Skip to main content

BOMBA ZILEI: Ziarul Click! se vinde la licitaţie. La fel marca Adevărul Holding

 

Publicitate

EXCLUSIV. Ziarul Click este executat. Marca deţinută de Dinu Patriciu este scoasă la licitaţie. Mâine, licitaţia va avea loc la biroul executorului judecătoresc. Paginademedia.ro a intrat în posesia documentului care anunţă vânzarea şi vă prezintă în exclusivitate preţurile şi mărcile licitate.

Licitaţia cuprinde mărcile Adevărul Holding, Click!, TV Click şi Click FM. Licitaţia vine în contextul în care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL, a cerut recuperarea datoriei pe care Adevărul Holding o are către agenţia de publicitate.

Firma Odyssey, intrată în insolvenţă la începutul acestui an, este deţinută tot de Dinu Patriciu.

Vânzarea vine la doar câteva zile după ce ziarul Click! a fost confirmat, prin datele de tiraj şi audienţă, drept cel mai vândut şi cel mai citit ziar din România

Preţurile de pornire, conform documentului obţinut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

Marca Adevărul Holding: 19,7 milioane de lei (4,5 milioane de euro)
Click!: 745.000 de lei (170.000 de euro)
TV Click!: 218.000 de lei (50.000 de euro)
Bucureşti 106,2 Click FM doar radio: 9.000 de lei (2.000 de euro)
Click! FM: 9.000 de lei (2.000 de euro)

Ce se spune în documentul de vânzare:

"În data de 6.06, ora 14.00, va avea loc la sediul Biroului judecătoresc (…) vânzarea la licitaţie publică a bunurilor mobile incorporale, indisponibilizate prin adresa de înfiinţare a popririi. (vezi facsimil)"

Valoarea datoriei pe care o are de recuperat Odyssey de la Adevărul Holding:

Din documentul obţinut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

15,4 milioane de lei (3,5 milioane de euro), reprezentând contravaloare servicii publicitate şi conexe prestate şi neachitate plus 9.900 de lei (2.200 de euro) cu titlul de cheltuieli de judecată, plus aproape 200.000 de lei (45.000 de euro) reprezentând cheltuieli de executare silită.

Cine poate participa la licitaţie, conform documentului obţinut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

  • Orice persoană care, cel mai târziu până la începerea vânzării la licitaţie publică, a consemnat la CEC Bank, la dispoziţia executorului judecătoresc, cel puţin 10% din preţul de începere al licitaţiei pentru bunurile licitate.
  • Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.
  • După adjudecare, cumpărătorul este obligat să depună imediat întregul preţ. La cererea sa, încuviiţată de executorul judecătoresc, preţul se va depune, în cel mult cinci zile, la Cec Bank.
  • Predarea bunului se va face după achitarea integrală a bunului.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii executorului judecătoresc nu au dat detalii despre licitaţia de mâine.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Se zice Blikk :)
  • kiko kiko
    patriciu isi fasce exitul de pe piata romaneasca. adevarul holding e ultimul tun dupa rompetrol (unde a tepuit statul si pe kazahi) si mic.ro (unde a tepuit mii de furnizori de marfa si pe cei care au cumparat fransiza). viitorul lui paturel e in georgia (unde are proiecte imobiliare si o banca) si in franta (unde are o retea de benzinarii si depozite de combustibil).
  • reporter reporter
    agitație mare, monșer...
    în septembrie se termină cu adevărul holding
    a, cum se zice la clik în ungurește?
  • Larisa Larisa
    Stie cineva ce se va intampla cu celelalte reviste din trust - Catavencii, Dilema etc.? Nu cred ca depind ei de banii lui Patriciu sau Imre - sau poate ma insel?
  • Capsunarul Capsunarul
    le vinde Dinu Patriciu și le cumpără Patriciu Dinu? că așa înțeleg...
  • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
    hehehe, sa vezi ce teapa ii trage imre lu' paturiciu. O sa ia clickul si revistele aferente marcii (click femei, sanatate, pofta buna) ca astea merg, o ia si pe pretioasa raluca badea si-i lasa pe marii oameni de presa ccartianu&co sa caute alta vaca de muls. sa vedem une-o mai gasesc. Forbes si OK mai au putin si se termina licenta, deci le-a rezolvat si p=astea. histori, FP, catavencii, dilema, pa si pusi!
  • blogulika blogulika
    de vazut ce se va intampla cu cei din conducerea adevarului dupa, se aude apa trasa la closet...
  • ana ana
    Auzisem ca tot maine se liciteaza si Giga Tv. Oare?
  • Linda Linda
    Nu stiu daca asta e o vanzare pe bune. Insa urmeaza vanzarea marcii Romania Libera realizata prin executorul judecatoresc Ulman Bogdan de jurnalistii concediati abuziv. Felicit acesti oameni care au ales sa se lupte pana la moarte cu Mogulul de carton, investind timpul si banii lor! Mi-as dori ca in presa romana sa existe mai multi asemenea oameni!
  • udialan udialan
    patriciu va cadea mereu in picioare! RO este o tara condusa de grupuri de mafioti, smecheri si escroci plini de bani! avem in cateva zile alegeri...se vede cat de imperioasa este nevoia de schimbare la 180 grade, dar NU AI CU CINE! pana la urma ne meritam unii pe altii...cat si jegul care ne este ca un alter ego.
  • X X
    Pana acum s-au dat la oameni doar 2 rate: 280 lei si 123 lei din aprilie. E bataie de joc in toata regula. Rusine, Dinu Patriciu! Vrei sa tragi inca o teapa gen mic.ro?
  • X X
    Fratilor, e groasa. Se aude ca mai sunt bani de salarii doar pe aprilie. Apoi cine vrea, vine gratis. Cine nu, acasa, ca la Giga TV!
  • nimeni nimeni
    @Unul care Stie Poate așa calculase și Patriciu că face o firmă la mișto, dar Odyssey este deja în insolvență, iar lichidatorul ei a cerut executarea Adevărul ca să plătească mai departe datoriile Odyssey.
  • max max
    nasol moment

    misto coliva
  • Geezuz Geezuz
    Dom'ne, pe executoare o cheama "RAPORTORU"?! Are you shitting me ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus