Skip to main content

Tensiuni la TVRInfo.ro. Radu Călin Cristea: „Am constatat o tentaţie de enclavizare la tvrinfo.ro”

 

Publicitate

CONFLICT. Un mesaj al preşedintelui interimar Radu Călin Cristea lasă de înţeles că există tensiuni între conducere şi site-ul de ştiri TvrInfo.ro.

Televiziunea publică a trimis astăzi o comunicare despre ”articolele apărute în media în ultimele zile care au generat confuzie între postul de ştiri TVR INFO şi site-ul tvrinfo.ro”.

Radu Călin Cristea: „Am constatat o tentaţie de enclavizare la site-ul tvrinfo.ro, cu consecinţa unor inacceptabile deficienţe de comunicare. În urma discuţiilor cu Mona Dîrţu, directorul Departamentului TVR Interactiv, s-au degajat soluţii pentru evitarea pe viitor a unor asemenea nedorite situaţii.”

Contactată de paginademedia.ro, Mona Dîrţu, şefa departamentului Interactiv, a declarat:

Am avut ieri după amiază o discuţie cu dl. Cristea despre TVRinfo.ro. Nu ştiu ce înţelege domnia sa prin "enclavizare", după cum nu ştiu care sunt soluţiile la care face referire în comunicat. Prin urmare, doar dl. Cristea vă poate explica.

Comunicatul integral al TVR

Referitor la articolele apărute în media în ultimele zile care au generat confuzie între postul de ştiri TVR INFO şi site-ul tvrinfo.ro, precizăm că:

TVR INFO este un post de ştiri din cadrul Direcţiei Strategie Programe, în timp ce site-ul tvrinfo.ro este un produs al Departamentului TVR Interactiv.

În acest context, Radu Călin Cristea, director general interimar al TVR, doreşte să facă următoarea declaraţie:

„Am constatat o tentaţie de enclavizare la site-ul tvrinfo.ro, cu consecinţa unor inacceptabile deficienţe de comunicare. În urma discuţiilor cu Mona Dîrţu, directorul Departamentului TVR Interactiv, s-au degajat soluţii pentru evitarea pe viitor a unor asemenea nedorite situaţii.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unU unU
    Amice, ia incearca-ma ! Intreaba-ma ce salariu are Carla, ori ce vrei tu !
  • unU unU
    STIU ca Ponta, Voiculescu & CO nu pot schimba nimic, ori mai nimic, insa a te preda in mana celorlati insemana no combat, iar asta nu accept.
    Daca astra insemana + valoare iar tu stii foarte bine la ce ma refer, unii, sa zicem ca tu te excluzi, "pun botul" si coopereaza iar asta, la 20 de ani de la o revolutie unde si eu era sa-mi pierd viata, ma scoate din minti.
    Cat priveste "pune mana pe o carte" o iau ca pe o gluma de cartier; Din cartierul tau, evident !
  • obedienta lui Cristea vs. enclavizarea obedienta lui Cristea vs. enclavizarea
    unU, eu sunt constient ca imi racesc gura de pomana cu tine. Nu e vorba ca am facut ceva pentru voi, am facut, si eu si altii, la momentul acela ceva pentru noi. Problema e ca vad ca am facut degeaba. Dupa 20 de ani tara este condusa de alde Basescu, Udrea, Ponta, Antonescu, Voiculescu, Vantu, numai insiruirea asta imi face sila. Si asta ar mai fi cum ar fi, dar sunt unii ca tine care chiar iau partea unora dintre ei. Sa crezi ca Voiculescu poate schimba in bine tara asta sau sa crezi ca Udrea o poate schimba in bine, asta da naivitate (sa-i zic asa). Iti dau un ultim sfat, nu de alta, dar cum ziceam mai sus, chiar nu vreau sa-mi pierd timpul de pomana: nu te mai uita la Antena 3, nu te mai uita la B1, pune mana pe o carte, gandeste singur si asa o sa scapi si de toate frustrarile astea pe care le-ai acumulat.
  • osaka osaka
    @Unu . Minti cu lejeritatea pe care o da experienta...dar asta stii si tu...
  • unU unU
    Amice, calc des birourile de p-acolo. Las-o p-asta cu "vai ce mult muncesc si ce prost sunt platit !", pentru ca stiu exact cum stau lucrurile, cam ce salarii aveti, si ce fonduri la dispozitie,ori ce program aveti.
    Salariile sunt total nesimtite fata de restul TVR, asta e sigur !
  • unU unU
    Tu esti deasupra, ai facut ceva pentru noi, da-ti suntem nerecunoscatori si de aceea ai dreptul sa-i injuri pe toti ca ei sunt rai, si nu stiu asta, in schimb ce tu esti bun, destept, ba chiar foarte destept si inteligenta ta e mai presus , astfel ca ai putea fi bip-bip pe centura, da’ nu esti !
    Oricum, daca te-nscrii in Mensa sa ne anunti si eventual sa dai o bere din banii aia oranj pe care nu-i iei de la basescu &co.
    Hai salut !
  • obedienta lui Cristea vs. enclavizarea obedienta lui Cristea vs. enclavizarea
    unU, eu ti-am spus ca esti degeaba, dar vad ca nu vrei sa ma crezi. Stiu ca o sa te surprinda, dar nu exista guvernare oranj, rosie, galbena sau turcoaz. Exista doar guvernare buna sau guvernare proasta. Asa cum nu exista nici basisti sau uslisti. Exista doar idioti si oameni care nu cred ca tot ce zboara se mananca. Iar cei care tin cu basescu sau cu usl iti dai seama si singur in care dintre cele doua categorii se afla. Mie nu-mi place Basescu, dar in acelasi timp nu-mi place nici Ponta, Voiculescu, Vantu & Co. Si din fericire, nu iau bani nici de la unii, nici de la altii. Daca as vrea sa ma prostituez, m-as duce pe centura, ar fi o meserie mai onorabila decat sa fiu alaturi de oricare dintre cei mai sus mentionati. Insa tocmai pentru ca nu am stat cu urechea lipita la radio si am facut ceva ca tu si altii sa puteti comenta "cum credeti de cuviinta", ma voi revolta impotriva tuturor celor care la mai bine de 20 ani de la revolutie considera ca a gandi si scrie "cum crezi de cuviinta" este un lucru care trebuie interzis. Cand o sa gandesti si tu cu propriul creier si nu influentat de basisti/antibasisti, crede-ma ca iti va fi mult mai bine.
  • osaka osaka
    pai io va doresc sincer salarii din alea mari de la TVR info. alea de 20 mil pe luna , neplatite de 2 luni. si va mai doresc si programu de munca de acolo, singuru in regim de privat din tot TVR-ul. ca restul sunt prea procupati cu reforma, panseurile intelectuale si meniul de la Kil,
  • unU unU
    Probabil esti unul dintre cei FOARTE BINE PLATITI de guvernarea oranj, amice, pentru ca altfel nu vad un motiv sa citici un om ce abia a fost numit.
    Si ce te califica sa apreciezi daca a invatat ceva, ori nu, la Europa Libera ? Esti mai bun ca el de-l judeci ?
    Cat priveste acea blamata "autonomie editoriala" nu te face ca nu stii despre ce e vorba - este exprimarea partizana a gastii PDL-iste, incredibil de bine platita, ce nici nu mai incearca sa judece cu propriul creier, ce pupa din orice pozitie miscarile marinarului si nu numai, armata din care, mai mult ca sigur si tu faci parte !
