Skip to main content

Dorin Chioţea şi Mihaela Antoche, de la Adevărul la Realitatea. Schimbări în grila Realitatea

 

Mihaela Antoche a trecut de la Adevărul Holding la Realitatea TV, unde este, de câteva zile, producător al tronsonului orar 21.00-23, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Sorin Enache, director general al postului. Antoche s-a ocupat de partea de producţie la proiectul Adevărul TV.

Publicitate

Dorin Chioţea, tot exAdevărul intră de la 1 decembrie în echipa Realitatea TV.

Ce va face fostul şef al sportului de la Adevărul, dar şi alte schimbări care intră de luni în grila Realitatea TV, în continuare:

Dorin Chioţea se va ocupa la Realitatea TV de sport, dar şi de reportaje şi anchete.

Schimbări la Realitatea TV începând de săptămâna viitoare:

  • Paula Rusu va fi prezentatoarea Jurnalului de la ora 18.00.
  • Diana Enache (prima prezentatoare Realitatea TV după emisia din Willbrook) va face programul de la 16.00 şi 17.00.
  • Veronica Ioniceanu conduce secţia teritoriu. A mai lucrat la Realitatea TV, după care a plecat la Kanal D.
  • Matinalul Realitatea TV va fi prezentat de Eli Roman şi Valentin Butnaru.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • altcineva altcineva
    Hemoragia de oameni de mare valoare? Era sa mor de ras:))
  • sile sile
    asta a fost buna, :)) !
  • rezboiu rezboiu
    nazare și iepurescu ce cauta în înșiruirea asta? :P
  • Olga Ioana Cranta Olga Ioana Cranta
    Este incredibila hemoragia de oameni de mare valoare de la Adevarul Holding, care are o singura cauza: "realizarili" catastrofale ale lui Shrek. Chiotea si Antoche erau intre cei mai bine cotati profesionisti dar nu trebuie uitati si altii gen sotii Halpert, Emi Isaila, Nazare, Epurescu - asta ca sa ne referim numai la ziaristi. In loc n-a venit nimeni! Da, multi dintre acestia sunt injurati, dar hai sa privim cifrele, rezultatele concrete aparute dupa plecarea lor, hai sa citim ziarele si revistele respective. Pai numai daca te uiti in Forbes te doare capul de cat urla din pagini reclamele mascate la ceasuri sau articolele comandate de Imre cu prietenul lui Bazac - asta ca sa dau doar un exemplu. Uitati-va la mult laudatele siteuri si va luati cu mainile de cap cand va ganditi ca la cati bani s-au bagat rezultatelesunt nule! Dezastrul e total la Mkt, Publicitate, Distributie, Tipografii, unde cativa oameni rataciti de pe vremea lui Corneteanu mai tin cat pot steagul sus.
  • Razvan Razvan
    Banciu era bun la comentariile de ciclism alaturi de Naum.Imi placea foarte mult cum povesteau cu atat de mult haz intamplarile de acolo.Asa s-a remarcat dar din pacate a devenit cam penibil in ultima vreme.Din cate vad ca scrieti pe aici,el nu are nici o treaba cu justitia sau cu politica.Nu stiu de ce se baga unde nu i fierbe oala.Daca asta numeste el justitie atunci e clar ca e pe langa total.
    Acuza pe toata lumea in cel mai grotesc mod fara a avea nici cea mai mica dovada.M-am uitat la emisiunea lui la inceput dar cand am vazut ca incepe sa ia de bun ce scriu tabloidele...am renuntat rapid.
  • Mircea Mircea
    Pe mine nu ma deranjeaza coafura Oanei Dobre - care, de altfel, este o femeie frumoasa si inteligenta -, ci invitatii pe care si-i aleg (intr-o seara erau 2 invitati de la PDL in acelasi timp: unul in studio si altul prin telefon). In plus, moderatorii ii contreaza pe cei din Opozitie, si ii lasa fara replica pe cei de la Putere (Vass, Cristian Preda etc.), chiar si atunci cand mint in vazul lumii sau sunt agresivi, pana la jignire (vezi Cristian Preda versus Cristian Parvulescu). Daca nu ma insel, il lanseaza in seara asta pe Lazaroiu - impreuna cu Hurezeanu si Medeleanu - ca realizator de emisiune! Aceste culmi nici B1 nu le-a atins!!!!...
  • da/nu da/nu
    bravo codrut, ai dreptate ... moderatorii ar trebi sa urle la invitati, sa-i sacaie, sa-i intrerupa in permanenta, sa apeleze le mistouri de autobaza, invitatii sa fe crucificati in numele patronului sau unitatii la care activeaza????!!!! banuiesc ca pentru tine ... dragoteasca e un excelent model de moderator?!?!?
