Skip to main content

Ciocu' Mic a luat un Clic. Ce face Anca Constantinescu cu el?

 

Publicitate

Anca Constantinescu, autoarea celebrei expresii Ciocu' Mic, a fost una dintre prezenţele neaşteptate la licitaţia pentru mărcile Click. Ea cumpărat la licitaţie marca Clic, pentru care a plătit 10.200 de euro şi una din mărcile de pe radio, Bucuresti 106,2 Click FM doar radio.

Anca Constantinescu (care a reprezentat compania Pro Consul Prod) a venit la licitaţie cu anunţul printat de pe Paginademedia.ro, care l-a publicat în exclusivitate, AICI.

Ce face cu mărcile cumpărate?

  • Vreau să-mi fac un radio pe cont propriu. Şi vreau să fac asta din mai multe motive. O dată pentru că mi-am dorit asta de când eram mică. După care vreau să fie ca un omagiu pentru unchiul meu, Sorin Pamfil, care a fost director al direcţiei ştiri din TVR pe vremea lui Ceauşescu, şi care a plecat în Franţa. Acolo a fost director secţia română la RFI secţia română până acum doi ani. Şi aş vrea să şi demonstrez că un radio poate să fie şi productiv.
  • Totul are un început. Ca să-ţi faci un radio trebuie să faci primul pas. A apărut această oportunitate şi am zis să fac acest prim pas.
  • Să lansez un radio pentru Bucureşti era lucrul care mă interesa în primul rând.
  • După ştirile dumneavoastră deja am primit oferte să-mi cumpere ce am luat până acum. Ofertele sunt de la un alt trust media.

Prin vocea avocatului, Anca Constantinescu ar putea contesta licitaţia. MOTIVUL: Unul dintre avocaţii debitoarei, Dragoş Dănău Corneliu, este colaborator al firmei Ciucan şi Asociaţii.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus