Skip to main content

Intact Interactive se reorganizează. Noua divizie online va fi Digital Antena Group

 

Reaşezări la Intact Interactive. Compania online din grupul Intact se reorganizează. În locul ei va apărea o nouă structură, Digital Antena Group.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Digital Antena va fi condusă de Gusti Roman (în prezent la GSP).

Câteva detalii, în continuare:

  • Digital Antena se va ocupa de site-urile Antena Group: Antena 1, Antena 2, Euforia.
  • Echipa va fi formată din oameni de la Convergent Media (GSP) şi de o parte din Intact Interactive. O parte din angajaţii actuali de la Intact Interactive vor fi restructuraţi.
  • Gsp.ro, coordonat acum de Gusti Roman, va fi preluat de o nouă echipă din interiorul Gazetei Sporturilor.

Până la ora redactării articolului, Gusti Roman nu a putut fi contactat.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    tvr-ul este de muult restructurat din doi in trei ani.care cum vine pdg restructureaza. a venit giurgiu ne-a restructurat din redactii am devenit departamente.s-au dat interviuri despre cat de bine e si cat de eficient. mai trec 2-4 ani vine lazescu ne restructureaza din departamente ne intoarcem la redactii,s-a vehiculat chiar termenul sectii! iar declaratii publice cat de eficienta e revenirea la redactii.culmea ca declaratiile le da acelasi deirector care lauda restructurarea anterioara!!parfum,nu alta!
    prin urmare, cand e nasol,debandada si se pierd bani se restructureaza!ma uit la aia care merg uns, nu se restructureaza!cu cat o institutie merge mai prost cu atat se restructureaza mai des.poti sa faci un studiu daca te-ar lasa sa ajungi la contabilitatea lor! cam multe restructurari la intact.
  • Vlad Vlad
    Gusti, doua chestii: ce spui tu e discutabil (vorbim in particular daca vrei), iar postul de mai sus nu e al Cristinei, o subestimati.
  • metoo metoo
    metoo:
    @mmihai - stai linistit(a)! Esti de neatins. E evident ca o profesionista care semneaza mmihai dar foloseste perosana intii singular la feminin :-) si scrie "folosind-ul pe dl Nanulescu" si "Antena v-a dezvolta" detine si inteligenta si gramatica necesare intr-un trust media.
  • AndreS AndreS
    Augustin, cea care are dileme despre cum se "va dezolta" e Cristina Barleanu. Asta de pe surse :)
  • Gusti Roman Gusti Roman
    Mda ... Se stie ca schimbarile nu-s dorite si nu-s placute, iar fiecare are propria realitate, in functie de informatiile pe care le detine, modul in care le proceseaza si, nu in ultimul rind, de caracter. Ii multumesc celei care a scris mesajul de mai sus pentru ca mi-a usurat cumva ziua de luni, cind voi vorbi in fata celor de la In In din punctul de vedere al unui membru al consiliului de administratie ... Nu voi raspunde provocarilor nimanui si vom mai discuta peste un an pe cifre concrete. Rezultatele managerilor se masoara in cifre, nu in intentii, vorbe frumoase sau promisiuni marete. Eu am lasat a1.ro pe primul loc al sectiunii news (decembrie 2010), iar in acest moment siteul nu mai exista! Nici in topuri, nici in mediaplanurile agentiilor de publicitate! Restul e, vorba reclamei, cancan :)
  • Dan Daman Dan Daman
    si alta nelamurire este cum se scrie "va dezvolta"
  • AndreS AndreS
    Cristina, mama, tu esti?! Hai ca m-ai tras o sperietura!
  • despre ce vorbim? despre ce vorbim?
    n -> 0
  • mmihai mmihai
    Probabil Augustin sau Tolo s-au grabit sa dea comunicatul asta, dintr-un motiv bine intemeiat, anume schimbarile de la conducerea Antena Group, care le-ar putea afecta planul de a reduce cheltuielile la GSP, nu altceva!

    Augustin Roman ar fi putut ramane in Intact Interactive de la finalul lui 2010, langa Sorin Danilescu, insa a preferat sa stea sub aripa lui Tolo, la Gazeta (la propunerea acestuia).

    Acum vor toti inapoi pentru ca nici acolo nu mai sunt bani si le-a ajuns randul la restructurare, prin urmare, Tolo i-a spalat, le-a pus funda rosie si le-a facut intrarea la Antena Group, la dl. Nanulescu (bine ca ni l-au schimbat ca o luam cu totii razna), pentru ca avea o datorie morala fata de ei, dupa ce le-a promis ca va avea grija de ei daca se intorc la el (frumos din partea lui, nimic de zis).

    Ce nu are sens in schema asta (si sunt chiar curioasa) este, de ce vorbim de RESTRUCTURARE la Intact Interactive si de O NOUA ECHIPA care se ocupa de Gazeta Sporturilor? Nu sunt sigura cine ne ia de prosti si sper ca intoarcerea lui Sorin Alexandrescu sa aiba niste implicatii in manevrele lui Agustin si ale lui Tolontan (folosind-ul ca parghie principala pe dl. Nanulescu), pentru ca in afara de dl. Nanulescu nu-i doreste mai nimeni pe aici, Antena Group a avut parte de ei in 2010 si nu i-a regretat pe parcursul lui 2011.

    Alte nelamuriri ar fi:
    - daca Digital Antena v-a dezvolta siteurile Antena Group, cine se va ocupa de celelalte siteuri pe care le deservea Intact Interactive si Convergent?
    - de ce se restructureaza echipa Intact Interactive si nu cea de la Convergent Media, care au fost criteriile de selectie si cat de corecte au fost acestea?
    - cat de responsabil este sa pleci cateva zile din tara in timpul restructurarilor pe care, teoretic, le coordonezi, chiar in punctul culminant al procesului de restructurare?
  • ahahaha ahahaha
    @popescu ala sa fie impedimentul in conditiile tehnologiei actuale, ca e in spania :))) vai ce naivitate
  • ahahaha ahahaha
    Gusti Roman nu a putut fi contactat dar v-a dat toate detaliile :))))
  • Cristina Niculescu Cristina Niculescu
    Foarte bun, felicitari. Gusti e un profesionist, a dovedit-o de n ori.
  • popescu popescu
    cum sa fie contactat cand e in spania :)

Trimite un comentariu

sus