    Chilotareala, jeg, blat politic ... asta trebuie sa faca realitatea ca sa-i bata pe rtv, otv, antena 3 ... codrut ... in ce unitati masori penibilul? Care sunt reperele tale de profesionalism jurnalistic ... lasa-ma sa ghicesc ... popa? chelemen? :-)) Nu mai plange de mila realitatii, ca nu primesti vreun bonus/tableta de la sergentul ghita!!!!
  • Adrian Adrian
    @sclav stii despre Chiotea cat stiu eu despre tine
  • codrut codrut
    la cum merge realitatea, la ce oameni aduc, este posibil ca raitaru sa o bata destul de curand. cu sau fara ultima ora, care este doar un titlu de emisiune , pentru mine conteaza mai mult moderatorii, oamenii care fac emisiunea.M-am uitat la emisiune cand a fost invitat atat Ponta cat si Crin. Moderatorii au fost penibili, ambii invitati au dovedit ca moderatorii sunt prea slabi. In plus televiziunea vinde imagine, pe langa subiect moderatorii trebuie sa fie placuti. Pe oana ar fi trebuit sa o aranjati putin.
  • dana dana
    Draga Codrut,pari un puiutz de RAITARU,apelez insa la gramul tau de inteligenta: ce vina au cei de la REALITATEA ca si-au pastrat emisiunea??? Era normal sa renunte la titlul emisiunii DOAR pentru ca furaciosii de la Raitaru nu au avut macar bunul simt si minima inspiratie sa-si numeasca in alt fel circul lor de emisiune??? RAITARU TV SE FOLOSESTE CU NESIMTIRE, IN CONTINUARE, DE SCULELE SI ARHIVA DE IMAGINI A REALITATII TV !!! TUPEU JEGOS!
  • (PR)OTV (PR)OTV
    Banciule, lasa tastatura!!! Sau esti vreun ,,admirator'' de-ai lui Banciu, cum a facut sef-ta Udrea la
    Realitatea FM?
    Banciu, basistul, care si la Sport Total Fm face propaganda. Citez: ,,Pe vremea lui Nastase ati vazut justitie? Acum, ii mai aresteaza, dom'le...''. Propagandistule, arestul e tot una cu triada fond-apel-recurs? Vai, freza ta neteda!
    Apropo, ai lamurit cu ceva dovezi afirmatia cum ca Lucescu Sr. ar fi mituit (Hahahahaha!) arbitrii in meciurile europene?
  • Florin Florin
    de fapt Realitatea a fost peste antena 3 si in septembrie, dacă țin minte audiențele citite pe paginademedia. în octombrie au fost la egalitate. chiar și cu Gâdea, anul trecut, Realitatea depășea Antena 3 în prime time ( 19:00-23:00), dacă din nou îmi aduc bine aminte. așa că mai informează-te. indiferent care îți sunt favoriții, cifrele care contează pentru ei sunt tot de audiență.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    @Virgil - presupun ca esti probabil dat afara de Dorin Chiotea amice. Articolul ala e bine scris si nu arata nimic. Ce, vroiai sa-l injure dupa ce a fost la el la nunta doar ca asa procedezi tu cu aia care te invita? Am lucrat la web cand Chiotea a venit cu imagini de la nunta lui Borcea in creierii noptii cu nevasta-sa dupa el. Apoi imaginile alea le-au luat de la noi toate televiziunile care ne-au facut reclama doua zile la Click. Arata-mi un sef, unul singur, din Adevarul Holding care a reusit asa ceva cand pe astia cu exceptia taranului de Grigore Cartianu nu-i cunoaste nimeni.
  • George George
    Lucrez la Adevarul Holding si ii stiu bine pe Antoche si pe Chiotea. Ce putea sa faca Mihaela la TV cand s-a trezit cu sefi ca Sassu, Udrescu, Negescu si pe langa ea cu alti avortoni profesionali? Nimic! Ea era oricum printre putinii care stiau meserie din aceasta divizie mancatoare de bani si producatoare de vrajeli. Cat despre Dorin Chiotea, o fi fost lingau mai mult sau mai putin nu stiu, dar a fost apreciat in trust. Si se vede ca la Sport au scazut drastic subiectele bune de cand nu mai este el redactor sef. Nu stiu cat se pricepe la tv (Antoche se pricepe!!!), dar Chiotea are relatii nenumarate in lumea sportului si da bine pe la emisiuni.
  • codrut codrut
    Bine Horia , Ultima Ora nu este o emisiune proasta,nimeni nu a spus asta, depinde insa la ce post urmaresti emisiunea cu acest nume. Ea existand si la rtv si la Realitatea

Trimite un comentariu

sus