Skip to main content

Costi Mocanu: Telenovelele sunt foarte iubite de tineri. Mălaimare: Nu ne rămâne decât să ne sinucidem.

 

Vom avea un canal numai de telenovele de la Acasă TV. CNA a acordat în urmă cu câteva minute licenţa companiei Pro TV SA pentru postul Acasă Gold.

Publicitate

"Am constatat că telenovelele de mare succes sunt foarte iubite de tineri", a argumentat în faţa consiliului Costi Mocanu, director Pro TV S.A. Răspunsul lui Mihai Mălaimare, membru CNA: "Nu ne rămâne decât să ne sinucidem. Avem trei milioane de analfabeţi!"

Noul post va fi lansat în luna aprilie. Solicitatea Pro TV a primit opt voturi pentru şi unul împotrivă.

Detalii despre post şi despre discuţiile de la CNA, în continuare:

Postul se adresează publicului feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 de ani, fiind un canal exclusiv de telenovele. Noul canal va fi preluat contra cost de operatori. Acasa Gold are o echipă de 10 oameni. Acasă TV şi Acasă Gold îşi vor împărţi telenovelele mai vechi în funcţie de target.

  • Postul va avea 60% filme.
  • Obiective financiare: 240.000 de lei profit în 2012 (din publicitate şi venituri de la cabllişti), 5,9 milioane de lei pe an în 2016.
  • Vor fi 6 intervale orare (sloturi) de telenovele, dintre care trei de producţie europeană.
  • Alte trei sloturi vor fi dedicate emisiunilor româneşti.

Din discuţiile de la CNA:

Costi Mocanu, director Pro TV S.A: Acasă Gold vrea să aibă produs românesc. Între 20.30 şi 22.00 Acasă Gold urmând să înceapă cu produsul ei de forţă din colecţia gold.
Cristina Trepcea, membru CNA: Dacă ne gândim câtă violenţă e la TV, telenovelele nu sunt nici pe departe o problemă.

Costi Mocanu: Suntem mândri că în produsele de tip telenovelă au jucat Marin Moraru, Gheorghe Dinică.
Mihai Mălaimare: Eu îi iubesc foarte tare, dar nu respect deloc această opţiune.

Costi Mocanu: CME a început să produca multe tipuri de telenovele. Vom difuza şi telenovele din Croaţia, Cehia, Slovacia şi Turcia.

Vanesa Cernea: Avem şi un calup de emisiuni producţii proprii. Dimineata Acasă Gold va difuza emisiuni culinare şi de frumuseţe.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    nu tinerii iubesc telenovelele ci gospodinele si bunicile. tinerii nu au rabdare mii de episoade sa vada acelasi lucru in game diferite. cu regret, domnul malaimare a rostit un adevar!stiu, stiu adevarul supara dar e mai bine sa fie numit!altfel cum sa iei masuri? daca telenovelele vor fi subtitrate s-ar putea ca analfabetismul sa scada daca vor fi dublate apoi chiar nu mai avem scapare! e foarte greu sa te uiti la ceva ce nu se mai termina!mai bine faceau un canal de sitcomuri! fiecare episod are o actiune. la telenovele fiecare actiune are 50 de episoade!
  • wegonna wegonna
    SOCANT:
    Meanwhile @Pache Protopopescu: Dupa pierderea drepturilor Tv si pentru Europa League, Sport.ro intra oficial pe piata laturilor, devenind astfel un concurent direct al GSPTV pentru audienta cu IQ negativ...

    spor la telenovele cu rromi si interventii cu Gue Migi
  • scaparici scaparici
    Cei de la Antene, ca sa contracareze Acasa Gold, ar trebui sa scoata un Antena Gold, cu cele mai bune emisiuni de injurat Basescu&Co. Si cu retrospective din ultimii 7 ani.
  • cristian cristian
    @Boggy pe langa reluari o sa fie si serialele produse de companie in Cehia ,Slovacia,Croatia si turcia
  • cristi cristi
    Problema cu GSP a fost de alta natura, n-are nici o legatura cu ce spui. Datorita scandalului si proceselor intre RCS si Antena nu s-a introdus in grila. Pur si simplu a fost un razboi intre cele doua.
  • Boggy Boggy
    Daca nu ma insel, despre ACASA GOLD se vorbeste cam de acum 2 ani cred. Din (ne) fericire CME s-a razgandit si a optat atunci pentru ACASA HD. Din articolele de atunci am retinut ca nu este vorba de un canal premium, cum tind unii sa creada, ci v-a fi un canal de reluari. Mai precis cei de la CME au vazut ca serialele date in reluare pe postul ACASA si pe care acesta le_a difuzat in urma cu ceva timp au puncte de audienta in randul telespectatoarelor tinere care nu le-au vazut la momentul primei difuzari de catre post. Avand in vedere anii pe care ii are in spate ACASA TV si numarul mare de productii pe care le-a difuzat, nu ma indoiesc ca ACASA GOLD are ce sa difuzeze timp de ani buni. Cat despre emisiunile culinare, mai mult ca sigur si alea vor fi tot reluari ale emisiunilor de gatit de acum cativa ani si pe care le mai vedem pe la PRO CINEMA.
  • steven steven
    si ce?!sunt altceva decat analfabeti cei ce se uita la telenovelele sud-americane?
  • alex alex
    ... dar din postura lui de membru cna ar trebui sa se abtina de la astfel de comentarii.
    el trebuie sa judece strict profesional daca trebuie sau nu acordata licenta.
    e problema privitorului sa aleaga pe care buton al telecomenzii va apasa.
  • vlad vlad
    probabil Mihai Mălaimare vroia un program de propaganda elecotarala pentru USL
  • cris cris
    are dreptate dl.Malaimare.
  • cris cris
    in america traiesc academicieni?tot dobitoci .
  • polat polat
    De cand un angajat al acestei institutii Mihai Malaimare jigneste iubitorii de telenovele numindu-i analfabeti?Cum isi permite asa ceva mai ales ca mai este si actor?Oare sa fie o frustrare ca nu a jucat niciodata in telenovele?Daca mari actori gen Moraru si Dinica au jucat in telenovele asta inseamna ca au jucat pentru analfabeti cum spune acest individ? Domnule Malaimare ati auzit de mari concerne media din America de Sud:Televisa,Telemundo,Univision,Veneovision,Globo aceste entitati media sunt specializate pe telenovele difuzate in toata lumea cu incasari de sute de milioane de dolari.Sunt zeci de actori si actrite indragite de toata lumea .
  • daniela daniela
    De cand cu serialele coreene nu ma mai uit de foarte multa vreme la telenovele.Si am 17 ani....asa ca nu stiu de cand sunt innebuniti tineri dupa telenovele.Astia de la ProTv fac O MARE GRESEALA.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Costi, mai bine ai vedea ce cu "noul sport national" de pe sport.ro ca ne-am cam saturat; numai pumni, batai, skandemberg, realityshouri...vorbaraie multa...
  • C C
    Buna replica lui Malaimare. Nu mai e nimic altceva de facut, poporul roman se sinucide lent cu ajutorul tembeliziunilor.

Trimite un comentariu

sus