Skip to main content

VIDEO. Fanteziile lui Dan Diaconescu: De la OTV-SMURD-ul României, la starea de asediu: “Din acest moment, niciun tren nu va mai circula"

 

Protestele din Piaţa Universităţii i-au încins imaginaţia "viitorului preşedinte" Dan Diaconescu. După ce, în primele zile, "creativul" Diaconescu decreta că "OTV e SMURD-ul României", miercuri seară "manifestanţii din Piaţa Universităţii veneau să-i ceară lui Diaconescu să fie preşedinte".

Publicitate

În România lui Diaconescu, OTV e singurul post de ştiri: "Am rămas singurii care vă ţin la curent cu ce se întâmplă în piaţă, cu informaţii 100% reale", spunea Diaconescu. O simplă verificare cu telecomanda era de ajuns.

Paginademedia.ro trece în revistă fanteziile "lui domnu' Dan", pornite chiar în noapte de Revelion:

Dan Diaconescu începea anul 2012 într-o realitatea paralelă: dacă până atunci era "viitorul preşedinte", în noaptea dintre ani un mesaj spunea clar: "Adevăratul preşedinte vă spune La mulţi ani!". Diaconescu era deja la Cotroceni. Nu lipseau nici de Revelion referirile la, de acum, celebrii "ciocoi" (aproape marcă înregistrată OTV).

Cum arată Revelionul poporului la OTV

Dan Diaconescu:

"Este important să vă spun altceva. Comitetul de criză, aşa spune ei de criză, auziţi, în loc să-şi dea demisia, au luat o hotărâre: Începând din aceast minut, sau peste două minute, niciun tren din România nu va mai circula.

Îmi confirmă asta deja mai mulţi telespectatori din Braşov care au vrut să se urce într-un tren care pleca din Braşov către Bucureşti, la ora 20.45, li s-a spus la caserie să aştepte. Acum au fost informaţi că niciun tren nu mai circulă pe teritoriul României."

Fanteziile lui Diaconescu

Românii s-au încins în stradă, imaginaţia lui Diaconescu s-a încins la OTV

Diaconescu a împachetat în stilul propriu evenimentele din stradă: "Armata a primit ordinul de alarmare generală. Să vedem cum va juca armata în această seară, dacă trage în popor sau, dimpotrivă, armata trece de partea poporului".

La un moment dat, "făcea apel" la jandarmerie să nu respecte eventualele ordine  pe care le-ar putea primi de la Ministrul de Interne Traian Igaş de a trage în populaţie.

 Diaconescu: Să vedem cum va juca armata în această seară, dacă trage în popor sau

OTV, "singurul post de ştiri"

Dan Diaconescu desfiinţează toate posturile de ştiri care au stat 24 din 24 cu ochii pe evenimentele din stradă. "Preşedintele", către popor: "Am rămas singurii care vă ţin la curent cu ce se întâmplă în piaţă, cu informaţii 100% reale".

Din relatările "preşedintelui":

"Un avocat de marcă m-a rugat să transmit mai departe jandarmilor nu numai rugămintea mea de a se retrage în cazarme, dar dacă Igaş le va da un ordin în minutele următoare să tragă, trebuie să ştiţi că ordinul se execută doar dacă este legal, conform noii constituţii. Nu faceţi o confuzie cu miliţia lui Ceauşescu din ’89, unde ordinul se executa şi nu se comenta. Astăzi, în legea jandarmeriei, se spune clar că ordinul se execută doar dacă este legal. Dumneavoastră jandarmii puteţi să-l consideraţi un ordin ilegal dacă îl veţi primi, să trageţi în oameni, şi să nu-l executaţi."

Dan Diaconescu dă sfaturi jandarmilor

Nu ne sperie pe noi, amenda pentru "ciocoi"

În urmă cu doar două zile, OTV lua o amendă usturătoare: jumătate de miliard de lei pentru campania "ciocoiul Oprescu". Amenda nu l-a speriat pe Diaconescu. La numai o zi distanţă, când manifestanţii "îi cereau lui Diaconescu să fie preşedinte", "ciocoiul Oprescu" revine pe ecranul aglomerat de la OTV.

