Skip to main content

Pro TV a fost post de ştiri pentru o zi. E o nouă strategie? Cu ce rezultate?

 

Aproximativ şapte ore de ştiri! Atât au însumat programele informative România sub zăpadă, nu de pe Realitatea sau Antena 3 ci de pe …Pro TV.

Publicitate

Joi, 26 ianuarie, au fost peste cinci ore de transmisie începând cu ora 12.30, iar Ştirile cu Andreea Esca s-au terminat aproape la 21.30.

Este o nouă strategie a Pro TV? Ce legătură are cu faptul că postul a fost depăşit, câteva zile la rând, de un canal de ştiri, Antena 3? Ce audienţe a scos Pro TV cu ştiri toată ziua, în continuare:

Programul de ştiri de joi vine după ce, câteva zile la rând, Pro TV a acordat spaţii importante ştirilor. A transmis în direct discursul preşedintelui Traian Băsescu şi a avut ediţii speciale după ştiri, până la ora 21.00.

Ce spun oficialii Pro TV?

Oficialii Pro TV declară că ştirile din ultimele zile au fost dictate de “interesul publicului si interesul jurnalistic pentru doua evenimente importante” (protestele şi ninsoarea n. red)

Se va orienta Pro TV mai mult pe ştiri?

Maria Apostol, PR Pro TV:

“Vom avea editii speciale ale Stirilor PRO TV ori de cate ori vor exista evenimente care presupun o acoperire mai mare decat cea pe care o putem oferi in programele obisnuite.”

Ce legatura are aceasta abordare cu faptul ca, timp de mai multe zile, cel mai vizionat post (dupa media pe zi, pe all urban) a fost Antena 3, un post de ştiri?

"Această abordare are legatura cu doua evenimente importante si cu nevoia de informatie pe care o are telespectatorul Pro TV."

Rezultate în audienţă: Pro TV, cel mai urmărit cu România sub zăpadă

Specialul de ieri, dintre 12.30 şi 17.45, au ţinut pe Pro TV o medie de 436.000 de telespectatori pe minut (4,1 rating), fiind cel mai urmărit post TV pe interval.

Ştirile Pro TV de la ora 19.00, cu Andreea Esca, au avut o medie de 1.126.000 de telespectatori pe minut (10,7 rating).

Următorul “special” cu Andreea Esca, între 20.39 şi 21.22, a ţinut pe Pro TV 1.113.000 de telespectatori din mediul urban în fiecare minut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • felix turnatorul felix turnatorul
    Pai ce vrei, nu vezi ca prostii cand vad o televiziune cat de cat impartiala ia dau ca basisti. Prostii isi doresc ca toti sa fie precum slugile lui felix, sa-i fie lui bine, sa scape de dosare, sa mai vanda niste energie la metrou, etc
  • Jorge Jorge
    Nu pot sa nu te admir Eu n-as fi fost in stare. Gaseam un pod, o msnraada, un beci, ceva, orice. Din pacate, nu cred ca exista nici un strop de emotie in cotrobaitul pe Internet sau prin CD-urile si HD-urile vechi. Inca un lucru pe care il pierd generatiile care vin dupa noi
  • Alecu Alecu
    Corect. Mai bine Guta decat Gadea.
  • Alecu Alecu
    Cum sa se descurce? Foarte bine !!!!
    Sa nu-mi spui ca-i dai castig de cauza lui Voiculescu sau Elan..pe bune!
  • delia delia
    total de acord cu tine fabian ..fara nici o treaba SUNT PROFESIONISTI frateeeeeeeeee
  • Catalin Catalin
    Frate de cand B1 este antiBasescu ? :))))
  • virgil virgil
    Sirbu nu va cheltui bani pe o TV de Stiri numai daca PRO nu mai aduce bani. IL CUNOSC , a inchis INFO PRO cind nu aducea bani,.Acum incearca apa, dar nu va renunta la marile formate de genul "Romanii au talent". Banii conteaza...cum publicitate este mai putina pe piata, deh, criza, nu va cheltui un leu pe un canal de stiri. Wait and see..
  • ariana ariana
    Asa este. Protv da clasa celorlalte televiziuni.
  • Veronica Veronica
    Dumnezeule, e grav.
    Cum să ai pretenţia ca oamenii să fie interesaţi de opinia ta în condiţiile în care limba română ţi-e străină...? Cumplit.
  • mircea mircea
    Bai, cum va mai place voua, astora portocalii, sa gasiti tot felul de explicatii cand ai vostri pierd.
  • mircea mircea
    Hai ca esti partinitor.
    In acea zi toate televiziunile au dat stiri despre zapada, in proportie de 99%.
  • aidan aidan
    nu din banii lui din banii angajatilor.dai afara trei si-l incarci pe unul singur cu munca celor trei. asta nu-i economie babana pe sanatatea celui ramas si chinuit?cum poate fi un om sanatos muncind zilnic cate 12-14-16 ore? ziua nu are decat 24!sa nu-l plangem pe sarbu ca-mi aduc aminte de unde are primii bani si cum s-au baricadat in 1989 "revolutionarii" in cc al pcr ca sa nu imparta cu aia de afara valuta din safe-uri.exceptand vip-urile, angajatii protv sunt sclavi pe plantatie.operatori tineri au lesinat si au fost pusi pe perfuzii la urgenta din cauza epuizarii.stiu pentru ca imi era vecin.stiu si de la fosti colegi care nu mai fac fata oboselii,oboseala cronica ucide,si-si cauta de lucru la alte telviziuni.
  • Dragos Dragos
    Bravo lor ca sa adapteaza :)
  • spagatistu spagatistu
    Mie mesajul mi se pare mult mai clar pentru cei care chiar vor si stiu sa analizeze fenomenul media la TV. Atunci cand au fost evenimente de interes national, Pro tv s-a organizat si le-a transmis. Cand antenele, realitatile si b1 au organizat revolutii televizate,cu cateva sute de participanti, nu avea niciun sens sa-si iroseasca resursele, faceau aceeasi audienta fara atatea istericale si transmisii live inutile.Daca vrei sa vezi stiri adevarate din lume, te uiti la TVR info. Daca vrei stiri comerciale, ai pro tv, pima si alte canale generaliste. Vrei sa-l injurui pe basescu & boc, ai cel putin 3 televiziuni (chiar 4, tinand cont ca mai nou si Oancea a reusit sa indrepte B1 spre acelsi continut).
    Iar daca vreti si o interpretare mai prozaica, este posibil ca f'un sefusor de pe la PRO sa fi vrut sa-si incordeze muschii ca sa le aratea ntenistilor ca daca vrea mustata lui Sarbu, ii fac chisalita si pe "nisa" lor.
    Cineva spunea pe aici ca A3 a fost lider in prime time. Nu pare probabil, dar cum nu avem date de audienta, ne dam cu parerea Nu cred ca este probabil deoarece asta ar insemna ca Petrisor s-a schimbat radical peste noapte, altfel nu avea cum s arateze un titlu in care sa ne spuna cum a batut A3 PRO tvu pentru 15a zi consecutiv (ca sa fie ca la miting):)))
  • Alex Alex
    asa naiv sa fii?

Trimite un comentariu

sus