    Asa ca nu mai cere o independenta pe care nu ai avut-o, nu o ai si probabil meptru ca te-ai invatat asa, n-o vei avea niciodata, pentru ca iti place asa - sclav !
  • unU unU
    Daca vrei sa jignesti pe cineva propun sa incepi cu cei ce au reusit sa-ti dea o atat de precara educatie. Trebuiau sa-ti spuna ca ca banii nu sunt tot aia cu constiinta, si ca nu totul e de vanzare. Dar cum nu ti-au spus, iti pare normal sa fii un mercenar pseudo-intelectual atata timp cat esti platit pentru asta. Imi pare rau ca madam Pora e idealul tau in viata, in cariera, insa viata adevarata este acolo unde politica coboara in mijlocul oamenilor, iar acum este momentul USL, ca-ti place tie, mercenar platit sa scuipi, ori nu !
    Cat priveste lupta ta pentru "libertate", afla ca libertatea ta de a injura este si produsul luptei mele, deci nu-mi da lectii, pentru ca la revolutie si eu mi-am riscat viata pentru ca tu sa poti injura acum. Esti mai in lanturi acum decat pe vremea raposatului, pentru ca acum esti prada inchisorii mintii tale mici, slugarnico-penibila, desigur, oranj !
  • obedienta lui Cristea vs. enclavizarea obedienta lui Cristea vs. enclavizarea
    korina, partea cu adevarat trista este ca sunt oameni care chiar cred lucruri de genul celor pe care le spui tu. pe mine nu ma intereseaza unde a lucrat Radu Calin Cristea inainte, se tot spune asta cu Europa Libera de parca daca ar fi lucrat la Casa Alba asta ar fi insemnat automat ca este un garant al democratiei. Aiureli. Pe mine ma intereseaza ce spune Radu Calin Cristea acum si acum el spune ca jurnalistii de la TVR Info.ro au "autonomie editoriala" si asta ar fi un lucru rau. Asta e un lucru rau, chiar foarte rau, daca esti intr-o dictatura si nu raspunzi la ordinele de partid. In rest, asta este esenta jurnalismului, pe care observ ca d-nul Radu Calin Cristea nu a invatat-o la Europa Libera. Partea si mai trista este ca unii oameni ca unU vorbesc despre farama de libertate obtinuta in '89 fara sa inteleaga ce inseamna ea. Farama de libertate nu inseamna pupinbasism sau pupinuslist. Farama asta de libertate inseamna sa "scrii cum crezi de cuviinta", sa gandesti "cum crezi de cuviinta". Ai dreptate totusi in privinta unui lucru, standardele profesionale ale lui Radu Calin Cristea il urca intr-adevar, il urca in functie de sef interimar la TVR, dar il coboara in cea de jurnalist. Si in cea de om, dar sa fim seriosi, pe cine intereseaza asta acum? Traim in Romania, tara oamenilor mici, foarte mici.
  • korina korina
    Exista, e limpede, un comando gata sa umple de insulte si intoxicari comentariile din presa ale putinilor jurnalisti autentici si echidistanti ai Romaniei. E si cazul aici. Ma rog, fiecare cu meseria lui, mai mult sau mai putin imunda. Pe Radu Calin Cristea insa nu-l vor atinge niciodata, pentru simplul motiv ca standardele lui profesionale il urca intr-un spatiu pe greu de zarit, daramite intelege, si din care el identifica de sus, clar si lucid, semintele viitorului, oricat de mici si subtil camuflate ar fi. Reactia fata de postarea pe TVRinfo web are o singura explicatie: nu publici decat informatii confirmate. Restul e canacan...
  • VaDin VaDin
    TVR Info este inca pastorit de Basescu.Aproape toti cei care lucreaza acolo de la mic la mare sunt cei care au fost atent selectionati..Ce mai este de discutat aici?
  • este chiar o rusine mai mare este chiar o rusine mai mare
    unU si degeaba, ma abtin cu greu sa nu te jignesc. dar faptul ca esti asa cum esti cred ca e o jignire suficienta. ca domnul Sa traiti sefu' a lucrat la un moment dat la Europa Libera nu inseamna absolut nimic. De fapt, gresesc, faptul ca a lucrat la Europa Libera si vine cu astfel de idei este chiar o rusine mai mare. Farama de libertate? Amice, in timp ce tu stateau cu urechea lipita la radio, unii dintre noi, printre care si eu, luptam pentru libertatea aia. Asa ca stai jos si mananca-ti parizerul pe care cu siguranta il meriti. Pupincurismul exacerbat si nesimtit la adresa PDL? E clar, idealul tau de televiziune este Antena 3. Pacat pentru farama aia de libertate pentru care am luptat. Este irosita, cu unII ca tine.
  • misu misu
    @unu: pe vremea cînd noi ascultam "Europa liberă" și ni se scurgeau ochii după salamul de Sibiu și jeansi Călin Cristea făcea programele de meci la Rapid. A ajuns la E.l. după '90. ceea ce e altceva. Subiectul tvrinfo e legat de independența pe care cei de acolo și-au luat-o publicând comparativ paginile cu pricina de la plagiatul lui Ponta. Cristea s-a simțit ca în Giulești în anii '80. Singur împotriva tuturor celor de la tvrinfo, altminteri un post supermegamodest

Trimite un comentariu

sus