Skip to main content

Sitcomul Trăsniţii a ajuns la 1.000 de epsioade

 

Serialul Trăsniţii de la Prima TV ajunge joi, 31 mai, la episodul cu numărul 1.000. Producţia, care are în centru actori precum Grig Chiroiu, Constantin Zamfirescu şi Toni Ionescu,este cel mai longeviv sitcom românesc.

Publicitate

În urmă cu 9 ani şi 18 sezoane, serialul se numea Trăsniţi în NATO, apoi a devenit Trăsniţi din NATO, iar în final s-a transformat în Trăsniţii.

Grig Chiroiu, alias Pupăză: “La început, a fost…ideea! Şi ambiţia de a face un serial de umor cazon, cu personaje colorate, vii, deosebite de oferta TV de până atunci. Sperăm că ne va mai sufla vânt în pupă încă cel puţin o mie de episoade de acum înainte! ”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai01 mihai01
    Oricine are alta parere cu a voastra e un idiot nu? precis voi va uitati la porcarii mai mari.
  • svimp svimp
    Nu ii inchide de mila .
  • olgutza i. olgutza i.
    Mai sunt productii penibile, chiar prea multe, dar acest serial (sau ce-o fi el) cred ca le depaseste prin grotescul sau. Nu stiu ce audienta are, dar, dupa parerea mea este RUSINEA postului Prima TV.
  • Alex.D Alex.D
    @clau -> Sa imi fie cu iertare deoarece nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca majoritatea celora care se uita este formata din d'astia ca tine care nici nu pot forma o propozitie coerenta atunci...
    Sa nu fiu inteles gresit, am si eu vreo doi amici care se uita la porcovenia asta si intr-adevar umorul e la fel de relativ ca si altele in viata INSA nu inteleg LONGEVITATEA asta deoarece glumele sunt slabe spre tembele din punctul meu de vedere.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    am privit serialul asta la inceputuri...cind erau in NATO...acum au expirat baietii, trebuie sa se reprofileze, sa schimbe scenaristul, echipa, formatul, orice...nu mai merge. era interesant sa prezentati si o situatie cu audientele, la fel si cu Mondenii, care mi se par depasiti de situatie...desi incearca sa implice tot felul de vedete in scenariile lor.
  • clau clau
    orice ati zice, au si haz, dupa ce ati citi articolul daca numai sa criticati sunteti buni?
  • Mishu Mishu
    1000 de mizerii la care doar un om cu creierul cat aluna se poate uita. Incredibil cat de stupida poate fi o productie data la o televiziune si totusi sa reziste atata timp. Mai bine ar baga purici in loc de emisiunea asta...ar fi cu un nivel intelectual mai ridicat.
  • eduard eduard
    un serial ieftin filmat 100% in studio
    imi placea cand erau in armata dar acum e sinistru
  • kiko kiko
    care umor? umflatu ala si cu travestitul sunt de un grobianism sinistru... mai sunt vreo 2 strimbe si o balabusta si restul figuranti...asta nu e serial de umor, e un rahat expirat...
  • ala ala
    Si la ce le-a folosit ?
  • 1q 1q
    absolut sinistru. am rezistat un sfert de ora la un episod si sunt ingrozit cum o asa porcarie poate avea longevitatea asta. nu are haz, glumele sunt fortate, trase de par, schimonoselile inlocuiesc replicile hazlii etc. doar la noi si in trinidad tobago ar putea avea succes productia asta. nu vorbesc ca ar fi de prost gust, dar pur si simplu NU ARE HAZ !!!

Trimite un comentariu

sus