Skip to main content

Radu Moraru: Până acum sunt 100 de acţionari. Naşul TV estimat să fie lansat la sfârşitul lui februarie

 

Radu Moraru a răspuns câtorva întrebări pentru paginademedia.ro despre lansarea Naşul TV.  El spune că, oână acum, aproximativ 100 de persoane au cumpărat acţiuni la Naşul TV, iar televiziunea este programată să apară la sfârşitul lui februarie.

Publicitate

"Ne vom lansa prudent, nu ne aruncăm la cheltuieli mari, fiindcă suntem prima televiziune din România care se face de către nişte ziarişti, pe munca şi pe banii lor din ultimii 20 de ani şi prin subscripţie publică, adica prin acţiunile pe care cei care cred în acest proiect le-au cumpărat şi le vor cumpăra până pe 30 martie 2012, data limită", a declarat Radu Moraru.

În continuare, răspunsurile integrale primite de la Radu Moraru la întrebările trimise de Paginademedia.ro. Naşul spune că sunt 100 de acţionari, dar nu vorbeşte de sumele investite în postul TV. Spune că "are surprize" pentru grila de programe, dar nu vorbeşte clar despre ele: "păstrez o minimă discreţie". Spune că are promisiuni de la trei mari cablişti, dar a semnat cu "un al patrulea".

Iulia Bunea: Când se lansează oficial Naşul TV?

Radu Moraru: Dacă toate lucrurile merg bine, Naşul TV va fi în casele românilor de pretutindeni, din ţară dar şi din toată lumea, la sfârşitul acestei luni. În câteva zile începem primele probe pe satelit. Deci am putea spune că Naşul TV se lansează în luna februarie 2012, sau Făurar, cum spuneau bunicii.

Cum va arăta programul de lansare?

Ne vom lansa prudent, nu ne aruncăm la cheltuieli mari, fiindcă suntem prima televiziune din România care se face de către nişte ziarişti, pe munca şi banii lor din ultimii 20 de ani şi prin subscripţie publică, adică prin acţiunile pe care cei care cred în acest proiect le-au cumpărat şi le vor cumpăra până pe 30 martie 2012, data limită. Avem câteva surprize în grila de lansare, le mai păstrăm!

Cum se poziţionează postul de televiziune?

Naşul TV nu va fi nici televiziune de ştiri, dar nici una generalistă. Familia Voiculescu cheltuie peste 1 milion de euro pe lună pe Antena 3, iar Pro TV peste 2-3 milioane de euro, în funcţie de lună.
Noi nu avem aceşti bani dar, cu ce avem, vom fi o televiziune de gardă, mereu în gardă, ca medicii. Nu se va putea fără noi! Glumesc! Dar doar un pic!

Pe ce reţele de cablu va putea fi recepţionat postul de televiziune?

Îţi voi face câteva dezvăluiri. Avem promisiuni ferme din partea a trei dintre cei mai mari cablişti din România, iar cu al patrulea avem un protocol deja semnat! Avem şi ieşirea pe satelit pentru America de Nord, iar în plus vom fi şi pe Internet. Nu vom cere bani, suntem pe gratis pentru toţi românii care ne vor în casă! Toţi cei peste 200 de mici cablişti din ţară vor primi şi asistenţă din partea noastră. Cum ar veni, doar cine nu vrea nu va retransmite Naşul TV.

Cum va arăta grila de programe?

Despre grilă încă mai păstrăm o minimă discreţie, ce pot să iţi spun este ca vom trece la programul de 24 de ore undeva în septembrie 2012.

La şedinţa CNA spuneaţi că Grigore Cartianu şi Cristian Ţopescu vor realiza emisiuni la Naşul TV. Despre ce emisiuni este vorba? Cum se vor numi şi care va fi tematica?

Da, prietenii mei vor fi alături de proiectul nostru, atât Cristian Ţopescu cât şi Grigore Cartianu dar şi alte nume surpriză. Încă e devreme pentru celelalte emisiuni, puţintică răbdare, câteva zile!

Cum arată sigla Naşul TV?

