Skip to main content

Realitatea Media contestă datoria către Sorin Freciu

 

Realitatea Media şi Rovigo, firma care se ocupă de insolvenţia companiei, au contestat în instanţă datoria pe care ar avea-o către Sorin Freciu, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Realitatea.

Publicitate

Conform raportului de insolvenţă, citat de Paginademedia AICI, datoria Realitatea Media către Freciu s-ar ridica la aproape 120.000 de euro. Sorin Freciu spune că aceasta ar fi de 160.000 de euro. O parte din datorie reprezintă banii pe care Freciu i-a "adus de acasă" pentru plata salariilor către angajaţi în perioada când compania avea probleme. La aceştia se mai adaugă şi o parte din salariul pe care Freciu ar fi trebuit să-l ia de la Realitatea

Contactat de Paginademedia.ro, Sorin Freciu a declarat că aceasta este o practică normală. "Ei contestă doar o mică parte din suma pe care mi-o datorează, vreo 20.000 de euro. O indemnizaţie de CA, probabil", a spus Freciu.

În aceeaşi situaţie se află şi Dragoş Nedelcu, fost membru în Consiliul de Administraţie, care are de primit aproximativ 75.ooo de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luhyj luhyj
    lasa freciule ca la cat si furat de la vintu... banii astia sunt un mizilic...
  • andreea andreea
    mamaaaa,ce mila mi-e d-astia....ce bine era cand noi nu luam banii si ei se duceau la distractie...oricum eu cred ca e doar o practica pt. a nu plati alte datorii..."vezi ma,nici lu' asta nu i-au dat banii'':)))
  • zzzzzzzz zzzzzzzz
    Toata aparatura cu care lucreaza acum Money Channel este proprietatea Realitatea Media S.A asa ca .......
    La cat a muls astia 2 Realitatea ar trebuii sa mai aduca de acasa inca pe atat
  • Justitiarul Justitiarul
    Freciu si Nedelcu - baietii astia luau acasa galeti cu bani fara sa faca prea mare lucru! Normal ca li se contesta nemunca! Zeci de mii de euro aruncati in buzunarele lor, in loc sa fie investite in reporteri excelenti!? Jenant.

Trimite un comentariu

sus