Skip to main content

Adevărul Holding renunţă la divizia TV. Angajaţii, disponibilizaţi

 

Divizia TV de la Adevărul va fi desfiinţată. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, cei aproximativ 20 de angajaţi care se ocupau de zona de TV au fost anunţaţi astăzi că vor fi disponibilizaţi.

Publicitate

Trustul a primit licenţă pentru Adevărul TV în octombrie 2010, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La momentul respectiv şefii trustului anunţau investiţii de 37,5 milioane de euro. Divizia TV a atras mulţi oameni din TV, în frunte cu Alexandru Sassu, care a demisionat săptămâna trecută din Adevărul Holding.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    @ seba,
    n-o sa-ti spuna acest "org"care e ... subiectul.
    E la cafea si baute cu baietii. Ăsta îi este obiceiul.
  • seba seba
    Bai, tie nu iti este jena sa faci pe profu' de gramatica? Poate ne spui si noua care sunt "subiectul si predicatul" la care te-ai referit.
  • org org
    'am propria gramatica'?!? :)) da, vad ca in gramatica ta se poate pune virgula intre subiect si predicat...
    ...ceea ce ma face sa fiu tot mai convins ca ai 'lucrat' (uau, ce poanta tare !!!) la adh-tv...
    aferim, bre!
  • cristian cristian
    mare tepar si Patriciu asta, si are asa o moaca d eintelectual de zici ca le stie pe toate...
  • Horea Horea
    @ org
    1. Esti fara identitate. Pentru mine "org" nu inseamna nimic!
    2. Agramat din cauza virgulei? Eu am propria gramatica. asa doresc sa citesc acea propozitie; cu virgula respectiva. Am nevoie sa aspir AER pentru a pronunta apoi: "nu-i vina lor". Intelegi?
    3. Atunci sa nu-i zicem "convingere". Speranta, iti convine?
    4. "si hai lasa-ma". Se deduce de undeva ca eu NU te "las"? Cu siguranta eu nu eram la acea masa. Sunt departe de Bucuresti. Am alte preocupari care n-au nimic comun cu mass-media.
    5. "bre horea vad ca esti vocal azi". Nu mai reproduc ce-ai scris despre "closca". E rusinos. Ca sa nu spun chiar penibil.
    Unul ca tine lucreaza in presa?
    Se mai vrea oare chiar si formator de opinie?
    In acest caz ar fi si NORMAL sa n-ai un lc de munca adecvat la Patriciu sau la oricare alt patron de presa.
  • Rara Avis Rara Avis
    @observator - In sport, cand lucrurile nu merg, antrenorul face schimbari in echipa. Daca si asa esecurile continua, presedintele demite antrenorul sau acesta pleaca singur. Daca in continuare merge rau, functia presedintelui ramane vacanta. Cam asta e viata, numai ca la AH nu prea e asa.
    Ei bine, la AH cei trei corifei din frunte sunt mereu aceiasi pentru un dezastru tot mai mare. Vasile, Stefan si Imre n-au nicio urma de bun simt profesional, nu-i intereseaza ca recunoasterea publica e zero pt ei, nu se gandesc ca nimeni nu mai da doi bani pe "calitatile" lor! De asemenea, redactorii sefi de la ziare + atarnatorul Sabin Orcan au ramas pe pozitii, cu lefuri nesimtite pe care LE INCASEAZA LA TIMP. In ultima clipa si-au dat demisia Blaga, Ionescu si Sassu, pentru ca stiau ce urmeaza, nu ca ar fi avut vreo problema de orgoliu profesional. Asa-zisii "formatori de opinie", inclusiv Catavencii (care regreta, probabil, asocierea cu Imre), nu zic nici pas, dovedindu-se ca in realitate nu-s decat niste milogi, niste pomanagii fara coloana vertebrala. Sau niste nepriceputi al caror succes anterior era de fapt norocul de a se lasa dirijati de geniul malefic al lui Razvan Corneteanu. Malefic, dar geniu! Pentru ca a face performanta cu nulitati de tip Stancu, Cartianu, Orcan, Ciocazanu, Ionescu - chiar e ceva uluitor.
    Inca ceva: daca va inchipuiti ca sefii aia ghiftuiti din board au cat de cat consideratie fata de sclavi, va inselati amarnic. Imre nu da doi bani, in nesimtirea lui, pe aceasta nobila profesie de jurnalist.
  • observator observator
    ce am spus. o sa fie de top povestea. inca putin si se uita de existenta unor publicatii ca adevarul si click, iar de tv nu are rost sa vorbim. tiparul se va afisa la "Gazeta de perete" intr-o editie de colectie de 4 sau 5 exemplare tiparite! :) Adrian Vasile, Eugen Stoica, Andrei Stefan (asta cu onor este chiar retard de sta si se uita la cum isi bat joc de banii lui tasu), Blaga, Liliana, plus armata lor de stersi in frunte cu Imre, au cea mai de succes poveste de management. sunt la fel de buni ca atunci cand au fost maturati de la tigari. Baietii inafara de praduit nu cunosc altceva. NU au construit sau perfectionat in viata lor absolut nimic. acum sa-i vedem pe marii intelectuali formatori de opinie daca sunt in stare sa ia o pozitie ferma. daca insa asteapta un semn din partea celor multii, inseamna ca sunt la fel de valorosi ca tirajul la care au ajuns publicatiile in care semneaza! ha.. :)
  • fan al lui Corneteanu fan al lui Corneteanu
    Iata ce spunea marele CEO Peter L Imre, pe 1 aprilie 2010:
    "Obiectivul meu e ca Adevărul Holding sa devina cea mai respectată, cea mai influentă şi cea mai profitabilă companie media integrată“. Uite ca a devenit!

