Skip to main content

România TV a lansat Economica.net

 

Divizia online a România TV, postul lui Sebastian Ghiţă, a lansat astăzi Economica.net, publicaţie online de ştiri şi analize economice şi financiare. Economica.net este o sursă de informaţii pentru oamenii de afaceri, dar şi pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

Publicitate

Economica.net va acoperi toate zonele de interes din economia României, dar va oferi cititorilor săi şi informaţiile de pe pieţele internaţionale, atât de importante pentru România în această perioadă.

Conţinutul editorial va fi asigurat de o echipă editorială experimentată, formată din 12 jurnalişti. Echipa a coordonat, până la finalul lunii ianuarie, portalul de business Money.ro, moment de la care s-a alăturat, în totalitate, echipei de la România TV, pentru lansarea Economica.net.

Economica.net va funcţiona pentru început integrat în site-ul televiziunii România TV, RTV.net, urmând ca ulterior să fie dezvoltat ca un proiect de sine stătător.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana dobre ioana dobre
    Succes.
  • zzzzzz zzzzzz
    o plati ca la rtv unde a dat afara la greu si a taiat si salariile unora de la tehnic
  • o gluma o gluma
    astia sunt aia de la money.ro, care au dat o singura stire relevanta in viata lor (salariul lui isarescu). in rest, numai umplutura. nu o sa faca nimic nici aici, decat sa-si ia salariul. bine macar ca ghita plateste.
  • zzzzzz zzzzzz
    nu o sa explice nimic ca sa nu faci si tu
  • Andrei Andrei
    ne vor explica ei cum se obtin cel mai bine contractele de la stat?

Trimite un comentariu

sus