Skip to main content

Revoluţia în versuri la OTV: Refacem fabrica de tractoare, pământul ţării să se are, alimente cancerigene să nu mai importăm, naturale să mâncăm

 

Desfăşurare de forţă ruptă din Caţavencu lui Caragiale în studioul OTV, după ce emisia postului a fost oprită trei ore de către CNA.

Publicitate

Pentru că „s-au speriat mega-ciocoii”, Dan Diaconescu a organizat în ultimele zile mitinguri în direct în studio, împotriva CNA şi „actualului dictator Traian Băsescu”.

Invitatul de mai jos, un adevărat poet, este emblematic pentru desfăşurarea din studio: „Refacem fabrica de tractoare/Pământul ţării să se are/Alimente cancerigene să nu mai importăm/Pe cele naturale să le mâncăm"

Refacem fabrica de tractoare/Pamantul tarii sa se are

Poezia merită redată integral:

Refacem fabrica de tractoare
Pământul ţării să se are
Alimente cancerigene să nu mai importăm
Pe cele naturale să le mâncăm
Puşcăriile să le transformăm
Şi uzine să le redăm

Tinerii să nu mai fie prostituaţi
Şi sclavi prin Occident exportaţi

Din 90, la putere au venit numai duşmanii poporului
Care au distrus fabrica de tractoare
Pământul ţării să nu se are
Alimente cancerigene să importăm
Poporul nu mai avem loc în cimitire să-l îngropăm
Şi la crematoare incinerăm

(...) Viitorul preşedinte Dan Diaconescu să ajungă la guvernare
Şi să refacă acea uzină de tractoare
Pământul ţării să se are.

Vis de (secretar) general: „Sunt generalul care a ţinut trupele în cazărmi”.

Acum două zile, secretarul general al Partidului Poporului a povestit cum a salvat România.

„Sunt generalul care a ţinut trupele în cazărmi”.

De ce?

Pentru că a convins membrii filialei partidului să stea acasă, să nu dea buzna în Bucureşti în apărarea lui Diaconescu, declanşând astfel o revoluţie. „Ca să nu paralizăm România!

Un alt invitat a inventat o nouă metodă de cerşit: direct în studio. Rămas fără bani, venit de undeva din judeţul Călăraşi, manifestantul a strâns bani de la participanţi.

Metodă de cerşit: în direct în studio

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GABRIEL GABRIEL
    BA CE AVETI CU OAMENII? ACEL OM CARE A COMPUS POEZIA A FOST RANIT LA REVOLUTIA DIN '89 SI VERSURILE SUNT REALE !! S-A INCHIS UZINA DE TRACTOARE BRASOV IN 2007 DE GUVERNUL TARICEANU (PNL+UDMR)! FOARTE MULT TEREN ARABIL ESTE PARLOAGA! APROAPE TOATE LEGUMELE DIN HIPERMARKETURI ,MINIMAKETURI ,SUPERMAKETE ,PIETIE ETC SUNT IMPORTETE(DIN TURCIA ,GRECIA ,CHINA ,ITALIA ETC)!ACESTE ALIMENTE SUNT MAJORITATEA CANCERIGENE INTREBATI-L PE Gheorghe Mencinicopschi SI VA VETI SPERIA CE VA VA SPUNE !S-AU INCHIS SUTE DE FABRICII SI ROMANII AU PLECAT IN STRAINATATE (ITALIA ,SPANIA )IN SPANIA LA CAPSUNI SI IN ITALIA LA STERS BABE IN FUND !!ARE DREPTATE OMUL DE CE IL INJURATI !UITATI-VA IN JURUL VOSTRU !!!
  • bch bch
    O piesa de teatru tv prost pusa in scena, pe baza unui scenariu scris de Caragiale Reloaded.
  • lol lol
    In timpul mitingului a mai existat un moent amuzant care nu e mentionat. La un moment dat, o doamna derapaz pe langa scenariu si spune ceva de genul "sper ca nu veti face ce au facut ceilalti, sa ne luati voturile si sa ne pacaliti", la care mitingii, porniti de dirijorul shef, au inceput sa scandeze "asta nu se va-ntampla! asta nu se va-ntampla!". Un slogan asa slab nu am mai auzit de pe vremea cand juca FC National. Suporterii lor, nu prea obisnuiti cu sloganele in italiana, nu reuseau sa strige nici macar pe romana "National, baga gol! National, baga gol!"
  • pase scurte pase scurte
    OTV este o insulta la adresa populatiei
  • luhyj luhyj
    mie mi-e groaza nu ca ajunge diaconu presedinte, ca nu ajunge, dar retardatii astia ai lui o sa intre in parlament, probabil o sa intre si la guvernare cu aia 17 la suta... brrrrr, ma ia cu fiori reci...
  • aidan aidan
    valeu, muica! ce am pierdut! numai din poze si ma trec fiori!fellini curat!satyricon curat!ce specimene au colcait pe acolo!Doamne apara-ne!cum mai "se revolutioneaza" ei de mama focului in calda siguranta a studioului!pe strada e nasol sa iesi!o pui de-o revolutie mica in studio si zici ca esti revolutionar si maine=poimaine vrei si certificat de revolutionar!nebunie si manipulare!si multa suferinta in viata amaratilor!of!si unde spune ca erau cei 20.000 de oameni?macar indreptandu-se spre otv si tot ar fi fost zariti de vecinii de apartament!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ce s-a intimplat in seara cu emisia intrerupta - trebuia oriti intre 9 si 12 noaptea - a depasit orice inchipuire. mai rau decit mi-am inchipuit. violenta verbala, miting de protest, politica la greu, amenintari si ironii la adresa tuturor celor care sunt impotriva OTV..."arma politica" a PP DD, dupa cum admitea aseara pseudopoliticianul bagat in tomeron de Tolea Ciumacu...pina cind va tolera CNAul spectacolul grotesc de la CNA?
  • lili grama lili grama
    Doamne, mai sunt si multi...Televiziunea aia trebuie inchisa. Incalificabil.
  • ciudatu' ciudatu'
    ... isi aleg conducatori ...! Citind articolul, mi-a venit in minte un film; Idiocracy. Nu suntem departe de scenariul filmului.
  • C C
    Bietii de ei, indobitociti de saracie si lipsa educatiei, de manipularile grosolane si de iluzia salvarii pe care le-o ofera si maimutoiul Diaconescu-Show! Dar ei ar fi cu adevarat distrusi doar daca PP-DDD ar veni la putere si ar constata ca nu sunt in stare sa ii ajute cu nimic, ca sunt exact acelasi tip de hoti mincinosi ca astia care guverneaza Romania acum.
    Lasati-i sa viseze cu tembelizorul, altfel vor ajunge exponate la ANTIPA, in cel mai scurt timp.
  • Narckotic Narckotic
    Ai si tu audientele de aseara de la interviul Basescu - Cristoiu?
  • nicu popescu nicu popescu
    niste oligofreni...la fel si dan diaconescu...are un mare retard mental...pacat de tara asta ca o sa aiba in parlament si asemenea specimene!
  • ileana ileana
    Mai oameni buni este tragic si periculos ce se intampla la OTV Astia trebuie sa dispara urgent !

Trimite un comentariu

sus