    Ia ce spunea si fabulosul Director Alexandru Sassu in urma cu un an si jumatate despre Adevarul TV:
    "Este un proiect fezabil, care în doi ani poate ajunge să fie un concurent redutabil pentru actualele canale tv generaliste“. Uite ca a devenit!

    Iulia Bunea, eu inteleg ca tastatura suporta orice, dar timpul, draga mea, le pune pe toate la locul lor.
  • Larry King Larry King
    In sfarsit, s-a facut dreptate! Loaze precum Udrescu, Negescu si Franculescu ajung unde le e locul: pe strada. Se aude ca vor infiinta FrecatMenta TV, parte a unui proiect numit CumSaPacalimViata TV. Nu intamplator marele strateg Sassu a demisionat: decizia era luata de ceva vreme si ipochimenul stia de ea. Pacat de cativa oameni buni care existau acolo si care fusesera calariti de impostorii sus-numiti!
  • vera vera
    tu esti tam[it?! cum nu fac nimic?! beau cafea si tutun sus, cot la cot cu tv-adh-istii
  • Alina Alina
    Proiectul tv a fost un modt al dlui Patriciu de la bun inceput. A fost minciuna pe care dansul si-a spus-o zilnic din 2006 cand a preluat Adevarul. Foarte multi, dar foarte multi oameni i-au tinut isonul cu prouectul tv doar pentru a-i face pe plec. Singura persoana de care eu stiu care l-a infruntat pe dl Patriciu pe acest subiect a fost Corneteanu. El a amanat pana in 2009 si a renuntat la licenta pe care o luase Adevarul initial si ulterior a construit un sistem care completa in forma video informatia care exista in redactiile ziarelor. Atat si nimic mai mult. Un sistem eficient, cu putini oameni si investitie facuta dupa un concept clar. Dupa izgonirea lui dl Patriciu a luat-o din nou pe campii si fara vreo idee clara si a facut din acest proiect un fiasco megalomanic fara cap si coada. De la oamenii angajati pana la la lipsa oricarui concept clar totul a fost o gluma care binenteles se sfarseste prost. Singurul vinovat este insusi patronul Patriciu si ceata de lingai inconjuratoare care cu mici exceptii nu au avut curajul sa ii spuna adevarul. Iar adevarul suna asa: in nicio situatie Adevarul tv nu ar fi putut concura cu sistemele complexe ale televiziunilor profesioniste. Acest proiect fortat de insusi patronul era sortit esecului de la nasterea lui! Restul este doar o poveste despre prostie, orgoliu, patron care se crede atotstiutor si a uitat sa respecte profesionistii desi pretinde respect in fiecare moment, sefi slabi, yes-man-i, oameni slabi adusi care inca de la TVR nu stiau ce e aia munca serioasa si responsabilitatea unui salariu urias si a unei functii importante, multa minciuna si la final bataie de joc pentru oamenii care naivi si nestiutori au czut vreodata ca planurile abracadabrante ale dlui Patriciu referitor la televiziune se vor si implini. Nu mai vau sa spun decat ca dlPatriciu este o uriasa dezamagire si orice critica este prea blanda pentru ce a facut in presa si din presa.
  • org org
    bre, horea, vad ca esti vocal azi, ia-ti-l mai bine de crisan si puneti-va closca amandoi!
  • org org
    bine, scuza-ma, am gresit: daca esti tv-st esti exonerat de agramatism pt ca asta e in fisa postului...
  • org org
    1. esti agramat, nu se pune virgula aia in ultima fraza;
    2. amice, 'convingerea', au avut-o poate acum 2 ani, cand au fost angajati, nu si de un an/10 luni incoace, cand era clar spre ce se indreapta 'divizia tv'...
    2bis. si hai, lasa-ma, cand am iesit acum vreo 3 saptamani de la pomana zilnica de la senzationi sa ma reintorc la corvoada de la print 3 din cele 4 mese ocupate la bar erau ticsite de tv-isti, cu o medie de cam 3,33 la masa... ce faceau/ti acolo? uau, ce stie tot adh-ul - o frecati!
  • Philip Morris Philip Morris
    Imre, da' la Orcan, Ursu si Marincea cand renunti, frate? Astia cat mai mananca banii trustului fara sa faca nimic?! Chiar nu-i vede nimeni?!

Trimite un comentariu

sus