Skip to main content

Revelion fără X Factor. Finala se mută de Anul nou. Un argument de senzaţie de la Intact

 

Ne vedem pe 1 ianuarie”, au spus Răzvan şi Dani la ultima emisiune X Factor. Se mută finala, programată iniţial pentru Revelion?

Publicitate

Oficialii Antena 1 au confirmat pentru paginademedia.ro că finala concursului nu va mai fi difuzată de Revelion, ci în seara zilei de 1 ianuarie 2012.

Oficialii Intact au un argument fără comentarii. Cum justifică, în continuare:

De ce nu s-a mers pe varianta iniţială, cum era anunţat de la începerea show-ului?

"Revelionul a fost întotdeanu branduit cu Dan Negru. Revelionul este un termen generic, folosit pentru toate programele de final de an", a declarat un oficial din departamentul de comunicare.

"Ne respectăm structura de Revelion, cu ediţii speciale. Vom avea un program cu Dan Negru, care prezintă al 12-lea Revelion, un program special În puii mei şi nu numai", au declarat oficialii postului.

PRECEDENT: Anul trecut, TVR 1 a decis să transmită finala selecţiei pentru Eurovision în noaptea de Revelion. Rezultatul a fost dramatic: postul public atingea cele mai slabe audienţe din istorie în noaptea dintre ani, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Gazdele Eurovisionului de pe TVR 1 au fost Ovi şi Paula Seling, unul dintre membrii juriului de la X Factor.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • red red
    Din cate se pare nu participam.Pacat,pentru ca vroia si Inna sa participe la eurovisin
  • Danny Danny
    O decizie inteleapta, si-au dat seama ca nu-i urmarea lumea in noaptea de Anul Nou, cand lumea are alta treaba decat sa se uite la tv!
  • Dragos Dragos
    Si-au dat si ei seama intr-un final ca o asemenea emisiune nu-si are rostul in noaptea de revelion, cand in casa raman doar oamenii in varsta, in niciun caz tinerii (segmentul comercial). Repetau greseala TVR-ului cu Eurovisionul de anul trecut. Nu cred ca vor face mare branza nici pe 1, dar sper sa ma insel.
  • euss euss
    eu zic ca banii investiti au fost scosi din primele 2-3 emisuni.
  • euss euss
    pai e mai interesant un film cu Chuck Norris decat X factor sau Vocea Romaniei. :)
  • euss euss
    e unul care tipa fara sens si gesticuleaza enorm. :)
  • ionut ionut
    app de eurovision: se aude ceva de vreo selectie nationala sau in 2012 nu participam?
  • steven steven
    Tot etno tv va face audiente mai bune de revelion fata de antene!
  • Mihaeladragosteamea Mihaeladragosteamea
    Normal ca l-au mutat! Cata umilinta sa mai indure?! Cum ar fi fost, de revelion finala xfactor sa fie detronata de vreun film cu Chuck Norris dat la TV a 9-a oara!
  • 1q 1q
    oamenii au procedat firesc. au vazut ca xfactor nu aduce audienta,nu se ridica la nivelul asteptarilor si probabil al investitiilor, asa ca au revenit la un program verificat, cel al lui negru. adica la ceea ce antena se pricepe cel mai bine, cocalarism, pitiponcism si manele.
  • Amelia Amelia
    Nu stiu de ce este asa de mediatizata acest domn Dan Negru mi se pare ca este un clovn!
  • Alecu Alecu
    Pana la urma, fiecare primeste exact ceea ce i se cuvine. Nu numai in cazul televiziunilor sau ziarelor.
    De abia astept sa vina Apocalipsa...indiferent sub ce forma. Clar vor ramane cei de valoare. Acum...e drept pana atunci s-ar putea sa fim oale si ulcele.
  • florin florin
    numai antena putea da un asemenea raspuns. lipsa de profesionisti prin antene se vede in rezultatele xfactor.
  • Alecu Alecu
    Tipic romanescu. Si nu numai. Inca o data ma intreb, ca si in cazul b1 de ce oamenii astia nu consulta oameni care sunt specialisti in domeniu? De exemplu, pe promo cei din Intact luasera o doamna pe care pro-ul au folosit-o in lansarea lor de acum...16 ani, cred. pai de atunci si pana acum...doamna respectiva a fost depasita in filozofie, concepte samd. ceea ce se vede, de altfel pe antene. de asemenea, atat intact cat si b1 de exemplu...au prostul obicei de a folosi non-specialisti in domenii importante. Intact - l-au angajat pe dl Mucichescu pe vanzari de publicitate si b1 pe Ionete. Primul, nu are legatura cu job-ul, nu stie media atat cat stiu cumparatorii. Mai mult,este greu de digerat de foarte multe agentii. Sa nu uitam cazul Ovidiu Florea - fost om de agentie care nu a reusit sa performeze ca vanzator tv. Ionete...plateste politele si proasta purtare si aroganta de pe timpul cand vindea antena...iar de abia astazi i se vede valoarea reala. Ca profesionist si ca...om.
  • dany dany
    si iar vedem de revelion toti manelistii pe mai toate canalele in emisiuni inregistrate cu o luna inainte, ca doar asta inseamna revelionul la noi de ani de zile...
    oricum nu inteleg nici de ce au anuntat prima data ca e fnala de revelion dat fiind ce 'performante' a facut eurovisionul anul trecut la tvr.

Trimite un comentariu

sus