Skip to main content

Adevărul amână programul “Prima masă” cu un argument de antologie

 

Angajaţii Adevărul Holding, trustul deţinut de Dinu Patriciu, vor primi un prânz gratuit din 12 decembrie, în loc de 1 decembrie, cum era anunţat iniţial.

Publicitate

Argumentul pentru amânare este de antologie şi nu are nevoie de niciun comentariu:

"Dorinţa sinceră de a pune în practică un mecanism care să vină în ajutorul majorităţii angajaţilor din Adevărul Holding nu a putut depăşi vicleniile realităţii, motiv pentru care startul a trebuit să fie amânat!"

Anunţul integral, cu un final pe măsura argumentului, dar şi meniul, în continuare:

În urmă cu o săptămână, angajaţii Adevărul au fost anunţaţi că, de la 1 decembrie, vor primi o masă gratuită la cantina trustului. La 1 decembrie însă, cantina era închisă.

Anunţul de ieri, în continuare:

Dragi colegi,

Campania "Prânzul împreună la serviciu" va fi aplicată de luni, 12 decembrie.

Dorinţa sinceră de a pune în practică un mecanism care să vină în ajutorul majorităţii angajaţilor din Adevărul Holding nu a putut depăşi vicleniile realităţii, motiv pentru care startul a trebuit să fie amânat!

Aşadar, începând de luni, 12 decembrie 2011, şi până vineri, 13 ianuarie 2012, veţi putea mânca, zilnic, între orele 13.00 şi 19.00, de luni până vineri, la Sensazioni Club, restaurantul de la etajul al doilea al sediului central Adevărul Holding, fără a plăti consumaţia!

Angajaţilor Adevărul Holding li se va pune la dispoziţie un singur meniu principal de mâncare, cu garnitură, apă plată şi chiflă. Acelaşi meniu va putea fi luat şi la pachet, cu menţiunea că în acest caz Sensazioni Club va trebui anunţat în prealabil printr-o modalitate pe care o vom preciza în zilele următoare.

Şi da, meniul va fi schimbat la fiecare 24 de ore!

Masa va putea fi servită doar o singură dată pe zi. Sunteţi rugaţi ca durata de şedere la masă să nu depăşească 20 de minute pentru a putea permite tuturor colegilor din sediul central Adevărul Holding interesaţi de ofertă să poată profita de ea.

De asemenea, angajaţii Adevărul Holding au obligaţia de a purta asupra lor legitimaţiile de serviciu, pentru a putea fi recunoscuţi de către ospătari.

