Skip to main content

Stelian Tănase, grevă de emisie pentru neplată: "am decis să-mi iau o vacanţă"

 

Stelian Tănase, coprezentator al emisiunii Tănase şi Dinescu, a refuzat să mai prezinte emisiunea din data de 3 februarie în semn de protest pentru că reprezentanţii Realitatea Media nu i-au plătit banii pe care îi datorează.

Publicitate

Mai precis, 32 de episoade din serialul Bucureşti, Strict secret pe care le-a realizat pentru postul de ştiri, a declarat Stelian Tănase într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro.

Ce spune Stelian Tănase, în continuare:

Din acest motiv, Stelian Tănase a decis să-şi ia un concediu pe perioada indefinită sau, mai precis, până când aceste probleme vor fi rezolvate. "Am plecat în vacanţă şi când o să fie nevoie de mine cu siguranţă o să mă mai invite", a declarat Stelian Tănase pentru Paginademedia.ro.

Interviul integral, în continuare:

Iulia Bunea: Este adevărat că nu v-aţi primit banii de la Realitatea?

Stelian Tănase: Da, e adevărat. De exemplu, tot serialul Bucureşti Strict secret este neplătit. Ultimele 32 de episoade.

Aţi încercat să discutaţi cu ei?

Da, de sute de ori.

Şi ce răspuns v-au dat?

Mă amână, mă plimbă, că mai vedem. Şi atunci am decis să-mi iau o vacanţă. Era şi normal pentru că nu am mai avut vacanţă de ceva vreme. Situaţia este grea pentru toată lumea în presă şi pot să înţeleg asta, nu trăiesc pe altă planetă, dar le dau timp să mai reflecteze. Vacanţa mea nu are un termen stabilit. Am plecat în vacanţă şi când o să fie nevoie de mine cu siguranţă o să mă mai invite.

Mai există şi alte probleme cu alţi realizatori?

Nu ştiu, eu nu am nicio legătură. Eu mă duc cu cinci minute înainte să înceapă emisiunea Tănase şi Dinescu sau cu trei ore înainte când mă duc la 3X3. Nu am o problemă cu administrarea postului. Nu mă întreabă nimeni nimic ce părere am. Dar nici nu vreau să mă întrebe pentru că asta ar însemna să-mi omoare timpul. Eu trebuie să mă concentrez pe emisiunea mea, pe audienţele mele.

Domnul Dinescu îşi primeşte banii?

Nu am purtat niciodată o discuţie pe tema asta. S-a mai întâmplat când a fost nemulţumit să-mi spună că nu şi-a luat banii. Fiecare e cu contractul lui.

Nu sunt supărat pe Realitatea în sensul acesta. Dar prefer să stau acasă, e vreme proastă, tocmai termin un roman care iese în două luni pe piaţă. Dar oricum, i-am spus lui Enache că forma birocratică legală este că sunt în vacanţă.
Mingea este la ei în teren. Eu am plecat în vacanţă şi sper ca în timpul acesta problema să se rezolve.

Despre acest subiect a scris iniţial Jurnalul Naţional.

Citeşte şi:

Sursa foto: Adevărul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tibi farcas tibi farcas
    imi pare foarte rau ca nu mai apare Stelian Tanase. Unul din cei mai buni si echidistanti realizatori de emisiuni! Sper sa revina!Dati-i banii care i se cuvin, ca nu multi pot sa faca Bucuresti Strict Secret!
  • mariana mariana
    la revedere tov. tanase si asa era o mizerie de emisiune atita ura impotriva unuia si atita lauda pentru altii sincer mi-a lasat greata.
  • inca o opinie inutila inca o opinie inutila
    Esti foarte perspicace, observatorule!
    Nu-i nimic daca s-a mai spus o data, poate ii prinde bine lui Tanase sa auda de mai multe ori. Poate o pricepe intr-un final
  • Observator Observator
    Tu Ruxandra!

    Tu chia nu citesti si celelalte comentarii de pe forum?

    Ceea ce scrii tu, apare scris (desigur, sub o alta forma)chiar in primul comentariu de pa aceasta pagina.
  • ruxandra ruxandra
    Duca-se de tot! Foarte enervant acest "moderator" care mereu isi intrerupe interlocutorii, de cele mai multe ori fara sa aiba nimic de spus. Nu are ce cauta la tv, e inutil. D-le Tanase, e nepoliticos sa-ti intrerupi interlocutorul, nu ti-a spus nimeni?
  • Papa Galul Papa Galul
    Du-te, dle Tanase, in vacanta. Care vacanta, ca mai tot timpul pt dta totul e o vacanta...
    Chiar nu pricepe nimeni ca un post de stiri inseamna informatii valoroase si invitati variati si de calibru? Chiar nu v-ati saturat de Dan Sova, de Lavinia Sandru, de interventiile telefonice ale lui Cozmin Gusa? Saptamana trecuta am vazut in studio actori mari, sportivi ca Hagi, Lucescu, ba chiar si oameni obisnuiti care aveau ceva de spus. Tecau castiga Australian Open si nu-l cheama nimeni la un talk-show, e jenant! Mai e o problema: daca e viscol, la noi TOATE tv de stiri transmit acelasi lucru toata ziua, de parca nu se mai intampla altceva. Se mira ca fac audiente mici, dar e normal, pe undeva, pentru ca e aceeasi zeama lunga peste tot, nu exista marfa cu care sa se sparga monotonia. Breiching Niusul a ajuns sa fie regula, nu exceptie! Nu e o politica editoriala clara. Rar un reportaj exclusiv, f rar un invitat oportun, mereu aceleasi fete ca Rosca Stanescu, Chirieac, Ciuvica ce dau lectii si se pricep la orice. De ce nu-s folositi redactori tineri, valorosi, ca sunt peste tot destui care au verb?
  • steven steven
    A scapat Base de un inamic de pe sticla.
  • Flickr Flickr
    Nea Stelica are negociat un purcoi de bani pentru niste audiente minuscule. Leafa lui de parerolog e cam cat a vreo 30 de reporteri care trag de le sar capacele si aduc si invitati pe la vorbareala! Sorin Enache e mai greu de fraierit acum, s-a prins si el ca audientele la o tv de stiri inseamna munca, marfa adusa de pe teren, idei bune si nu zeama lunga livrata la mica ciupeala.
  • puicutza puicutza
    rusinica,rusinica

    s-a agitat, si dai si lupta impotriva "dictatorului"
    oau, imi pare rau...
    ha,ha,ha
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Dex-ul accepta ambele variante.
  • ioana Dobre ioana Dobre
    Dl Tanase putea sa spuna care este suma pentru cele 32 de episoade, va asigur ca este cu multe zerouri...
  • ioana Dobre ioana Dobre
    Asta a luat bani, nu gluma. Pentru persoana care a scris articolul Iulia Bunea, perioada este NEDEFINITA,
  • che guevara che guevara
    oricum cred ca pentru aceste restante de plata sunt vinovati boc si base si asa in general pdl. poate dl tanase se afiliaza miscarii pietii universitatii . si impreuna cu dinescu o pun de o agapa ceva, ca deh boierul stingist dinescu are de unde. sic!
  • Adrian Adrian
    Nu este o pierdere pentru Realitatea o eventuala despărtire de domnul Tănase. Un om arogant şi distant cu tot ce îl înconjoară. Şi insectele şi mobilele trebuie să fie mândre că sunt contemporane cu celebrul realizator.
  • GheorgheV GheorgheV
    Dinescu ramane, la ce cascaval si-a luat de anul noi impreuna cu lese si morgenstern… Mercenarul tot mercenar. Lui Tanase vad ca nu-i mai ies combinatiile, bine macar ca are bani sa bage in casoiul ala de “trei” lei. Eu zic sa se duca in Piata Universitatii sa protesteze.

Trimite un comentariu

sus