Skip to main content

EXCLUSIV PaginademediaTV: Andreea Esca şi Răzvan Dumitrescu, acum 20 de ani!

 

Andreea Esca, actuala prezentatoare a Ştirilor Pro TV, a debutat în televiziune acum 20 de ani, la primul post de televiziune independent din România - TV Soti.

Publicitate

PaginademediaTV a prezentat în exclusivitate imagini de la prima emisie a Andreei Esca, din ianuarie 1992. Salariul vedetei pe atunci: 150 de dolari, după cum a povestit în exclusivitate pentru paginademedia.ro Virgil Popescu, unul dintre fondatorii SOTI.

Fotografii cu vedeta Pro TV şi filmul primei emisii, în care a prezentat alături de Răzvan Dumitrescu, în continuare:

Andreea Esca, la SOTI, în urmă cu 20 de ani

Emisiunea a fost difuzată în ianuarie 1992.

Dacă prima emisiune a fost prezentată cu Răzvan Dumitrescu, la a doua vedeta a fost singură:

 Andreea Esca prezentând ştiri

Răzvan Dumitrescu, la începutul carierei

Şi începuturile lui Răzvan Dumitrescu se leagă de SOTI.

Prezentatorul de pe Antena 3, în ianuarie 1992:

Răzvan Dumitrescu, acum 20 de ani la SOTI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    @Catalin - e vina ta ca nu stii, aveti tot ce vreti - conexiuni la internet, carti,biblioteca (pardon, aici e mai greu, de citit nu ati invatat) Si tie iti spun acelasi lucru - as vrea sa va fi vazut fata in fata cu minerii ca sa obtineti televiziunea SOTI.Voi nu cereti nimic,nu protestati, vreti "sa vi se dea", consumati si birfiti.Imi pare rau ca nu v-am lasat in binefcerile Ceusiste
  • vali vali
    @cornel -Ati iesit din goace si stiti tot!As vrea sa fi luat si tu niste bastoane de la mineri pentru acel SOTI, care spunea altceva decit TVRul lui Iliescu. Cit despre "nomenclaturista" Esca era inginer si facea naveta.Da, atunci puteai sa ajungi fara pile.Generatia voastra le-a reintrodus.Macar daca ati sti carte si nu ti sta sa muriti de invidie.
  • Alex Alex
    "A fost" un jurnalist, acum e un parerolog si atat. Vorba aia: ce a fost si ce a ajuns. Avea potential, pacat ca si l-a irosit aiurea.
  • Alex Alex
    Bine punctat, Lilly. A invatat, in schimb, ca limba are si alt rol decat acela de instrument al vorbirii... si si-a proptit-o in dosul in care trebuia.
    Apropo de inceputuri, eu una imi aduc aminte ca acum vreo 10 anisori, "dl. gandea" facea emisiunea religioasa "Pastorul cel bun" la OTV. O emisiune religioasa, unde-i invata pe oameni sa fie mai buni. Inregistrarile inca exista.
  • Alex Alex
    Sigla nu arata decat amatorismul celului care a facut montajul. Nu asa se face! Sigla aia pusa in 'picture in picture', cu bare negre sus si jos, pare desprinsa din anii '90, de pe vremea defunctelor SOTI si Tele7abc. Cred ca se putea pune un logo mai de bun simt. Daca va sperie ideaa sa nu fure cineva inregistrarea, puteati pune un watermark...
  • valeriu valeriu
    Inca de pe atunci, Razvan Dumitrescu avea potential.
  • despina despina
    Razvan Dumitrescu este un jurnalist de exceptie. Ii urmaresc mereu cu placere emisiunea!
  • thdncgfb thdncgfb
    astia de la soti dadeau porneturile alea prin anii 90 joia sau vinerea dupa ora 3.00 dimineata? sau aia de la tvr 2 dadeau din colectiile de acasa? :) fapt e ca porneturile erau :) acuma, depinde cine si le asuma.
  • Catalin Catalin
    Diferenta mare intre 150 dolari si 15000 dolari sau cine stie :)). Ce cumintel parea Razvan Dumitrescu :))iar decorurile sunt geniale :)). Clar nu se ajungea asa simplu la SOTI ca de altfel in toate pozitiile de imagine de atunci. Felicitari Petrisor pentru articol, noi cei mai tinerei habar nu avem ce este cu SOTI si nu am vazut nicio imagine de atunci de la postul asta de televiziune stiu doar ca se transmitea dupa inchiderea programului de la TVR 2 si nimic mai mult.
  • titi amzar titi amzar
    Si ce crezi matale ca facea cu filmul cel care il lua, il vindea la CIA sau la FSB-ul rusesc???... Aparea pe CNN?
  • titi amzar titi amzar
    Cred ca ai fi putut sa faci mai mare logoul "paginii de media"... Eu zic proportia putea fi de 50/50 %. E chiar deranjant sa-i vedem pe fraieri din film atat de mari si logoul tau atat de mic. Meriti un post de conducere la OTV.
  • Alex Alex
    Destul de bunicica emisiunea, dar totusi mi-a lasat o impresie de potential neexploatat. S-a insistat prea multi cu "vedetele" de azi care au debutat la SOTI (Petrisor a intrebat de 4-5 ori despre persoanele respective, in diferite formulari), cand se putea discuta mai mult despre istoria televiziunii in sine.

    Propun ca, pentru editiile urmatoare, sa se anunte din timp invitatul, astfel incat sa putem posta intrebari pentru acesta. Sau ar merge si un live chat cu noi.
  • cornel cornel
    sa nu crezi ca Andreea Esca a ajuns acolo din intamplare
    Esca e fiica unui fost nomenclaturist important al regimului Ceuasescu
  • vali vali
    nu am inteles cine sunt ochelarista si tipul caruia nu i se vede deloc fata "multumita" logo-ului tau...
  • lilly lilly
    Din cate-am inteles, si "d-l.gadea" are-n"spate" ceva ani de "cariera". Din nefericire pentru platitorii de abonamente cabliste si, mai mult de-atat, mai trist- pentru generatiile urmatoare, respectivul nici macar nu a invatat sa vorbeasca. Cat despre citit, ce sa mai vorbim... Greata...

Trimite un comentariu

sus