Home / Articol principal / NOU RECORD: Românii au talent, cel mai bun rating de la lansarea show-ului

NOU RECORD: Românii au talent, cel mai bun rating de la lansarea show-ului

Petrişor Obae petrisor.obae@paginademedia.ro

Românii au talent și-a doborât, vineri seara, propriul record, stabilit acum două săptămâni (când media pe minut era de 2,6 milioane de telespectatori).Show-ul din 30 martie a avut cea mai bună audiență de când a fost lansat pe Pro TV. La nivel național, media pe minut a sărit de 5 milioane de persoane, iar vârful a ajuns la aproape șapte milioane de români.

Datele, în continuare:

 • La Românii au talent s-au uitat, în medie pe minut, 2,7 milioane de telespectatori din mediul urban (26 rating). Aproape jumătate din telespectatorii de la orașe care se uitau la televizor  erau pe Pro TV (48% cotă de piață – market share). Pe următorul loc a fost Antena 1, cu 436.000 de telespectatori media pe minut.
  • Vârful de audiență la nivel urban: 3,52 milioane de telespectatori (33,5 rating), la ora 21.44
 • Segmentul comercial: Din totalul publicului Pro TV pe intervalul Românii au talent, 1,52 milioane de telespectatori pe minut au fost din segmentul 18-49 de ani (27,9 rating pe acest target). Pe Antena 1: 216.000 de persoane din segmentul comercial (4 rating).

Audiența posturilor TV vineri, 30 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel URBAN:

1. Pro TV: 2.734.000 telespectatori (26 rating)
2. Antena 1: 436.000 (4,1)
3. TVR 1: 253.000 (2,4)
4. Acasă TV: 214.000 (2)
5. Antena 3: 169.000 (1,6)

La nivelul întregii țări, aproape 5,2 milioane de telespectatori erau în fiecare minut pe Pro TV, la Românii au talent.

Vârful la nivel național: 6,74 milioane de telespectatori, la 21.44.

Audiența posturilor TV vineri, 30 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, în mediul NAȚIONAL:

1. Pro TV: 5.174.000 de telespectatori
2. Antena 1: 830.000
3. TVR 1: 703.000
4. Acasă TV: 308.000
5. Antena 3: 283.000

Audiența ediției de săptămâna trecută, AICI

Citește și:

Comentarii prin Facebook

Comentarii

 1. p.i.b. Romaniei a crescut in prostie.pupati-va dosul creiere spalate.

 2. Repede, pana nu se trezesc salariatii plicticosi ai lui Felix:

  A observat cineva ca suma ratingului televiziunilor de pe locurile 2-5 urban este de 2,6 ori mai mica decat ratingul mediu al ProTV?

 3. ce audienta credeti ca ar face antena cu acest show si ce juriu ar fi ?

  • maxim 10-12 raiting, cu un juriu ok si cum prezentatori de genul bartos si smiley, dar cum a1 nu prea exceleaza in alegerea unui juriu…., se duce sub 10 raiting

 4. sa se duca bendeac acolo unde ii e locul – la gunoi! pro tv a dat si da clasa antenei!

 5. exista PROTV…si exista…RESTUL :))

 6. @ cornel corect :)))

 7. Vineri seara de la 20:30-22:30 este cel mai potrivit timp pentru revizie tehnica pentru restul televiziunilor :)

  • Mare dreptate ai.

   • Sincer ti-am urmarit toate emiuunisle de pana acuma dar Te pui cu blondele e varza dupa parerea mea, si nu este nimic distractiv,m-am uitat 1 data sau de 2 ori, si m-am plictisit fff tare, deci ai merita sa faci ceva mai bun, pentru ca poti si imi place ce faci dar din pacate nu si emisiunea asta,chiar daca parerea mea nu conteaza, am simtit nevoia sa o spun.Tu ca si prezentator faci treaba de nota 10.

  • buna asta!

 8. Aseara a fost probabil ceva special. Ca niciodata, de la 20,30 pana la 22.00 cat am stat eu pe internet, pe facebook nimeni nu mai dadea comentarii, like-uri, pe messenger nu prea era lume online. Seara de obicei, intre 19.00 – 10.00 e cea mai mare agitatie, ieri a fost o agitatie ca dimineata la 07.00.

 9. Pacat ca editia curenta este mai slaba desi ratingul este mai mare; nu au mai fost participanti care sa iti ramana in memorie.

 10. Satui de atatea polemici politice si dezertari din partidele “mama”, romanii isi gasesc desfatarea in comediile si talentele confratilor.
  Asa ca inaltimea ratingului e ceva explicabil.

  • de prea mult timp ni se spune ca suntem o tara de cretini,asa ca atunci cand o televiziune imi deschide o usa spre talent-talent, fara echivoc! se nasc in mine emotia si bucuria!bucuria ca nu suntem inca terminati, ca mai putem!am plans la baiatul cu pianul cumparat cu 7 zile in urma de bunica!nu ne-am pierdut vlaga si suflul, nu suntem ceea ce de 23 de ani ni se spune ca suntem:consumatori de chiloti dati jos in direct,de manele fara numar, fara numar, de prostituate pe post de asistente sau neveste,de scandaluri si mizerii umane!audientele romanilor care au talent o demonstreaza!ni s-au bagat pe gat emisiuni abjecte si ni s-a spus ca noi le-am vrut. uite ca nu-i asa!stiu o groaza de oameni care nu se pot uita la monstruozitatile numite reality-show-uri!niste facaturi infecte,vezi una le vezi pe toate!poate ceea ce face acum protv-ul cu romanii au talent si master chef ii va face pe managerii iubitori de sex in direct sa-si schimbe optica si sa se gandeasca serios la programe de calitate!

   • De acord in proportie de 98% cu cele scrise de tine.

    Restul, iubitorii de sex (virtual), nu-si vor schimba “optica”.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *