Skip to main content

Dinu Patriciu, şedinţă ieri la Adevărul: salariile se dau până la Crăciun

 

Angajaţii Adevărul îşi vor primi salariile întârziate până la Crăciun, după cum a anunţat proprietarul grupului Dinu Patriciu, într-o şedinţă ţinută ieri cu conducerea companiei.

Publicitate

În aceeaşi şedinţă, Dinu Patriciu a anunţat că, după 1 ianuarie, va avea loc o reorganizare a companiei, astfel încât Adevărul Holding să ofere servicii (precum tipografie) şi pentru alte companii.

Contactat de paginademedia.ro, Dinu Patriciu a declarat că "nu este vorba de servicii de media", dar nu a detaliat despre ce este vorba.

Întrebat despre viitorul unui alt proiect din grup, Adevărul TV, Dinu Patriciu a declarat:

"Deocamdată avem de reorganizat partea de print şi web, iar Adevărul TV face parte din partea de web."

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, proiectul Adevărul TV a fost îngheţat pentru cel puţin trei luni. Din aproximativ 40 de oameni care lucrau la Adevărul TV acum trei luni, au mai rămas 20. Totodată, directorul diviziei, Alexandru Sassu, este acum în concediu.

Contactat de paginademedia.ro, Alexandru Sassu nu a comentat informaţia privind îngheţarea proiectului TV.

Va pleca de la Adevărul TV?

"În acest moment nu văd un proiect mai bun decât cel de aici", a declarat Alexandru Sassu, pentru paginademedia.ro.

Foto: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • m.incorporated m.incorporated
    De unde ai cifrele astea. Eu stiam ca sunt salarii mari, dar parca nici chiar atat. Spre exemplu cunosc persoane dintre cele enumerate din lista care se invart in jurul cifrei de 150 de milioane, in loc de 300. De aceea ma intereseaza sursa.
  • sile sile
    mai du-te bre spre pusicutza mamei tale, dupa vehementa est ii sigur de la pr/marketing/publicitate/, nu conteaza, oricum, SIGUR un o/un atarnator la adh care o face 'pe bani' cu imre sau alt ortac de aceeasi teapa///
  • ady ady
    cica aseara s-a decis sa taie si la catavencii, ori sa renunte definitiv la ei, s-a intalnit imre cu buscu sa discute de dinescu si retu, adica de cele maxim 2000 de exemplare vandute pe saptamana
  • touretul touretul
    Patriciu dovedește că se pricepe la afaceri doar în cazul celor delapidate de la Statul Român. Până acum, afacerile inițiate de el pe o piață reală, Adevărul, Mic.ro, se arată bune de pus în cap și nimic mai mult.
  • postaques sans frontieres postaques sans frontieres
    Din primul grup l-as pastra doar pe Caritanu, cu salariu de 1.000 de euro,ca mai da din gura, se mai agita. Restul, out! Imre, Stefan Minipatriciu vitreg, SAS-u, out! Mura, David, Blaga, Velicu, Barbu, out! Toti ceilalti, salariu de maximum 1.000 de euro. La Catavenci, probleme, ca fara astia nu mai iese ziaru si nu pot fi inlocuiti. Dar salariu procentual din profitul pe care il scot, se poate. Sa ia Buscu nu 7.000, ci 100.000. Sau nimic! Iar muncitorii, 400-500 eruo, dar pe bune. Ca astea ar fi mutarile strategice comuniste la capitalstul falit. Pa la domni si pu la doamne!
  • Sabin Borcanul Gol Sabin Borcanul Gol
    Ca tot vorbim de salarii URIASE la Adevarul Holding, uitati cum stau lucrurile:

    Razvan Ionescu – 450 – 475 milioane;
    Cristi Stancu – 250 milioane;
    Grigore Cartianu – 350 milioane;
    Sabin Orcan – 250 milioane;
    Horia Ghibutiu – 200 milioane;

    adjunctii de la Click (Rodica Lazar, Calin Stroila, Elena Alexa) – 75-80 milioane;

    adjunctii de la Adevarul (Andrei Velea, Alin Paicu, Lucian Pop, Liviu Avram) – 75-90 milioane;

    Laurentiu Manolache (adj lui Ghibutiu la Adev Weekend) – 70 milioane;

    Andrei Constantinescu (sport) - 100 milioane;

    sefii de sectii de la ziare – 45 milioane;

    Ovidiu Nahoi – 80 milioane

    Alexandru Sassu – 600 milioane;

    Mura Franculescu – 200 milioane;
    Cezar Udrescu – 250 milioane;
    Simona David – 160 milioane;
    Sorin Blaga – 420 milioane;
    Liliana Munteanu – 200 milioane;
    Oana Barbu – 250 milioane;
    Cristian Velicu – 200 milioane;
    Raluca Badea – 300 milioane;
    Elena Stoichita – 60 milioane;
    Eugen Stoica – 140 milioane;
    Daniel Eberhat – 140 milioane;

    Peter Imre – 20.000 euro
    Andrei Stefan – 18.000 euro;
    Adrian Vasile – 13.000 euro.

    Doru Buscu – 7.000 euro;
    Mircea Dinescu – 5.000 euro;

    Si ar mai fi si urmatorii:

    Alice Nastase – 150 milioane;
    Simona Catrina – 100 milioane;
    sefii de la siteuri – 60 – 70 milioane;
  • outsider outsider
    Daca a zis Dinu ca se dau salariile, ele se vor da. Intrebarile care de care vad ca nu zice nimic sunt urmatoarele:

    1. Se dau salariile restante din luna octombrie, acea diferenta dupa ce s-au dat cate 5, repsectiv 10 milioane sau si banii de pe luna noiembrie.

    2. Cat mai dureaza intarzierile, pentru ca in ritmul acesta se va ajunge ca in martie angajatii sa primeasca salariile din decembrie....
  • Ziaristul Ziaristul
    @Bogdan

    Ai un dintre impotriva celor de la sport, dar sa stii ca nu acolo sunt marile lepre din trust. Si nu 50 mil. e un salariu nerusinat in ADH...Deschide ochii bine, tinere!
  • eusss eusss
    nu ai cum sa dai in judecata pe nimeni. firma poate spune" nu sunt bani pentru asta". :)

    eu zic sa iti cauti alt serviciu daca nu esti multumita.
  • Iisus Iisus
    patriciu a spus ca salariile se dau pana vineri.Nu stiu ce surse aveti pe acolo, dar pana si portarul stie asta....ce nu faceti sa mai scoateti de o shaorma din adds...in seara asta au intrat restantele pe octombrie.
  • cindycalista cindycalista
    ma repet, dar poate asa ma aude cineva:

    de fericire ca-si iau salariile LOR, contravaloarea muncii LOR, angajatii AH (unii) uita ca la 30.11.2010 au acceptat si semnat, impreuna cu consideratia directorului resurse umane Oana Barbu, o scrisoare in care era prezentat pachetul de beneficii. Reamintesc uitucilor (o includ aici si pe Oana Barbu) si citez:

    “Pe langa salariu, pachetul standard de beneficii valabil pentru acest post cuprinde:
    • Asistenta medicala la Medlife
    • Concediu anual de odihna de minimum 21 zile lucratoare (durata efectiva va fi calculata prportional cu zilele efectiv lucrate si cu vechimea in munca)
    • Prime de Pasti/Craciun
    • Posibilitatea achizitionarii de abonamente Orange la tarife preferentiale”

    Pana in acest moment au fost respectate “beneficiile”. acum, scriind, imi dau seama ca scrie “Pasti/Craciun”, ceea ce poate insemna “Pasti SAU Craciun”; deci nu e obligatoriu sa primim si-si. am primit de Pasti, de Craciun nu e obligatoriu

    Oricum, eu abia astept sa nu primesc prima de Craciun. Se cheama nerespectarea unui contract semnat. Sa-i dam putin in judecata?
  • eusss eusss
    da, imi place ca mai sunt oameni pe aici care gandesc

    nimeni nu va tine cu forta in presa. sunt vremuri nasoale, da, asa e. dar exista si alte locuri de munca...

    Alta chestie este urmatoarea: ce aveti cu aia care au 50 mil salariu? Daca Patriciu vrea sa le dea nu 50 ci 1 miliard salariu, ce va pasa voua? Fiecare face cu banii lui ceea ce vrea.

    Invidia asta asta este atat de mizerabila ! Sigur ca uneori e frustrant sa vezi ca unul care sta toata ziua castiga mai mult decat tine care poate ai alergat 15 ore/zi...dar stii ce? Bine ati veni in lumea asta.

    Parca v-ati nascut ieri si nu stiti ca lumea nu e asa "roz" si nici dreapta. :)

    Nu va convine salariul?Cereti mai mult si daca nu va da, plecati.E simplu.
  • cip cip
    va mirati foarte tare de absolut de tot ce se intampla prin presa dar majoritatea care scriu pe aici sunt in media :)pacat ca atunci cand nu apar bani comentati. altfel faceti ce vi se spune si atat:)bani sa fie ca sa puteti spune prin oras ce smekeri sunteti ca lucrati in presa. suntei patetici si nici macar demni de mila. nu va convine mai oameni buni, plecati sau cereti niste drepturi. si aveti mai multe decat stiti domnilor jurnalisti aparuti la cerere :) zambesc ca mi-e mila si scriu pentru ca nu stiti ce agramati vor termina facultatile de jurnalistica(de cultura nu vorbim).ori iti ceri drepturile ori taci si sapi in continuare pentru ca nu meriti sa iti iei salariul(iar tu jurnalistule cunosti asta). esti aproape la fel cu blondele care dau la drept dar te dai rotund. nu iti convine stai acasa dar nu poti sa faci asta pentru ca esti un "shaibar" care nu are legatura cu meseria pe care o faci si in care te-a angajat un alt profesionist :) succes si sarbatori cum le meritati :)
  • Silviu Silviu
    Fratilor, nu se mai poate asa!Daca nu se vor face concedieri pe merit, si vom fi dati afara astia care nu avem spate, atunci trebuie sa intram in greva.Am auzit ca la sectia sport, sunt oameni cu salarii de aproape 50 de milioane si nu au scris un rand in ziar in ultimile luni.Nu le dau numele aici ca nu-i cunosc pe respectivii oameni care au asemeena salarii.Dar credeti-ma, ca daca le stiam numele, ii nominalizam ca nu-mimai este de loc frica de nimeni. Ce mai avem de pierdut, nimic. Daca se face o anchieta si se gasesc oameni cu salariile mari, nejustificate, atunci de ce mai sunt tinuti la Adevarul? ma refer la toate sectiile, nu doar la cea de sport.
  • Cunoscator Cunoscator
    Aiurea
    interesati-va ca sunt redactii in tara unde reporterii au facut "greva" si nu au predat articolele. Unii chiar si-au dat demisia, iar Orcan in persoana descinde la Iasi sa rezolve, chipurile, problema. Se pare ca toti de acolo si-au inaintat demisiile in semn de solidaritate cu colegii pe care "maretul" si ilustrul necunoscut Orcan i-a pus sa-si dea demisiile cica "de onoare" dupa ce si-au cerut drepturile

Trimite un comentariu

sus