Skip to main content

Stelian Tănase: "Am avut o discuţie cu Schwartzenberg şi am ajuns la un acord"

 

Publicitate

"Am avut o discuţie cu Schwartzenberg şi am ajuns la un acord", a declarat Stelian Tănase despre revenirea sa la Realitatea TV. E vorba de o soluţie pe termen lung, nu una pe termen scurt, a mai explicat realizatorul.

Stelian Tănase a decis să renunţe la "greva de emisie" pe care a făcut-o în ultimele săptămâni, când a refuzat să mai prezinte Tănase şi Dinescu, despre care paginademedia.ro a scris aici.

Cum a revenit Stelian Tănase la Realitatea, în continuare:

Contactat de paginademedia.ro, publicistul şi omul de televiziune a declarat:

"Nu e vorba de împăcat. Eu am plecat într-o vacanţă, iar cu ocazia asta le-am spus ca în timpul ăsta să găsească o soluţie.

Am avut o întâlnire cu Schwartzenberg. Mi s-a spus că există o soluţie, nu foarte rapidă, dar că există şi aşa cum aţi văzut am reapărat. Dar am reapărut şi pentru că era şi ziua mea şi pentru că mi-a zis şi Mircea să mă întorc.

Aşa că lucrurile nu sunt aşa simple, dar nici complicate. Am avut o discuţie cu Schwartzenberg şi am ajuns la un acord."

Pe lângă Tănase şi Dinescu, Realitatea TV va relua şi serialul Bucureşti strict secret.

Stelian Tănase:

"Chiar astăzi am văzut primele trei episoade din noua serie. Ele vor fi difuzate foarte probabil cu începere de la 1 marti. Trebuiau să înceapă de la 1 februarie, dar încep cu o întârziere din cauza situaţiei pe care o ştiţi, dar sper să se dezgheţe. Va mai dura ceva pentru că mai sunt anumite puncte neclare, dar o să împingem lucrurile".

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luhyj luhyj
    ceai de fructe.
  • ocsi ocsi
    Mai,sa nu imi luati in ras intrebarea,putin pe langa subiect...Dar m am intrebat deseori.Ce avea Stelian Tanase,in pahar,mereu un lichid rosu?Ce era?Pe bune intreb,nu ma luati la mistouri.
  • luhyj luhyj
    stelica e dus cu pluta ca de obicei... deci zice ca s-a inteles cu svartaneger, dar ca mai sunt lucruri neclare. oricum el a aparut, pentru ca a vorbit cu svarteneger. dar de fapt a aparut ca e ziua lui si ca l-a rugat mircea... voi ati inteles ceva?
  • Gicu piticu' Gicu piticu'
    Stelica, in esenta, e un tip interesant. Baiat ok, cu multa harneala de intelectual, da binisor pe ecran. E mult mai ok decat Tatulici, iar emisiunea cu Dinescu e in regula. La fel siu cea pe teme istorice. 3X3, in schimb, e banala!
  • Telespectator Telespectator
    "Bucuresti strict secret" este interesant si valoros in sine, dar nu cred ca va avea cine stie ce audienta in Romania, mai ales pe un canal de stiri.
  • zgura zgura
    Dom' Stelica e modest, nu spune ca acordul cu Schwartzenberg include si adoptarea valorilor BBC la Realitatea, ca doar nu era sa faca greva doar pentru bani

Trimite un comentariu

sus