Skip to main content

“Revoluţia” de pe OTV, neinteresantă pentru telespectatori

 

Revoluţia din studioul OTV a fost neinteresantă pentru români. Cu mesaje de tipul “Băsescu a hotărât închiderea OTV”, Dan Diaconescu nu a atras telespectatorii în faţa ecranelor. Înainte de audienţe, o secvenţă de la “Revoluţie”, asezonată cu un imn:

Publicitate

Imnul Revoluţiei OTV

Audienţa, în continuare:

  • Revoluţia din studioul lui Dan Diaconescu a ţinut în faţa televizoarelor marţi, când CNA a decis înjumătăţirea licenţei, aproximativ 111.000 de telespectatori pe minut din mediul urban, adică un punct de rating.
  • Cu audienţa de 111.000 de telespectatori pe minut, înregistrată în intervalul 19.30-24.00 OTV a fost pe locul 9, la aproape 800.000 de persoane în urma Pro TV, cel mai urmărit post TV pe interval.
  • CNA a hotărât, marţi, 27 martie, să reducă la jumătate licenţa postului OTV, pentru publicitate politică excesivă pentru Partidul Poporului. Astfel, OTV, mai poate emite până la 28 septembrie.

Dan Diaconescu a contestat decizia CNA. Dacă OTV continuă să încalce legea audiovizualului, postul poate fi în continuare amendat şi se poate alege chiar cu o nouă reducere a perioadei de licenţă.

“Revoluţia” OTV, începută săptămâna trecută

Manifestările din studioul OTV au început săptămâna trecută, după că postul a fost penalizat cu trei ore de întrerupere, tot pentru publicitate politică. Oameni “din popor” şi-au spus păsul în studioul lui Diaconescu, într-o desfăşurare de forţe ruptă din Caragiale.

Poezie: Refacem fabrica de tractoare, pământul ţării să se are

Foto: Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Max Max
    Pe prima pagina, din 14 materiale 3 sunt despre OTV. Mai sunt si alte lucruri frumoase pe lumea asta, pe bune.
    Se pare ca cineva sta nemiscat pe statia asta, sa ne tina la curent, poate are si people meter :)))
    Si apoi se mira de unde audienta...
  • dana dana
    Toti prosti se uita la otv.
  • G G
    bravo, otv!!!!
  • mariana mariana
    doamne ce sclerozati suntin tomberonul lui domnul dan oare astea chear cred tot ce la spune domnul dan? doamne fereste si pazeste de asemenea specimente.
  • ntzul ntzul
    mi-e teama ca acest 111.000 de telespectatori sa nu reprezinte 5%, la vot.... atunci sa vezi cum pleaca lumea din tara!!!!
  • seba seba
    UDPM!!! Ce mi-as dori sa vina astia la putere! Da' nu singuri, ci impreuna cu USL, cum a zis domnu' Dan. Sunt fascinat! Nu am crezut ca voi avea privilegiul de a trai asemenea clipe! Va dati seama cum tremura izmele acum pe Obama? Daca vine domnu' Dan si le pune impozit pe scut?
  • sil sil
    totusi 111 mii telesp. e un record fatza de zilele trecute
  • luhyj luhyj
    nebuni de legat... bine ca am sters oteve din lista de programe, ma si speriam daca ii vedeam...

Trimite un comentariu

sus