Skip to main content

Bătălie mare duminică: X Factor şi Bendeac contra Titanic. Cine a câştigat?

 

Luptă aprigă pentru audienţă între Pro TV şi Antena 1 duminică, 27 noiembrie.

Publicitate

Pro TV a mers pe o reţetă verificată: superproducţia Titanic. Antena 1 a venit cu În puii mei (cu Mihai Bendeac), emisiunea care a bătut la lansarea în noul sezon Divertis - Serviciul Român de Comedie. Apoi cu X Factor.

Cum s-au împărţit audienţele, în continuare:

Titanicul s-a întins pe patru ore, până după miezul nopţii. Pe tot intervalul a fost cel mai urmărit post ca medie de audienţă. Bendeac a ţinut audienţa o oră şi jumătate, punând Antena 1 pe primul loc în audienţă. Antena 1 nu a mai reuşit însă să se menţină pe primul loc şi cu X Factor.

Cifrele:

  • Mihai Bendeac a început primul, cu În puii mei, de la 20.18. Până la 21.44, a avut o audienţă medie de 719.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban.
  • În puii mei a pus Antena 1 pe primul loc, la mică distanţă de Pro TV (care a scos pe intervalul lui Bendeac 707.000 de telespectatori).

Audienţa posturilor TV duminică, 27 noiembrie, pe intervalul În puii mei, în mediul urban (20.18-21.44)

1. Antena 1: 719.000 telespectatori (6,2 rating)
2. Pro TV: 707.000 (6,1)
3. Acasă TV: 429.000 (3,7)
4. Kanal D: 409.000 (3,5)
5. Naţional TV: 403.000 (3,5)

Pro TV a aruncat în luptă Titanicul. Audienţa medie pe minut, în intervalul 20.29-24.35: 743.000 de telespectatori. Pe tot intervalul Titanicului, media Antenei a fost de aproape 500.000 de persoane.

Titanic a fost difuzat în premieră în România de Antena 1, la 6 decembrie 2002. A atras o audienţă record pentru un film: 2.706.000 de telespectatori au stat în fiecare minut cu ochii pe filmul lui James Cameron. Ratingul în procente: 24%. Cota de piaţă: 50% (jumătate din cei care aveau televizoarele deschise se uitau la Titanic).

Audienţa posturilor TV duminică, 27 noiembrie, pe intervalul Titanic, în mediul urban (20.29-24.35)

1. Pro TV: 743.000 de telespectatori (6,4 rating)
2. Antena 1: 495.000 (4,3)
3. Antena 3: 264.000 (2,3)
4. Acasă TV: 231.000 (2)
5. TVR 1: 220.000 (1,9)

Dacă Bendeac a reuşit să ţină Pro TV-ul pe locul 2, X Factor a pierdut avantajul obţinut de În puii mei timp de o oră şi jumătate. Talent-show-ul a fost urmărit de 600.000 de telespectatori în medie pe minut. În acelaşi timp, pe intervalul X Factor, Pro TV avea o medie de aproape 800.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV duminică, 27 noiembrie, pe intervalul X Factor, în mediul urban (21.44-22.58)

