Skip to main content

A TREIA ÎNJUMĂTĂŢIRE LA RÂND! OTV mai are o lună de emisie

 

PREMIERĂ ÎN AUDIOVIZUAL! Dan Diaconescu rămâne fără Televiziunea Poporului înainte de campania electorală. OTV va mai putea emite până pe 29 mai, după decizia de astăzi a CNA.

Publicitate

Este a treia oară în ultima lună când postul lui Dan Diaconescu este sancţionat cu înjumătăţirea licenţei de emisie, o premieră absolută în peisajul audiovizual al ultimilor 20 de ani.

OTV mai are 36 de zile de emisie.

Motivul acestei sancţiuni este tot publicitatea politică făcută Partidului Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei legale în care se desfăşoară campania electorală.

Decizia de sancţionare a fost luată cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă.

CNA a întocmit un raport de monitorizare privind publicitatea politică de la OTV în perioada 12-19 aprilie 2012.

Ce au discutat membrii CNA?

Membrii Consiliului şi reprezentantele OTV au susţinut şi astăzi că Dan Diaconescu nu este preşedinte PPDD şi nu poate fi considerat preşedinte al partidului.

În urma discuţiilor, Cristina Trepcea, membru CNA, a izbucnit: "Discuţiile acestea insultă inteligenţa unui copil handicapat. Sper că domnul Dan Diaconescu vă plăteşte regeşte ca să vă comportaţi aşa".

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Reprezentanţii OTV:

"Am solicitat o decizie mai blândă, după cum aţi remarcat. Sunt mult mai puţine abateri. Vom remarca acolo doar câteva mici scăpări. Faţă de abaterile din primul raport sunt mult mai puţine."

Cristina Trepcea, membru CNA:

"Eu refuz să mai iau parte la aceste discuţii. Nu avem ce să discutăm cu ei când spun că Dan Diaconescu nu este preşedintele PPDD."

Sursa foto: Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    dupa mintea ta, probabil si canibalismul e un mod de viata. sau pedofilia. nu?
  • ps ps
    Stimati Compatrioti!
    Veti putea urmari in continuare emisiunea senzationala Dan Diaconescu Direct pe postul DDTV.
    Nu va temeti, stati linistiti.
    Nu va incarcati cu energie negativa de la cei care se exprima prin comentarii pline de venin pe acest site.
    Jos ciocoii!
    Traiasca Domnul Dan!
  • bch bch
    Ei, dar PDL, ca doar e la putere, e un partid corupt, iar USL, ca e-n Opozitie, e fata mare. Iar cand va ajunge USL la putere va avea fonduri ca sa tripleze salariile, sa nasca (chiar de-i fata mare...UN MIRACOL!) locuri de munca pentru 127% din populatie si sa dea si vreo 20'jde mii de ieuro la tot romanu'. Si de nu va fi USL-ul, va fi PPDD-ul sau PRM+/-/,PNG-ul sau un alt partid. Romanul e patriot cu cel care pluseaza. Priveste totul pana la virgula, la fel cum citeste si preturile din supermarket. Apoi, la casa, se vaita ca are de platit mai mult decat calculase el la raft.
  • bch bch
    Normal ca merge si cu furculita. Cat timp nu e din bugetul partidului, merge. :D Important e sa fii acoloo, la numar, sa se umfle orezul in unii (ce rau am fost aici...)
  • adi adi
    @kiko : sa inteleg ca pdl e fata mare si usl corupt?
    Sa fim seriosi. Ticalosi sunt peste tot distibuiti uniform. Ce mi-e teama este ca prin inchiderea otv va creste capitalul de simpatie al lui DDD (vezi cazul Becali - parlamentar european) iar intucat procentul de neparticipare la vot din partea nesimpatizantilor lui ddd va fi mare, nu m-ar mira sa avem 25% din parlament mov :(
  • ertyuio ertyuio
    corect! Ilici judecat si condamnat.
  • kiko kiko
    si ce naiba ne facem ca eu nu am nicio furca... merge si cu furculita? am un set de tacamuri de 6 persoane... ma inarmez pina in dinti.
  • kiko kiko
    mie nu imi pare rau de otv sau de dan diaconescu... imi pare rau de prostii de romanii care mai pun botul la demagogia asta ieftina de pe otv... si din pacate, daca nu va fi dan diaconescu, se gaseste altul sa ii abureasca... pun pariu ca astia care il sustin pe dan diaconescu "din convingere" ca e patriot, ca e bun de presedinte etc sunt aceiasi care au pierdut bani la caritas, la safi, la fni, aia care au pierdut bani cu masinile de cusut singer, aia care cred ca pdl e corupt si ca usl e fata mare...
  • lol lol
    Stati linistiti pe locurili voastre, DDTV e must carry, nici nu o sa observam diferenta.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Trepcea a exagerat...cel putin pe hirtie Simona Man de la Timisoara, blonda de vreo 50 de ani, care il insoteste pe DD in turnel electoral e presedintele "in acte" al partidului, ptr ca DD nu poate. asa ca DD e un "lider spirital" al PP-DD.
  • euss euss
    cenzura nu a adus nimic bun niciodata. ce conteaza ce emite un post TV? Exista telecomanda.

    daca lumea va incepe sa se uite la Private Spice, o sa il cenzure si pe ala. Vor spune ca Rocco o are prea scurta sau ceva de genul asta. :)

    Eu nu stiu de ce trebuie sa existe unii numiti politic care sa dicteze la ce sa se uite lumea si la ce nu.E insultator.
  • bch bch
    Bucuria lui DD ca-i opresc emisia. Va emite in sistem pirat, va organiza manifestatii in toate orasele etc. Parca si aud "Basescu si mogulii au impresia ca ne-au terminat, romani, puneti mana pe furci si hai pe ei!"(ca tot e la moda instigarea la violenta la romani, vezi revolutia din iarna)
  • Alex Alex
    nici DD nu se opreste deloc din campanie...masochist
  • tara de prosti tara de prosti
    Ba sa nu-ti para rau. Habar nu am pe unde e otv-ul prin televizorul meu. In ce priveste conflictul alora de la antene cu rds-ul sunt un pic de partea rds-ului. Ba, da nu m-am putut abtine sa nu ma leg de aia de la b1 si mai ales de aia de la tvr info care manipuleaza pe banii mei. Si mi se mai pare dubios si faptul ca injumatatirea licentei otv a inceput recent ori de partidul lui dan diaconescu se vorbeste de ceva vreme(2ani?). Sa nu fi facut otv publicitate politica pentru ppdd pana anul asta?
    De ce in cna se fac numiri politice de oameni care pot da decizii interesate?
    PS: spre deosebire de tine cu vecina pe mine ma preseaza un inginer sa ma uit la otv ca sa inteleg politica si mi-a mai spus inginerul ca Dan Diaconescu e patriot. De inginerul meu sa-ti para rau pentru ca e un om educat cu o inteligenta (tehnica) peste medie si care traieste dintr-o afacere proprie. El ar trebui sa te sperie.
  • cristian cristian
    @ciudatu sa-i multumim lui ilici pentru creaturile astea hidoase . Varanu,DD, SOV etc

Trimite un comentariu

sus