Skip to main content

Angajaţii EVZ au fost anunţaţi: Dan Andronic este noul acţionar

 

Angajaţii Evenimentul zilei au fost anunţaţi că Dan Andronic este noul acţionar al ziarului, scrie Hotnews. Contactat de HotnewsDan Andronic nu a precizat ce pachet de acţiuni preia, limitându-se să spună că tranzacţia va fi incheiată în momentul în care vor fi facute modificările la Registrul Comerţului şi că Bobby Păunescu şi Claudiu Şerban rămân acţionari.

Publicitate

Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, marţi, că Dan Adronic va intra ca acţionar în ziarul lui Bobby Păunescu, AICI.

Ce declara marţi Bobby Păunescu, pentru paginademedia.ro:

„Căutăm un partener care să participe alături de noi şi să susţină financiar titlurile în aceste momente dure.”

Este Dan Andronic viitorul partener?

Este foarte posibil”, spune Bobby Păunescu. „Este important de precizat că eu voi rămâne partener la ziar”, a adăugat Bobby Păunescu.

Dan Andronic este consultant pe partea editorială şi lucrăm foarte bine.

"Căutăm pe cineva care să rezoneze bine cu Evenimentul zilei, să aibă legătură cu piaţa şi să fie respectat. Am ajuns la concluzia că trebuie să fie un partener din piaţă care să ducă mai departe ce am făcut aici. Cred că suntem singurul ziar care dă salariile la zi. Noi nu vindem, rămânem acţionari."

Claudiu Şerban are în prezent 10% din Editura Evenimentul zilei şi Capital. Rămâne acţionar în planul cu noul partener?
Rămâne acţionar şi va avea aceeaşi poziţie (director general n. Red).

Cât aţi pierdut la Evenimentul zilei, de când aţi luat ziarul?
Eu nu consider că am pierdut, ci că am investit. Consider în continuare că este o oportunitate. Până acum, cred că am investit două milioane de euro.

Pot spune că, atunci când le-am luat, Evenimentul zilei şi Capital erau pe pierdere. Acum, Capital a trecut pe profit, iar EVZ şi-a diminuat pierderile cu 80%.

Cât contează apropierea alegerilor de anul viitor în faptul că îi daţi acţiuni unui nou partener, posibil Dan Andronic?
Dar nu i-am dat parte din ziar. Şi contează la fel de mult ca în cazul deal-ului cu Sorin Oancea la B1, adică deloc.

Pot să spun că Evenimentul zilei şi-a continuat linia de dreapta pe care o are de mai mult timp.

Până la înţelegerea cu Dan Andronic, acţionarii Editurii Evenimentul zilei şi Capital sunt Bobby Păunescu (70%), Spet Shipping, deţinută de familia Păunescu (20%) şi Claudiu Şerban (10%).

Foto: Gândul, Mediafax

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gogaie Gogaie
    S-ar putea sa fie ok pentru ziar...vom vedea...pana atunci poate ar fi bine sa inceapa sa raspunda si el la salutul muncitorilor...ca doar pe carca lor isi ingrasa contul :))
  • Monica Monica
    I-am descoperit recent si eu blogul chiar consistent. Se vede verbul de analist si consultant mai slab ala de jurnalist. Ma rog nu scrie el la ziar
  • Delfini Delfini
    Ce zici, Petrisor, de acest mare nou succes al publicitatii romanesti? Marele viral pentru covrigeii Boromir e de fapt o furaciune ordinara dupa un viral facut, acum un an, de niste olandezi pentru KFC. uite, a scris pana si ziarul Libertatea: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/delfin-dambovita-film-copiat-amsterdam-rechin-365595.html
    N-ar strica un interviu in care geniile de la Propaganda sa ne explice de ce fura atat de prost incat se se afle atat de repede.
  • BM BM
    interesant, blogul lui dan andronic are calitate sa vedem ce va fi cu ziarul de aici incolo.

Trimite un comentariu

sus