Skip to main content

Două spoturi pentru AquaCarpatica au fost interzise pe TV

 

CNA a decis ca două reclame la Aqua Carpatica în care se spune “cea mai pură apă carbogazoasă din lume” nu mai poate fi difuzată sub această formă de nicio televiziune, din cauză că este înşelătoare.

Publicitate

Consiliul a hotărât să oblige toate posturile care au difuzat aceste e spoturi să intre în legalitate, asta însemnând că nu mai pot fi difuzate în forma actuală.

Spotul Aqua Carpatica cu probleme

Consiliul a decis că următoarele texte nu respectă legea:

  • Singura apă minerală fără nitraţi din lume.
  • Cea mai pură apă carbogazoasă din lume.
  • Legea din România permite de cinci ori mai mulţi nitraţi decât permit medicii pediatri.
  • Este ca şi cum ar bea îngrăşămite chimice.
  • Apa cu cel mai scăzut conţinut de nitraţi din România.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

 Al doilea spot Aqua Carpatica

Cristina Trepcea, membru CNA: "Astfel de afirmaţii - “Cea mai bună din lume”- nu se folosesc nicăieri în lume.

CNA a luat în discuţie spoturile Aqua Carpatica ca urmare a unei reclamaţii venite din partea Patronatului Apelor Minerale. În sesizarea depusă la CNA se spune: "Nu putem spune că o apă este mai pură decât alta".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    chiar cea mai buna si pura apa din lume?nu mai e pura nici zapada de pe everest la 8 kilometri departare de mizeria produsa de noi, evident ca nu are cum sa fie cea mai buna!ce-i asa de greu de acceptat? si chestiile astea cu exagerarile au fost puse pe tapet de mult in UE!nu de azi de ieri! apa e normala si gust chiar nu are, eu tin minte ca in copilarie, la munte, apa de izvor avea un gust minunat!asta e inodora, incolora,insipida. sa nu se mire ca trebuie sa schimbe exagerarea!mai tineti minte ce nebunie a fost cu danone la inceput?pentru ca dupa cativa ani sa fie clar ca produsele lor nici macar nu treceau pe langa lapte!erau E-uri de la cap la coada? nici azi o smantana danone nu se strica daca o uiti in frigider 2 luni!
  • dan dan
    am senzatia ca in urma succesului pe care apa AquaCarpatica il are in randul consumatorilor, concurenta a inceput sa faca valuri
  • Dumitru Dumitru
    Probably the best ... water ... in the world!

Trimite un comentariu

sus