutina de a asculta o voce buna una dupa alta. La Voice of s-au axat STRICT pe vocea concurentilor, voci care au fost prezente la multe concursuri sau la destule evenimente muzicale importante in Romania. Cantitatea niciodata nu a primat in fata calitatii.
  • cristi cristi
    "Dansez pentru tine" poate e expirat pentru ca se difuzeaza de foarte mult timp, nu exact cati ani....dar face ce face si tot obtine o audienta peste X Factor, emisiune extra promovata si laudata, care s-a vrut cel mai bun show al toamnei, dar n-a reusit. Dupa parerea mea, unul din motive este publicitatea agresiva si laudarosenia care nu-si are locul ( ex: ca asa productie nu s-a mai vazut la o televiziune in romania, ca e cel mai mare premiu oferit de o televiziune, cand defapt orange ofera premiul, reclame lungi, si multe alte afirmatii care sunt de-a dreptul libidinoase si plictisesc). Pana una alta, Vocea Romaniei este showul toamnei si asta o dovedesc audientele in fiecare saptamana, care sunt peste ce obtine X Factor. Imi pare rau de concurentii care au intrat pe mana lui Morar care habar n-are ce face si tot el e cel mai arogant, doar le da sa cante piese noi, care sunt mult prea grele pentru ce pot ei sa cante la nivelul la care sunt acum. Nu e posibil ca la pe finalul pieselor sa behaie deja ca nu mai au aer, sau le scapa vocea pentru ca trebuie sa se si miste, dar ei nu stiu sa respire. Foarte slaba a fost interpretarea celor sub 25 ani si a doua grupuri.
  • Catalin Catalin
    Narcisa Salbatica pe A1 si Dr. House pe Euforia, Romania este o tara intoarsa cu susul in jos.Nu ma mira miscarea sunt constienti de ce public au, prefera sa bage toata subcultura din tara asta pe A1 in prime time si un serial adevarat sa-l arunce pe Euforia care are 0,001 % public si de abia il gasesti pe telecomanda. Felicitari Intact, miscare de geniu.
  • Catalin Catalin
    Eu mi-as face griji ca sunt Antena 1 si nu ma sustine nimeni,sau target-ul meu de public este mult inferior din punct de vedere al capacitatilor intelectuale si isi cumpara telefoane sau alte gadget-uri mult mai destepte decat ei si nu stiu sa le folosesca sau nu au bani sa le conecteze la internet sa ma voteze si pe mine cineva. Dansez pentru tine este cam expirat ca show de televiziune,formatul nu mai tine trebuie altceva, Vocea Romaniei in schimb mi se pare un super show cu profesionisti adevarati nu cu grohaielile de la chix factor pe la Larisa de la T&L a fost eliminata in preselectii la Romanii au Talent, de aici se vede cat de sus sunt concurentii de la chix factor sa nu mai spun de juriu cu Morar "ma felicit si sunt mandru de mine ca te-am ales" si alte bulshit-uri, nu cred ca Andra si cei de la Romanii au talent procedau asa, sunt curios cate sms-uri au strans cei votati. Se vede ca cei de la Antena 1 au fost cumva depasiti si nu au stiut sa-si aleaga intai juriul, apoi prezentatorii si mai ales concurentii (cu cateva exceptii).
  • Ziare Ziare
    Asa sustinatori n-as vrea sa am. Da, si eu rad
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Sunt foarte multi concurenti cu voci exceptionale..Mi-este foarte greu sa aleg doar unul. Atat telespectatorii cat si juriul vor avea o misiune grea.
  • florin florin
    daca o luam dupa rating sunt foarte sigur ca protv a facut mai mari incasari cu dansez fata de antena cu xfactor, deoarece publicitatea e mai scumpa la protv
  • elena elena
    Stiti ca Dr. House incepe din 7 noiembrie pe Euforia TV?
  • daniel_r daniel_r
    sa iti faci griji ca ai sustinatori... :))) hai ca esti tare.. inca mai rad
  • iordache iordache
    Sorry mate, Vocea e show-ul toamnei!

Trimite un comentariu

sus