1. Pro TV: 795.000 de telespectatori (6,8 rating)
2. Antena 1: 600.000 (5,2)
3. TVR 1: 319.000 (2,7)
4. Antena 3: 311.000 (2,7)
5. Naţional TV: 242.000 (2,1)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • titicristian george titicristian george
    sant un telespectator fidel al televiziuni romane si pot sa spun ca este singurul post national. din 90 care are toate genurile de specialitate de mic copil am crescut cu televiziunea romana. de pe vremea regimului comunist cand erau interzise programele speciale de revelion. si cu 2 ore de emisie cum era atunci. asteptam sa vaedem ce ne va oferi televiziunea romana 1 . an noaptea speciala dintre ani si tot atunci vor mai fii si la celelalte posturi particulare din bucuresti vom astepta pina pe 31 dec. ] postul meu preferat este televiziunea romania de maine educational. din cadrul universitatii spiru haret din bucuresti ce au implinit in acest 11 ani de emisie .
  • DS DS
    Multumesc.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    859.000 de telespectatori media pe minut în mediul urban, ceea ce înseamnă 7,4 rating.
  • DS DS
    Vocea Romaniei ce rating a scos marti seara?
  • Speed OH Speed OH
    Vocea Romaniei are un juriu cu 10 clase peste pix-Factor,numai Brenciu singur face cat tot juriu de la pix-Factor,:)))))))))
  • Marius Marius
    Nu prea e clar: Bendeac a fost pe primul loc doar 11 minute, de la 20.18 la 20.29? Ca asa reiese daca pui cap la cap cele doua tabele. De fapt, ca sa nu mai fie neclaritati despre intervalul pe care s-au suprapus Puii cu Titanicul ar fi nevoie de audienta pe minute/sferturi.
  • Daniel Daniel
    x-factor e praf. mihai marar nu are nici o treaba cu muzica. el doar se crede mare cunoscator. realitatea e ca daca nu era buzdugan mai aflam oare de MARAR? paula e slabuta. adi pare singurul cunoscator in ale muzicii. concluzia? afara cu mihai MARAR
  • Daniel Daniel
    bendeac e manelist adevarat. fara manele e mort. cat despre umorul lui e garv. omul nu face altceva decat sa injure. facem si un pariu daca vreti: daca se duce la b1 (de ex.) audienta e zero. vorba lui badea: daca vrei sa nu te prinda nevasta-ta la fetitze te duci in studio la b1 ca oricum nu se uita numeni. deca daca nu ar face emisiune la antena, bendeac ar fi zero. oricum daca va uitati la ultimul promo de pe antena bendeac nu apare. surprize surprize
  • mariana mariana
    bendeac este un mascarici rasuflat si iar rasuflat.nu ca a fost vre-o data bun de ceva.
  • andrei andrei
    E normal ca "In puii mei" sa fie lider de audienta! Bendeac are o emisiune foarte buna cu umor de calitatea. Poate ca nu mereu ii ies glumele sau uneori forteaza nota, dar in general e o emisiune foarte buna. Iar X-Factor.. e greu de spus. E o emisiune destul de buna, cu mici carente si neajunsuri, dar per total, o emisiune buna de vazut in week-end. Personal cred ca au gresit cu desfasurarea ei pe parcursul a 2 zile, dar e o emisiune interesanta.
  • euss euss
    eu cred ca in curand lumea se va uita numai la documentare, filme, seriale, desene animate si poate la jurnalele de stiri. :)
  • mad79 mad79
    in programul Pro tv de revelion ,cred ca se vor regasi mai mult ca sigur,cei de la pariu cu viata,Cei de la Romanii au talent(sezonul trecut) si cei care sunt acum la Vocea Romaniei,plus ceva Dansez pentru tine,ceva manele,ceva umor ieftin de la Divertis,plus un film si e gata parangelia!!!
  • simona simona
    Formatul X Factor este un mare succes peste hotare, dar Antena 1 a reusit sa-l strice. Juratii sunt extrem de seci. Mihai Morar nu are nicio legatura muzica. Baiatul de accent nu prea are voce, iar Paula Seling nu se potriveste deloc in juriu. Chiar daca are voce, ceea ce nu contestam nu este un om care sa faca show.
    Fara a fi un fan declarat al Pro Tv-ului, spectacolul Vocea Romaniei are de toate, inslusiv audienta mai mare
  • nelu nelu
    Simon Cowell about X Factor Romania - " They are killing my franchise "
  • Dragos Dragos
    Nu stiu cine le-a bagat in cap antenistilor sa programeze finala X-Factor in noaptea de revelion, stiindu-se faptul ca anul trecut TVR-ul a incercat aceiasi reteta cu Eurovisionul. Abia astept sa-i vad cum se prabusesc...Pro-ul probabil ca o sa vina cu multa muzica, in special din partea tinerilor din Pariu cu viata, care au reusit sa rupa audientele. Daca mai aduc si ceva lautari pe langa, succesul e garantat, dar nu va faceti iluzii ca se va uita multa lume la TV....romanii au invatat ca e mai bine sa se distreze fara TV in noaptea dintre ani. Ramane de vazut ce se va intampla.

Trimite un comentariu

sus