Skip to main content

Comentarii

  • mario mario
    la 12 noaptea la ora 00:00 dar nu aveau cine sa le scoata ca rcs rds nu lucreaza la miezul noptii
  • adiords adiords
    Poate ar trebui sa ne luam adiiiiiiio de la la voi rds rcs sau cum va mai numiti an viitor..
    Va bateti joc de noi au trecut luni bune si nu sa vazut nici o rezolvare.
  • anna anna
    Ma felicit ca am rupt contractul cu ei la vreme,adica de la inceputurile manariilor!treceti ,fratilor pe Click,e o nimica toata si suntem foarte multumiti.Faliment ...fericit ,cadere in cap de la mare distanta.Astia de la RDS_RCS se comporta mizerabil,iti pun bete in roate,functionarii se poarta mizerabil,ca si cand ei ti-ar da bani si nu tu lor!
  • adio antena adio antena
    Sincer, cati dintre voi urmaresc vreun program pe Antena 1 sau cate ore adunate pe saptamana va uitati la Antena 1? Eu am Antenele in grila digitala de la RDS dar nici inainte si nici acum nu urmaresc mai mult de 1 ora pe saptamana. Pur si simplu nu e nimic interesant pentru mine: emisiuni copiate dupa Pro TV (ceva original nu stiu sa faca), stirile au caracter politic (anti PDL si pro USL), filmele nu ma atrag la ei si multe altele. Deci ce am avut si ce am pierdut, bravo celor de la RDS ca au avut "cojones" si au luat taurul de coarne si nu au cedat sa le plateasca acea suma de bani tampiat care pana la urma se rasfrangea tot asupra abonatilor de pe platforma de satelit prin marirea abonamentului lunar.
  • datu sorin datu sorin
    Nu stiu cine e responsabil,dar nu e frumos.Nu inteleg diferenta dintre cablu si satelit.Imi lipseste Ant1.Inca mai sper intro rezolvare a situatiei.
  • carubba carubba
    ….si totusi mai revine antenele pe digi??????!!!!!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    nu am mai citit nimic, in ultima vreme, pe subiectul asta. cred ca lumea abonata la "ligheanele" RCS@RDS s-a cam obisnuit si fara Antene, ca nu am auzit nimic de dezertari masive de la RCS@RDS catre alte companii...
  • liliana liliana
    ....si totusi mai revine antenele pe digi??????!!!!!
  • eusebio4u eusebio4u
    da'le naibii de antene si asa ca au intoxicat populatia de varsta a3a oricum nu ma uit la antene mai ales la istericii de pe antena3,niciodata nu s'au intrebat de ce a distrus iliescu tzara si cat a participat el moral la mineriade iar felix coordoneaza pe toti ca pe niste papusi din umbra....hai pa si la mai mare,munciti pt 7 mil de euro e criza nesimtitilor.
  • Consumator Consumator
    Prefer sa dispara Antena 1 definitiv daca asta vrea si asa procedeaza cu populatia mai bine sa le inchida si sa nu mai deschida nici-odata, nu mai merita la ce nea facut noua consumatoriilor, nu au procedat corectcum au facut, fara ca sa anunte macar cu cateva luni inainte doar a disparut, Consider ca siau batut joc de noi cei care plateam luna de luna corect si acum au crezut ca gata o sa fim la picioarele lor ba din contra sa-si ieie antena si sa plece cu ea.
  • Tabloidus Tabloidus
    Cred ca o parcurgere sumara a unui manual de economie (cred ca se preda in clasa XI-a) ar lamuri multe dintre dilemele de mai sus. Doua mari business-uri s-au intalnit pe traseu si ies niste scantei. Cu siguranta vor mai fi si alte mici razboaie in preajma unor evenimente importante cum ar fi alegerile politice. Cei mai buni sa castige, zic ;)
  • ame ame
    E cea putred la mijloc, tocmai la antene, care dupa parerea mea sunt unele dintre cele mai bune in domeniul lor.
  • cristi cristi
    clar! Nu e democratic sa ceri de-odata SAPTE MILIOANE DE EURO si, in plus, sa te victimizezi in direct.
  • Rahan Rahan
    orice s-ar spune asta nu e ceva democratic.
  • dan dan
    Daca dai de-un rahat in calea ta il ocolesti, normal, dar cand acestia devin 2....3... mergi in zig-zag, nu devii ridicol ? Macar pt. ca copii tai si ai vecinilor, ca sa nu calce-n ei si sa-ti murdareasca scara blocului, trebuie maturati.

Trimite un comentariu

sus