Protestatarii vin la Dan Diaconescu "să-i ceară să fie preşedinte"

Secvenţele video au fost puse la dispoziţie de compania de monitorizare Media Image

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • John John John John
    Daca protestul din Pta. Universitatii ar fi inpotriva acestui JEG Dan Diaconescu si a mizeriei de post OTV, probabil ca as dormi acolo in frig ca sa imi exprim scarba fata de el si al lui post TV. Este foarte dubios de inexplicabil cum un astfel de personaj este lasat sa faca ce face si cum un astfel de post tv are inca licenta sa emita ceea ce ma face sa cred ca in spatele aparentelor este ceva mult mai puternic si diabolic.....
  • axel axel
    nu stiu cine ,din Piata universitatii, i-a cerut sa fie Presedinte. Acolo, seara se striga "Dan Diaconescu, curva lui Basescu" -scuze pt. limbaj
  • Stelio Stelio
    Chiar nu se autosesizeaza nici o autoritate competenta in acest caz?Sanctiunile pecuniare sau intreruperea emisiei 10 minute deja nu mai au nici un efect...Personal consider ca aici e vorba de instigare impotriva sigurantei statului.
  • Andreea Andreea
    Dan Diaconescu presedinte! :*
  • Andreea Andreea
    hai dan diaconescu si otv! :)
  • revolutionar revolutionar
    santeti niste corupti fraeri dan diaconescu va castiga si totii veti fi la puscarie pe 20 ani
  • ana ana
    =))) Deci mi-a facut ziua articolul asta. Am lesinat de ras. Trebuie sa recunosc ca nu m-am mai oprit din zapat pe OTV de pe vremea in care serialul Elodia era la ep. 100 si ceva. Dar ce am vazut in inregistrrile de mai sus e absolut delicios. Diacoescu incearca manipulare si propaganda dar nici astea nu-i ies. Sunt facute atat de pe fata si fara talent, incat il fac si mai penibil.As pune un titlu acestei scenete: "Circul din hazna".
  • Pompiliu Pompiliu
    E de'a dreptul incredibil stadiul la care a dus domnu' Dan prosteala televizata.

    Cu atat mai mult cu cat tot poporul simte de la mic la mare momentul de rabufnire dupa 20 de ani de frustrari pentru incompetenta, minciunile si hotiile intregii clasei politice si manifesta cu incrancenare nevoia schimbarii de atitudine.

    Idiotul asta trezit pe ultima suta de metri politician incearca cu aceleasi arme, duse la extrem, sa castige electorat. Huuuuuo!

    Mi-as exprima vulgar pe vreo 10 randuri furia pe care mi-o provoaca omul asta de nimic, cand ma gandesc ca exista sansa ca unii chiar sa ajunga sa creada in el!

    Iar imaginile in direct de pe OTV erau de fapt preluate si pastrate fara sigla de la A3 si Realitatea :)))).
  • Iulian Iulian
    Asta-mi place in Romania: nu exista simtul penibilului! :)
  • seba seba
    Foarte bine face, daca suntem prosti ne meritam soarta! Dar Lolek si Bolek ai tai nu fac cumva acelasi lucru, aceleasi promisiuni fara acoperire? Ei nu fac jocul nimanui, nuuuu...ei sunt gata sa se jertfeasca pentru popor!!!
  • je je
    daca spui de audiente poate ne spui si pe ce target, perioada, slot, etc. asa... ca sa nu para vrajeala ;)
  • silviu silviu
    si antena3 trebuie inchisa pt ca ne baga pe gat usl dar se uita cum ponta a fost ministrul lui basescu in 2009
  • fsgn d fsgn d
    habar n-avem ce sa da pe otv... postul ar trebui desfiintat pentru manipulare si transmitere de informatii false... cum adica viitorul presedinte? cum adica nu mai circula trenuri? cum adica jandarmeria a primit ordin sa traga? cu ce? cu bastoane, poate ca nu au munitie de razboi, cel mult, pistoale cu gloante de cauciuc...

    diaconescu a uitat cum a fost injurat si scuipat in piata universitatii? de ce nu mai are curaj sa vina in piata? de frica ce ii ie, ca il calca oamenii in picioare...
  • aidan aidan
    nu cred ca dd are credit la altii decat la fauna aia ingrozitoare care s-a perindat pe acolo cu o exceptie,doua.mi se strange carnea pe mine de indignare cand citesc asocieri ca:otv-smurd-ul romaniei!ca si cum o cocina se poate compara cu un diamant!cna ar trebui sa-i interzica asemenea asocieri,dar cna nu poate dormi de grija lui ro,rom,telecom!
    cred ca si cei saraci la punga si la minte incep sa se imbogateasca.la minte pentru inceput si sustinatorii lui dd sunt in mintea lui. m-am uitat si pe audientele otv, jalnice!
  • udi alan udi alan
    iulica, scz ca ti am ofensat neuronul supraponderal!

Trimite un comentariu

sus