Sigla e încă în lucru, nu uita că suntem o mână de oameni şi nu am avut la dispoziţie 6-9 luni, minim necesare lansării unei televiziuni. Dar sunt obişnuit să lucrez sub această presiune, o fac de aproape 20 de ani.

Câte persoane au cumpărat pana la această ora acţiuni la Naşul TV?

Până la această ora sunt peste 100 de acţionari, în afară de membrii fondatori. Estimez că vor fi peste 200 până pe 30 martie! Aceştia vor fi cei mai buni "moguli" din România, diferiţi de cei de astăzi care sunt ba paravane, ba oameni de afaceri cu interese economice netransparente, ba oameni politici, ba statul român, ba popularul DDD finanţat tot de Vîntu. Noi vom fi liberi şi independenţi! Să fiţi iubiţi! Vă aştept alături de mine, să fiţi asociaţi sau să realizaţi emisiuni în libertate totală!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ibrail Ibrail
    Mult succes! Te asteptam cu nerabdare. Sa- mai tai macaroana lui Felix si lui Ghita de la R-tv.
  • Bre Bre
    interesanta strategia de PR prin conflictul cu badea
  • kaci rock kaci rock
    Nasule ,sa nu iei pe urmele lui Diaconescu de la otv ,sa te vedem numai pe tine . Am vazut ai multi dusmani ,inseamna ca ,simti ca traiesti. Sa ai bafta ,si emisiuni cat mai bune ,dar ATENTIE .
  • eddy eddy
    Aoleuuuuuuuuu, asta mai lipsea de pe ecrane - inca un lingau ordinar basist.
  • Je Je
    Belitu' asta n-a raspuns la nicio intrebare ca lumea. Dovada ca va avea un post de kko, finantat probabil din banii publici pana la alegeri. Sa vedem dup-aia pe cine mai pupincureste...
  • C C
    Pacat ca singurul scop in viata al lui Radu Moraru este sa fie bagat in seama de Voiculescu si Mircea Badea.
    Fiecare cu idolii lui...
  • Ionut Ionut
    Bravo,NASULE,nu te lasa,Nasul a desconspirat multe mizerii
    ce se fac in acesta tara de catre asa zisi romani reprezentativi.Te voi sustine neconditionat pentru demascarea hotilor si condamnarea lor.
    DRAGI ROMANI,GINDITI SINGURI!
  • Cel Batran Cel Batran
    Voiculescu nu e vantu, prieteni..
  • m belu ciao m belu ciao
    sa nu lipseasca m bela ciao din grila ca altfel e rateu din prima. Nasule, ia-o pe m bela ciao da-i o emisiune. da spune-i cine a fot octavian paler, ca sa nu mai confuzeze cu jean paler. cu tine radem, cu tine plangem, m bela cia, ciao, ciao. pam, pam.
  • mariana mariana
    hai nasule toata lumea te asteapta pe sticla sa moara dusmanii.
  • reporter reporter
    ba să facă emisiuni, că la ziar oricum nu face ce s-a laudat de atâtea și atâtea ori...
  • seba seba
    Hai ma ca la ultimele alegeri v-au cam facut Nasul si DD. La cat de mult ati "progresat" n-ar fi exclus sa va rezolve iar!
  • publicitarul publicitarul
    Cacartianu va realiza emisiuni?! OMG! puneti-i o umbrela c-o sa scuipe toti invitatii! pai nu intelege nimeni ce vrea sa spuna ca asta e si prost si balmajeste cuvintele. Mooaaamaaa, ce echipa de profesionisti!
  • Bucă Reit şi Chirilă Pânzaru Bucă Reit şi Chirilă Pânzaru
    Uite, Nașule, și din partea mea, să-ți meargă bine:-P http://www.youtube.com/watch?v=qiMaOmDtaYI
  • luhyj luhyj
    aiureli... eu nu ma uit la moraru, indiferent pe ce post este... mi-a placut aia cu televiziunea de garda: adica intra in emisie de dimineata, pierde timpul la cafele, plimba stetoscopul prin redactie, seara se culca si se mai trezeste doar daca e o urgenta... un fiasco total.

Trimite un comentariu

sus