Prânzuri copioase şi multă inspiratie în tot ce întreprindeţi!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    Nu siu daa Patriciu sau Imre sint vinovati, dar sa le fie rusine!! Isi bat joc de niste oameni talentati si tin o "televiziune" de 2 bai, facuta de idioti!
    Sper ca Peter Imre si Patriciu sa ajunga la colt de strada, la cersit. NU puscarie, acolo le dam NOI mincare!La cersit le doresc sa ajunga
  • hanibal hanibal
    Penibil,inca o data ziarul a devenit penibil!Dintr-un ziar de centru a devenit in ultimul timp un ziar de dreapta (cu accente uneori) de extrema dreapta,pus la remorca asa zisilor "populari" romani,cu redactori gen Cartianu care au pretentia de a fi mari gazetari (evident si atotstiutori) si care nu fac un minim efort de a parea mai echidistanti de laturile din politica romaneasca!Pacat,un ziar cladit de Tinu,CT Popescu,Ursu si altii a ajuns o REMORCA a unui patron si care isi schimba orientarile functie de problemele acestuia!RUSINE!Acum si chestia asta cu masa mi se pare o golaneala!
  • Ziaristul Ziaristul
    Oameni buni, salariile se vor da pe 20. Credeati ca luati toti banii? Gresit, veti lua doar lichidarea pe octombrie sa faceti sarbatorile cu ea. Iar in loc de prima de Craciun se discuta ca POATE sa va mai dea o sacosa de carti si DVD-uri, asa cum ati primit de Mos Neculai.
  • fosta angajata fosta angajata
    Sunt bucuroasa de a nu mai fi angajata in trustul lui Dinu Patriciu, acest „mare om de afaceri“, de a nu mai lucra ca o sclava pe plantatie. Nu doar eu am simtit asta, ci multi colegi de-ai mei. Cand am plecat am fost bucuroasa ca in sfarsit imi luam inapoi portia de libertate: nicaieri nu am intalnit intrarea si iesirea la toaleta pe baza de legitimatie, biciuirea la figurat pentru greseli absolut inevitabile din cauza presiunii timpului, teama de a-ti spune parerea ca vezi Doamne te aude cine nu trebuie, care oricum te aude si oricum te citeste (mailuri, messengerul, telefoane). Iar acum ii batjocoreste cu o masa, cand nu le-au dat nici macar salariile restante pe luna octombrie! Daca asa stie cel mai „performant“ businessman al tarii sa faca afaceri si daca maine ar ajunge presedintele tarii, ar trebui sa ne sinucidem in masa! Iti multumesc Doamne ca am scapat de acolo si da-le si celor ramasi sansa mea!
  • BUBU BUBU
    are foarte mare dreptate Panti. ar fi o lectie extraordinara sa nu se duca NIMENI sa manance pomana aruncata in scarba de imbuibatii care va sunt patroni. mai bine morti de foame si demni decat cu o ciorba calda in burta si umiliti. nu fiti lasi, oameni buni, nu va lasati tratati ca o multime hamesita si fara demnitate. doamne, cat m-as bucura sa aflu ca nu se duce nimeni sa manance! as simti atunci ca mai exista un pic de speranta si ca oamenii nu au ajuns atat de disperati in tara asta incat sa accepte chiar orice
  • opti opti
    oricum se vorbeste deja peste tot de greva, si la click si la adevarul. cartianu, imre, stancu si ionescu nu mai sunt doriti. s-ar putea sa plece batuti acasa…
    din pacate lumea e disperata, oamenii au acasa copii care se uita dupa cadouri cu ochi lungi si parintii n-au ce sa le spuna. sau n-au nici ce mâncare sa le dea…. dar nici de cadouri nu mai e vorba, e vorba de rate la banci, de chirii, de intretineri, de medicamente pentru bolnavii din familie. e inuman, e bataie de joc. redactorii si-au respectat intelegerea din contract, toti trag ca nebunii. ba inca si programul nesimtit si abuziv si ilegal impus de cartianu si ionescu il respecta bietii oameni. managementul insa a dus de râpã tot efortul jurnalistilor. ei sunt vinovati. si circula o veste si mai mizerabila, cica toti sefii mari si-au luat leafa ca sa tina prostimea in frâu si sa-i mai amageasca pe fraieri. cum vor da sefii astia priceputi raportul la patriciu cand va incepe greva, cand publicatiile nu vor mai aparea??
  • fomista fomista
    dada! GREVA! GREVA FOAMEI! sa nu mearga nimeni la pomana. mai mult decat atat - ar trebui ca toata lumea sa faca pauza 20 de minute la ora la care ar trebui sa mearga la masa. si daca ar bate in masa/birou cu tacamurile, poate se aude undeva... 20 de minute de vacarm sigur se vor auzi.
  • publicitarul publicitarul
    corect, Panti. TREZITI-VA si facaeti greva! Veniti la redactie, dar nu faceti nimic! Oameni buni, daca nu va uniti si nu faceti nimic, o sa fiti batjocoritila nesfirsit. Luati-va gindul de la salarii, n-o sa le mai vedeti, o sa primiti cu tiriita cite 5-600 de lei cit sa va tina amortiti si sa nu cirtiti. Hai sa vada cum e sa nu iasa ziarele si revistele, sa vedem ce fac atunci. Mobilizati-va, nu-i mai lasati sa-si bata joc de voi. Dupa 15-20 dec n-o sa mai vedeti picior de sef pe-acolo, o sa plingeti la usi inchise dupa bani. GREVA!!!!!!!!!!!!
  • Panti Panti
    Eu un singur lucru nu inteleg! Cum accepta jurnalisti si oameni seriosi din jurul meu sa fie tratati ca niste tigani de catre niste tigani. Adica se anticipeaza ca o sa navalim ca o hoarda peste burta de mancare pe care ne-o ofera cu darnicia si grija cu care ne amana si salariile. Oameni buni, notiunea de MANDRIE mai exista in capul cuiva? Dar de RESPECT de SINE? Nu ca sefii ne-ar da vreun exemplu in sensul asta dar noi suntem oameni si in afara acestei cladiri. Avem familii, copii si vrem sa fim respectati!
    TREZITI-VA si nu va mai acceptati umilinte de niciun gen! Cine e de acord cu mine nu va urca scarile pentru o burta de mancare in care ne digeram mandria de om!
  • Scepticus Scepticus
    Nu e vorba de masa de pranz !

    Este doar coliva pentru Adevarul !

    Fie-i conducerea usoara !
  • Horea Horea
    Păi LIBERTATEA se vinde!
    Patronii ziarului fac economi! N-ati observat ce sumar sunt imbracate tipele din pozele ziarului? Nu se cheltuie pe imbracaminte.
    Asa ca ramîn bani si pentru premii. Pot fi date (primele)chiar si-n ... natura! (Sîc)
  • nico nico
    la cata umilinta sunt supusi acesti oameni... dupa ce ca nu li se dau salariile la timp, mai sunt si batjocoriti constant de catre conducere...
    pentru fiecare dintre ei sper sa se gaseasca cate un loc in care sa fie cel putin respectati, chiar daca poate au salarii mai mici sau nu au satisfactia de a lucra la un trust important...
  • touretul touretul
    ...și le taie pe urmă salariul.
  • LIBERTATEA LIBERTATEA
    LA LIBERTATEA SE DAU PRIME DE CRACIUN....iar ADEVARUL HOLDING SE SCUFUNDA>>>>CE INSEAMNA SA AI PATRONI ROMANI SI IMBECILI..hahahahahaha...penibili....au ajuns sa manance la cantina saracilor!!!!!
  • postaque chez petriseur postaque chez petriseur
    Daca un distins jurnalist al mreului trust lipseste intr-o zi, poate reporta haleala pentru alte zile?
    Apa plata e de la dozator sau e apa minerala imbuteliata?
    E mai ieftin cu dozator!!
    Piure-ul va fi din cartofi sau din fulgi, la plic?
    Pe cand un bloc de mini-garsoniere, 2/3 metri, in care sa stea gratis, dar obligatoriu?
    Si ca sa nu se mai smiorcaie ca le trebuie bani ar putea sa le ofere si o salopeta-combinezon,albastra pentru domni, roz pentru doamne, cu logo AH.
    Si acum, ca vor avea si acoperis si imbracaminte si mancare, chiar ca nu mai au nevoie de salarii!

    Cred ca vor scote niste super-ziare acei angajati super-fericiti, dar pe care invidiosiisi detractori lui Patriciu i-ar numi sclavi dezumanizati.

Trimite un comentariu

sus