Home / Articol principal / RECORD. Romanii au talent, cea mai buna audienta de la lansarea emisiunii

RECORD. Romanii au talent, cea mai buna audienta de la lansarea emisiunii

Petrişor Obae petrisor.obae@paginademedia.ro

Editia de vineri, 9 martie a emisiunii Romanii au talent a inregistrat cea mai mare audienta medie de la debutul show-ului de pe Pro TV.In fiecare minut, la Pro TV s-au uitat, aseara, aproape 2,6 milioane de telespectatori din mediul urban. La nivel national, media se duce spre cinci milioane.

Datele, in continuare:

 • Media de audienta a emisiunii Romanii au talent, in mediul urban a fost de 2,59 milioane de telespectatori, adica 24,6 rating.
 • Pe intervalul emisiunii, audienta Pro TV a fost de sase ori mai mare decat a urmatorului clasat, Antena 1, care a atras o medie de 385.000 de telespectatori pe minut.
 • Vârful de audiență în mediul urban: 3,36 milioane de telespectatori (31,9 rating), la 21.47.
 • Segmentul comercial: 1,38 milioane de telespectatori pe minut au venit din segmentul comercial, 18-49 de ani (25,3 rating pe acest target). La Antena 1, un numar de 190.000 de telespectatori pe minut erau din aceasta zona (3,5).

Audiența posturilor TV vineri, 9 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel URBAN:

1. Pro TV: 2.593.000 telespectatori (24,6 rating)
2. Antena 1: 385.000 (3,7)
3. Acasă TV: 265.000 (2,5)
4. TVR 1: 233.000 (2,2)
5. Antena 3: 164.000 (1,6)

La nivelul intregii tari, media de audienta a emisiunii a sarit de 4,8 milioane de telespectatori pe minut.

Varful national: 5,994 milioane de telespectatori, la 22.11.

Audiența posturilor TV vineri, 9 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, în mediul NAȚIONAL:

1. Pro TV: 4.830.000 de telespectatori
2. Antena 1: 743.000
3. TVR 1: 648.000
4. Acasă TV: 427.000
5. Kanal D: 242.000

Audiența ediției de săptămâna trecută, AICI

Citește și:

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

 1. Se duce tara de rapa cu rahaturile astea de emisiuni precum chixfactor, romanii au multi prosti, etc. Daca atatia oameni cati se uita la romanii au ghiorlani ar iesi in strada pentru a protesta impotriva ghiorlanilor de la putere, atunci cu siguranta tara nu ar mai arata atat de dezastruos.

 2. Emisiunea ar trebui sa se numeasca “Romanii sunt ciudati” pt ca majoritatea participantilor socau prin prostie sau niste indemanari demne de Spitalul 9. Unii chiar credeau in naivitatea lor ,ca sunt talentati, altii erau probabil platiti sa se faca de ras, pt a da sare si piper show-ului, cert este ca o concluzie a emisiunii ar fi :”Putini talentati, foarte multi ciudati !”

 3. Vad pe unii pe aici care in loc sa vorbeasca de performanta PROTV, discuta despre Antena 1. Mai, baieti, mergeti, fratilor la munca.

 4. Apropos de concurentul care a cantat “Drumurile…”, inca o data am observat o nuanta foarte importanta in tot ce inseamna show protv vs a1. Sau mai bine zis cum stiu/inteleg sa faca show producatorii de la protv fata de cei din antena.
  Si la X-Factor au fost nenumarati retarzi, prezentati din start ca fiind retarzi si creand apriori (din montaj si din continut) o pozitie “mistocareasca” la adresa lor.
  La “Romanii au talent”, nu stiu cum fac astia dar ii transforma in personaje cu totul delicioase,asa cum a fost cazul concurentului de aseara. Cu totii avem un “guilty pleasure” ascuns, iar protv stie a profite/creeze asta.
  Mie mi se pare o foarma clara de inteligenta.
  Fata de Antena1, care am impresia tot timpul ca ma jicneste, considerandu-ma atat de idiot incat sa ma amuz la umor de tipul Tociu si Palade.

 5. Cel mai “tare” dintre concurenti: cel care a cântat melodia “Drumurile noastre toate” a lui Dan Spataru.

  Mare-i Doamne aceasta ţară numită România!

 6. Mai exista Antenele…?

 7. O emisiune foarte bine realizată!Fiecare moment este așteptat cu nerăbdare, datorită laturii imprevizibile… Audiența foarte mare se datorează faptului că show-ul captează toate segmentele de public: copii, tineri, vârstnici…
  Bravo Pro Tv!

 8. Asta inseamna un format respectat,si niste prezentatori carora li se da spatiu de manevra,nu ca Razvan si Dani. Felicitari! A fost o editie buna aseara!

 9. PRO TV poate sa difuzeze si emisiunea “Melcii sunt verzi” ca tot fac rating. Cel mai bine este sa se faca un clasament care sa nu includa emisiunile de la PRO TV.

 10. La asta visa si X-Factor …

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *