Skip to main content

EXCLUSIV: Emma Zeicescu şi Cosmin Stan pleacă de la Digi 24

 

sursa foto: emmazeicescu.roPlecare surpriză de la Digi 24. Jurnaliştii Emma Zeicescu şi Cosmin Stan părăsesc postul de ştiri al RCS.

Publicitate

Împreună cu ei, vor pleca Ramona Popa, editor, şi Bebe Nicola, producătorul echipei.

Care este direcţia, în continuare:

Întreaga echipă pleacă în perioada următoare la Realitatea TV.

Contactată de Paginademedia.ro, Emma Zeicescu a confirmat informaţia, fără a da alte detalii despre motivele deciziei.

Emma Zeicescu şi Cosmin Stan au venit la Digi 24 în octombrie 2011. Ei prezentau România 24, emisiune difuzată de la orele 13.00 la 16.00, de luni până vineri.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kirk douglas kirk douglas
    Zeicescu? O inculta, care nu poate tine singura un breakingnews de un minut. Fara prompter a PA.

    Stan? Un mercenar.

    Amandoi au plecat la DIGI numai pentru bani.

    Rusine celor care primesc inapoi asa-zisi jurnalisti.
  • dsfsdf dsfsdf
    Eu chiar nu înteleg de ce oamenii astia sunt numiti traseisti.Adica ce trebuiau să faca??? Voua astora care ii criticati cum procedati cînd nu vă mai place locul de muncă...sau găsiti un loc de munca mai bine plătit??Stati acolo doar ca sa nu fiti traseisti!?Nu le-a mai plăcut au plecat....decizie absolut normală.
  • kiki kiki
    De vina sunt Orbean, Ionita si alti prosti
  • kiko kiko
    mda, si peste 3 luni pleaca la rtv si inainte de alegeri se muta la giga...

    iar din noiembrie, dupa parlamentare, ema, stan si alte asa - zise vedete dar si o gramada de palmasi, reporteri, cameramani etc o sa isi caute iar de lucru, ca o sa traga obloanele o gramada de televiziuni si de trusturi media...
  • mariana mariana
    au plecat inapoi la minciuni si baliverne halal jurnalisti nici nu mai stii cind mint sau cind spun adevarul.
  • 1 1
    Era de asteptat ca fara sustinerea lui Stege…
  • mad79 mad79
    DIGI24 e cel mai bun post de stiri de la noi!
    Indiferent daca esti de dreapta sau de stanga!
  • altU altU
    Digi 24, desi apartine unui trust "potent", a avut o lansare dezastruoasa, deloc pregatita si extrem de saracacioasa. Totul a parut incropit parca pentru a da chix inca de la inceput.
    Nu vad cum isi pot inchipui ca intr-un peisaj atat de luxuriant al televiziunilor de stiri, partizane ori nu cu cineva, ar fi putut fi inca de la inceput printre funtasi fara multa promovare.
    Personalitatile pe care le-au adunat, nu putine, nu gratis, nu au beneficiat de un suport pe masura, asfel ca, ele singure nu au putut ridica suficient de repede postul in preferintele telesectatorilor.
    Nu e prea tarziu sa se faca ceva, dar dupa parerea mea startul a fost pierdut si multa sudoare va curge pe fruntea celor ce vor vrea sa-l ridice inca o data.
  • aidan aidan
    care adevar? adevarul unora e mai adevar decar adevarul altora.cum stiti dumneavoastra domnule marian care este adevarul? ca eu am creierii prastie incercand sa-l aflu! si tot ce pot sa spun, in final, e un amarat de: poate.poate ca asta e singurul adevar, ca adevarul nu exista.il vom afla, daca mai traim pana atunci,peste 50 de ani cand se vor deschide si face publice dosarele celei mai negre perioade din istoria noastra.pana atunci, ziaristii,oamenii de televiziune sunt prea mici pentru un razboi atat de mare.traim numai o data si este esential sa avem grija de noi nu de cei care ne ascund adevarul. nu salariatii sunt traseisti ci politicienii si fetele de pe centura.nu vad de ce ar trebui, pentru care idee? sa intepenim intr-un singur loc de munca.sunt studii care demonstreaza stiintific plafonarea care intervine cand te insori cu un unic loc de munca. sa se mute de cate ori doresc, daca pot sa o faca inseamna ca cineva da bani pe ei, prin urmare sunt valorosi!
  • Ada Ada
    Emma a plecat la Digi pentru ca sotul ei era manager de proiect, iar Cosmin probabil ca a facut-o din solidaritate (si evident si pentru banii, ambii). Cum el si-a dat demisia cu cateva luni inainte de lansarea postului, amandoi s-au trezit intr-un proiect in care probabil nu mai credeau. Digi are deja probleme financiare, managementul inventand scheme abracadabrante de plata la bucata (pe stire). Cu asemenea metode viitorul nu poate fi decat sumbru. De la Realitatea probabil ca nu au plecat cu scandal, asa ca si-au gasit usor loc inapoi in redactie. Si apropo de traseism, daca nu lucrati in media, nu va pronuntati. La haousul care e de cativa ani incoace, multa lume incearca sa isi gaseasca un loc in care sa munceasca, nu sa slujeasca. Nu stiu daca e si cazul lor, e doar o apreciere cu caracter general!
  • lili grama lili grama
    Acum ling unde au scuipat...
  • alin alin
    sunt praf daca pleaca de la digi24.
  • Marian Marian
    Le e greu sa spuna adevarul, de asta au plecat. Sunt obisnuiti sa minta, asa cum i-a invatat Vantu!
  • GABRIEL GABRIEL
    saraci ziaristi trebuie sa asculte comenzi politice !antena 3 ,romania tv si realitatea comanda usl la b1tv ,digi 24 comanda pdl si unpr ,la otv comanda ppdd !eu daca as fi jurnalist mi-as face eu o teleiziune !! cu a facut Dan Diaconescu a fost la jurnalul national , la tele 7 abc si apoi omul si-a facut televiziune la inceput in apartament apoi s-a mutat intr-un nou sediu !!omul s-a imbogatit !!!
  • Alex Alex
    Adica Cosmin Stan si Zeicescu se intorc la Realitatea.... Nu de acolo au plecat la Digi24?

Trimite un comentariu

sus