Skip to main content

Divele Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu ies din topul celor mai mediatizate

 

Gigi Becali este pe prima poziţie în topul celor mai mediatizate celebrităţi masculine în luna ianuarie, arată o monitorizare mediaTrust. De altfel, patronul echipei Steaua a condus în topul mediatizărilor şi în ultimele luni, despre care Paginademedia.ro a scris Aici şi Aici.

Publicitate

În ianuarie, 17 ştiri au fost scrise, în medie, despre Gigi Becali în fiecare zi. La capitolul vedete feminine, divele Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au fost detronate din top 10 de nume precum Oana Zăvoranu, Monica Gabor, Daniela Crudu şi Sânziana Buruiană.

Clasamentul integral, în continuare:

În topul celor mai mediatizate vedete masculine a intrat şi Irinel Columbeanu, care a atras atenţia media după ce şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei. Şi Dan Diaconescu a intrat în top 10, cu 111 apariţii în presă, după participarea sa la protestele din Capitală.

Cele mai mediatizate personalităţi masculine din presa locală (număr apariţii):

  1. Gigi Becali - 526
  2. Cristi Borcea - 225
  3. Răzvan Lucescu - 219
  4. Victor Piţurcă - 164
  5. Irinel Columbeanu - 113
  6. Dan Diaconescu - 111
  7. Adrian Mutu - 107
  8. Cătălin Botezatu - 75
  9. Mitică Dragomir - 72
  10. Cristi Chivu/Ciprian Marica - 71

Dacă în decembrie Monica Gabor a condus în clasamentul vedetelor feminine, în ianuarie Bianca Drăguşanu a fost în centrul atenţiei cu 85 de apariţii în presa locală. Mai exact, cel puţin două articole scrise în fiecare zi în presa locală au fost despre Bianca Drăguşanu.
Monica Gabor s-a situat în ianuarie pe locul al doilea la capitolul mediatizare, iar Oana Zăvoranu pe poziţia a treia cu 70 de apariţii. Andreea Marin, Mihaela Rădulescu şi Inna ies din top.

Cele mai mediatizate personalităţi feminine din presa locală (număr apariţii):

  1. Bianca Drăguşanu - 85
  2. Monica Gabor - 84
  3. Oana Zăvoranu - 79
  4. Daniela Crudu - 73
  5. Nicoleta Luciu - 57
  6. Loredana Groza - 51
  7. Adelina Pestriţu - 49
  8. Adela Popescu - 42
  9. Delia Matache - 40
  10. Sânziana Buruiană - 38

Analiza a luat în considerare peste 400 de publicaţii tipărite (centrale şi locale) care au apărut între 1 ianuarie şi 31 ianuarie 2012, monitorizate de mediaTRUST.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jony jony
    domnu dan de la zero tv numai pe locul 6 ???? Cum este posibil ca "salvatorul " poporului sa nu fie mediatizat suficient ?
  • LemonParty LemonParty
    tot asa...

Trimite un comentariu

sus