Skip to main content

EXCLUSIV. Mutare spectaculoasă: Cancan TV pregăteşte trecerea în grupul Pro

 

Publicitate

TRANSFER SURPRIZĂ. Mişcare spectaculoasă pe piaţa media. Emisiunea Cancan TV se pregăteşte să se mute în grupul Pro. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea de tabloid va pleca de la Kanal D după aproape un an la postul deţinut de Dogan.

Din informaţiile Paginademedia.ro, emisiunea Cancan TV urmează să treacă la postul Acasă TV.

Contactat de Paginademedia.ro, Radu Budeanu (Cancan), nu a comentat mutarea: “deocamdată nu am nimic de comentat”. Budeanu nu a oferit un răspuns la întrebarea “Va continua emisiunea la Kanal D?”.

De cealaltă parte, nici grupul Pro nu a comentat: “nu avem nimic de comentat pe acest subiect”, a spus Maria Apostol, PR Manager Pro TV.

Oficialii Kanal D au declarat că o poziţie oficială va fi remisă presei în curând.

Din informaţiile Paginademedia.ro, CancanTV discută, în aceste zile, condiţiile despărţirii de Kanal D.

CancanTV, trei televiziuni într-un an

Emisiunea tabloid CancanTV este de un an an şi jumătate pe piaţa media, timp în care a trecut, deja, prin două televiziuni. Cu Adrian Artene prezentator, CancanTV a debutat în primăvara anului trecut la B1 (pe tronsonul de după amiază), după ce postul a fost preluat de Sorin Oancea.

După câteva luni în care ratingul postului era în jurul valorii de 50.000 de telespectatori pe minut (aproximativ 0,4 rating), CancanTV şi B1 s-au despărţit. De la sfârşitul lunii august, emisiunea s-a mutat la Kanal D. Tronsonul orar a fost schimbat: seara târziu, la concurenţă cu Un show păcătos, de pe Antena 1.

Punând cap la cap cifrele de audienţă, războiul pe luni dintre CancanTV şi Un show păcătos a fost câştigat de emisiunea de pe Kanal D. În 2012, emisiunea prezentată de Dan Capatos pe Antena 1 nu a depăşit niciodată Kanal D, după media pe lună în mediul urban.

Audienţele emisiunilor CancanTV (Kanal D) şi Un show păcătos (Antena 1), în mediul urban, în ultimul an:

Cancan TV Un show pacatos
Nr. persoane Rtg% Nr. persoane Rtg%
Septembrie 2011 193.000 1.6 160.000 1.4
Octombrie 168.000 1.4 201.000 1.7
Noiembrie 179.600 1.6 179.900 1.6
Ianuarie 2012 268.000 2.5 191.000 1.8
Februarie 325.000 3.1 245.000 2.3
Martie 282.000 2.7 200.000 1.9
Aprilie 316.000 3 240.000 2.3
Mai 302.000 2.9 236.000 2.2
Iunie 249.000 2.4 215.000 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Misulica Misulica
    :))) chiar avea nevoie PRO-ul de un om ca Artene??? Sau de schioapa de Mantea? Sau ce mare format e cancan tv? cat de greu e sa faci ceva asemanator? Mai ales ca nu e prima oara... cei de acolo sunt asi la copy-paste. Emisiunea e la "pachet" cu www. Acum e clar?
  • Insider Insider
    Misulica, neavenit pari sa fii chiar tu. E ilogic ce zici. Daca vroiau site-ul, cumparau cancan.ro direct. Nu preiei o emisiune ca sa ajungi la site.
  • Misulica Misulica
    comenteaza toti neavenitii.. mutarea are doar un singur scop: www. restul e cancan... stirileprotv.ro si sport.ro si-au asigurat locul 1 in trafic. nu conteaza mizeriile, kkturile si prostiile, sa fim pe 1 prin orice mijloc.
  • io io
    uuu interesant!!! de unde se stie ca ana nita vine la cancan???
  • Robert Robert
    E isteata si amuzanta, nu stiu daca are cultura generala.
  • eu eu
    cred ca tu dupa ora 23 te uitai pe DDTV, daca zici ca "protvul difuzeaza filme/seriale care aduc audiente direct proportionale cu costurile, adica reduse" daca te uiti putin pe audientele lor o sa vezi ca te inseli, audiente recunoscute si de posturile concurente... informeaza-te mai bine inainte sa comentezi aiurea
  • aidan aidan
    de cand e mantea o femeie desteapta? aratoasa da, desteapta ba! destepte sunt : aurora liiceanu, ileana vulpescu mai incoa' teo trandfir astea femei carora merge mintea. dar mantea? prin ce a demonstrat vreodata ca-i destepata? are cultura generala, face analogii, are umor, in sensul ca-l produce? pai, daca ea e destepata unul ca plesu ce e?maine, poimaine aflam ca si bianca lu' bote e desteapta! ca la romanii de dupa 1990 a fi destept insemna la barbati,sa furi fara sa fii prins si la femei sa te mariti cu un milionar!aratoasa e de ajuns, sa nu exageram!
  • Camelia Camelia
    Am sa va urmaresc oriunde veti merge! Bafta Cancan! Bafta Artene! Sinteti cei mai buni.
  • Zakiro Zakiro
    Pai nu spunea candva trustul PRO ca ei nu promoveaza astfel de emisiuni tabloid? Astia sunt ca Basescu, se razgandesc la 5 minute.
  • Robert Robert
    am vazut mai demult niste comentarii la stirea cu demisiile de la Libertatea :)
  • Insider Insider
    Adica vreau sa intreb cum ai ajuns la concluzia ca Ana Nita se va ocupa de situl Cancan?
  • Insider Insider
    Robert, tu in ce lume traiesti? :)
  • VaDin VaDin
    Avand in vedere ca este o emisiune externalizata,mutarea asta inseamna mai mult pentru echipa Can Can si mai putin pentru Kanal D.Pierde pe mai multe planuri televiziunea dar ei vor copia imediat formatul si se vor imbata cu apa rece.Kanal D a facut un tur de forta dar nu va mai tine mult pana se va opri cismeaua cu euro.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    CanCanTV a avut, de f multe ori, subiecte exclusiviste si mult mai bune decit Capatos@Panfilie@Cruduta@Stoian. "Show-ul" Antenei a scazut mult in audiente dupa scandalul dintre RCS si Intact, care a avut ca efect scoaterea Antenelor de pe "castroane", care sunt masurate si ele...
  • augustin augustin
    ce fraieri sunt astia de la cancan
    media pro i-a luat la acasa tv fiindca au nevoie de o redresare pe cand kanal d era in crestere si cu o audienta mai mare decat acasa tv
    practic cancan are nevoie de promovare prin emisiunea cancan tv iar ei au ales o promovare mai slaba...

Trimite un comentariu

sus